Over mij - Gera Raakt
TOP

Over mij

Schrijven, dat is wat ik het liefste doe. Ik heb een uitgesproken mening over alles wat ik meemaak, maar ook over de maatschappij. Mijn hoofd liep in het verleden soms over van alles wat ik te zeggen heb en ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom begon ik met bloggen. Op Gera Raakt vind je columns, informatieve artikelen, leuke producten en feestelijke uitjes.

Maar zoals zo vaak met hobby’s liep ook het schrijven al snel uit de hand. Ik richtte een tekstbureau op en het plaatje was bijna perfect. Toch bleef er iets knagen. Ik wil namelijk graag mensen helpen. Toen ik mijn ondernemersplan schreef moest ik mijn ideale klant beschrijven. Opeens zag ik voor me wat er ontbrak. Ik besloot me te gaan richten op ondernemers die geen energie krijgen van het schrijven van teksten. Daarom gooide ik na drie maanden het roer van mijn bedrijf om. Mijn tekstbureau veranderde in: Gera Stockschen Tekst & VA.

In september 2020 ging het roer weer om. De focus kwam geheel op mijn eigen websites te liggen: mijn persoonlijke blog GeraRaakt en mijn affiliatewebsites Leesboekenenmeer en Spelenspeelgoed.

 

Inhoudsopgave

Adverteren

Alles draait tegenwoordig om content. Goed geschreven teksten zorgen ervoor dat je goed gevonden wordt door de zoekmachines en je deelt je kennis en kunde met potentiële klanten. Door onze energie te bundelen kunnen we fantastische dingen bereiken. Wil je samen sparren over de mogelijkheden en de mogelijkheden bekijken? Kijk dan even op de pagina adverteren.

 

Over mij

Over mij

Wil je toch graag wat meer persoonlijke informatie over mij? Mijn naam is Gera Stockschen (geboren in de vorige eeuw, maart 1983). Moeder van vier prachtige kids, vrouw van en schrijfster. Gek op ijs, chocola, eten in het algemeen, lezen en (buiten)spelen met mijn kids.

Na de mavo heb ik eerst een periode gewerkt. Ik had diverse baantjes zoals huishoudelijke hulp in een verzorgingshuis, helpende in de ouderzorg en caissière bij een grote supermarktketen.

Toen ik op 19-jarige leeftijd voor de eerste keer moeder werd, besloot ik dat het tijd was om weer naar school te gaan. Het werd de opleiding tot verpleegkundige. Uiteindelijk ben ik uitgestroomd als verzorgende IG en heb ik een aantal jaren met plezier in de ouderenzorg gewerkt.

Na een tijdje thuisblijfmoeder te zijn geweest was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Om ook sociaal bezig te zijn richtte ik mijn blog op. Uit het een kwam het ander voort en in mei 2017 startte ik mijn eigen bedrijf. Zo werd ik een thuiswerkende moeder, een win-win situatie voor mij!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar info@geraraakt.nl.

Veel leesplezier!

Liefs Gera