Disclaimer - Gera Raakt
TOP

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Op Gera Raakt vind je columns, informatieve verhalen, leuke producten en feestelijke uitjes. Ik verwoord altijd mijn eigen mening. Je hoeft het zeker niet met me eens te zijn, maar als je een reactie achterlaat hou het dan alsjeblieft te allen tijde netjes. Ik heb wederzijds respect namelijk hoog in het vaandel staan. In principe wordt iedere reactie toegelaten, maar kwetsende reacties zal ik altijd weigeren en verwijderen.

 

Copyright

Teksten en afbeeldingen zijn mijn eigendom. Indien ik geen passende afbeelding kan maken maak ik gebruik van rechtenvrije afbeeldingen van 123rf.com. Herpublicatie en herprint mag daarom alleen plaatsvinden na schriftelijke toestemming van mij. Wil je graag een passage van mijn blog gebruiken, dan zou ik het erg fijn vinden indien je even naar Gera Raakt teruglinkt.

 

Vrijwaring

Gera Raakt streeft ernaar dat alle informatie juist en up-to-date is. Mocht je onjuistheden tegenkomen dan stel ik een persoonlijke reactie zeker op prijs. Ik geef hier geen professioneel advies en ben niet verantwoordelijk voor schade die (in)direct ontstaat door bezit of gebruik van deze informatie. Raadpleeg bij twijfel altijd een deskundige!

 

Privacy statement

Persoonlijke informatie zal altijd vertrouwelijk worden behandeld en zal ik nooit doorverkopen aan derden. Ik ben echter niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van mijn adverteerders.

 

Reserverechten

Gera Raakt behoudt altijd het recht om van focus te veranderen, de blog te sluiten of te verkopen en/of de gebruiksvoorwaarden aan te passen.

 

Adverteerders, affiliate marketing en sponsors

Gera Raakt is niet verantwoordelijk voor de acties van adverteerders en/of sponsors. Neem je deel aan winacties dan gebeurt dat altijd op eigen risico. Mochten zich klachten en/of problemen voordoen dan dien je zelf contact op te nemen met de aanbiedende partij.

Daarnaast maak ik gebruik van affiliate links. Kort gezegd houdt dit in dat ik een vergoeding ontvang wanneer je iets via deze link koopt. Dit is echter niet van invloed op jouw aankoopprijs, maar zorgt er wel voor dat ik dit blog kan onderhouden.

Gera Raakt gaat alleen samenwerkingen aan die bij mij, de blog en/of de doelgroep passen. Een product zal altijd eerlijk beoordeeld worden, ook als er iets op aan te merken valt.

 

Voorwaarden winacties

Bij deelname aan een winactie op Gera Raakt, dan ga je automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden. Ik hou van transparantie, vandaar dat ik hieronder beschrijf hoe ik te werk ga.

Winnaar selecteren

#1. De namen van alle deelnemers worden ingevoerd op Naamloten.nl. Deze kiest een willekeurige winnaar.

#2. De naam van de winnaar krijgt persoonlijk bericht van Gera Raakt.

#3. Gera Raakt neemt via het e-mailadres wat aan de reactie op de website gekoppeld is persoonlijk contact met de winnaar op.

Uitsluiting van deelname

Door vervelende ervaringen van medebloggers is Gera Raakt genoodzaakt ook een aantal regels voor uitsluiting van deelname op te stellen.

 

De volgende zaken kunnen leiden tot uitsluiting:

#1. Je voldoet niet aan de voorwaarden door Gera Raakt te volgen op Facebook, waarna je direct weer ontvolgt.

#2. Onsportief reageren.

#3. Namen en e-mailadressen die niet op logische wijze met elkaar overeenkomen.

#4. Je hebt een Facebookprofiel waaruit geen persoonlijke identiteit blijkt.

#5. Deelnemers die meerdere malen onder hetzelfde IP-adres meespelen.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.  

 

Voor het opstellen van deze disclaimer maakte ik gebruik van het sjabloon van Merel.