Tea Topics overzicht - Gera Raakt
TOP
Tea Topics overzicht
Tea Topics

Tea Topics overzicht

Bij ons thuis wordt veel thee gedronken. Natuurlijk komt dan zo nu en dan ook thee van het bekende merk Pickwick op tafel, met de bijbehorende Tea Topics! Omdat ik het leuk vind om deze vragen op mijn blog te beantwoorden en het overzichtelijk wil houden maakte ik het verzamelblog Tea Topics overzicht met de vragen die ik al beantwoord heb.  

Tea Topics

De Tea Topics bestaan inmiddels alweer een aantal jaren. Op elk labeltje van het theezakje vind je een vraag die je kan beantwoorden tijdens het gezamenlijk drinken van een lekker kopje thee. De ene vraag heeft meer diepgang dan de andere, maar zijn sowieso vaak goed voor een gezellig gesprek.

Aangezien de lijst met Tea Topics enorm is en ik over het ene onderwerp meer te vertellen heb dan het andere, zal ik ze op mijn blog in willekeurige volgorde behandelen. Mocht je nu graag een compleet overzicht willen hebben van de verschillende Tea Topics? Of misschien zelfs wel een spaarposter willen hebben om je eigen labels te sparen? Kijk dan even hier.

 1. Wanneer heb je voor het laatst iets nieuws gedaan?
 2. Woon je liever in een stad of in een dorp?
 3. Met welke beroemdheid zou je een dagje uit willen?
 4. Kook je liever zelf of bestel je liever eten?
 5. Aan welke spelshow zou je willen meedoen?
 6. Welke levensles wil je doorgeven aan anderen?
 7. Wat kan jij makkelijk uren achter elkaar doen?
 8. Wil je blijven wonen waar je nu woont?
 9. Hoe ben je de afgelopen 5 jaar veranderd?
 10. Welk detail van vandaag wil je onthouden?
 11. Naar welke dag in de geschiedenis zou je terug willen?

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: FacebookTwitter of Pinterest.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Gera Stockschen

Op GeraRaakt.nl deel ik mijn ervaringen met het (gezins)leven dat mede door ADHD en autisme af en toe erg interessant is. Ik kan moeilijk stilzitten en heb veel interesses die ik graag tot op de bodem uitzoek. In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger en levensgenieter. Wil je meer weten? Ga dan even naar de pagina Over mij.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.