Over mij - Gera Raakt
TOP

Over mij

Schrijven, dat is wat ik het liefste doe. Ik heb een uitgesproken mening over alles wat ik meemaak, maar ook over de maatschappij. Mijn hoofd liep in het verleden soms over van alles wat ik te zeggen heb en ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom begon ik met bloggen. Op Gera Raakt vind je columns, informatieve artikelen, leuke producten en feestelijke uitjes.

Maar zoals zo vaak met hobby’s liep ook het schrijven al snel uit de hand. Ik richtte een tekstbureau op en het plaatje was bijna perfect. Toch bleef er iets knagen. Ik wil namelijk graag mensen helpen. Toen ik mijn ondernemersplan schreef moest ik mijn ideale klant beschrijven. Opeens zag ik voor me wat er ontbrak. Ik besloot me te gaan richten op ondernemers die geen energie krijgen van het schrijven van teksten. Daarom gooide ik na drie maanden het roer van mijn bedrijf om. Mijn tekstbureau veranderde in: Gera Stockschen Tekst & VA.

 

Adverteren

Alles draait tegenwoordig om content. Goed geschreven teksten zorgen ervoor dat je goed gevonden wordt door de zoekmachines en je deelt je kennis en kunde met potentiële klanten. Zou je graag willen bloggen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of wil je graag het schrijven en/of corrigeren van teksten uitbesteden? Het kan allemaal!

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een samenwerking met Gera Raakt aan te gaan. Meer informatie over op welke manier we de samenwerking vorm kunnen geven vind je op de pagina adverteren.

 

Reis

Net zoals het leven is mijn bedrijf een reis. Mijn tekstbureau is ontstaan uit mijn liefde en passie voor het schrijven. Die liefde en passie voor het schrijven ontdekte ik pas toen ik begon met bloggen. Waarom ik begon met bloggen? Omdat ik, hoe cliché, als thuisblijfmoeder “iets” voor mezelf wilde hebben. “Iets” waarin ik mijn ei en creativiteit kwijt kon en lekker mezelf kon zijn.

 

Over mij

Over mij

Mijn naam is Gera Stockschen (’83). Moeder van drie prachtige kids, vrouw van en schrijfster. Gek op ijs, chocola, eten in het algemeen, lezen en (buiten)spelen met mijn kids.

Na de mavo heb ik eerst een periode gewerkt. Ik had diverse baantjes zoals huishoudelijke hulp in een verzorgingshuis, helpende in de ouderzorg en caissière bij een grote supermarktketen.

Toen ik op 19-jarige leeftijd voor de eerste keer moeder werd, besloot ik dat het tijd was om weer naar school te gaan. Het werd de opleiding tot verpleegkundige. Uiteindelijk ben ik uitgestroomd als verzorgende IG en heb ik een aantal jaren met plezier in de ouderenzorg gewerkt.

Na een tijdje thuisblijfmoeder te zijn geweest was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Om ook sociaal bezig te zijn richtte ik mijn blog op. Uit het een kwam het ander voort en in mei 2017 startte ik mijn eigen bedrijf. Zo werd ik een thuiswerkende moeder, een win-win situatie voor mij!

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar info@gerastockschen.nl.

Veel leesplezier!

Liefs Gera