Adverteren of samenwerken? Bekijk hier de mediakit GeraRaakt.nl!
TOP

Adverteren

Samenwerken

Ben je op zoek naar een blog dat net even anders dan anders is? Dan ben je bij GeraRaakt.nl op de juiste plek. Op GeraRaakt.nl schrijf ik over diverse onderwerpen vanuit mijn persoonlijke ervaringen als moeder, vrouw en mens. De hoofdcategorieën op mijn blog zijn: lifestyle, gezin, uitjes, DIY en ondernemen.

Aangezien mijn blog onderdeel is van mijn bedrijf MadeByStock (op het moment is de website nog in ontwikkeling) is er ruimte voor samenwerkingen met bedrijven. Denk hierbij aan het schrijven van reviews, advertorials en het organiseren van winacties. Ik kijk bij een samenwerking altijd wel of het bij mij, mijn blog en mijn doelgroep past. Ben je blogger? Tof, ook wij kunnen samenwerken! Je kunt hierbij denken aan het plaatsen van gastblogs, maar ik kan je bijvoorbeeld ook helpen bij het opstarten van een blog.

Mediakit GeraRaakt.nl

Het is mogelijk om te adverteren op GeraRaakt.nl of één van de andere titels in mijn bezit. Hierbij is het ook mogelijk om staffelkorting te krijgen. Neem voor mogelijkheden, tarieven en voorwaarden even contact met me op via onderstaand mailadres.

Affiliate marketing

In artikelen maak ik regelmatig gebruik van affiliate marketing. Kort gezegd betekent dit dat wanneer je als lezer via deze link iets koopt ik een klein percentage van de opbrengst krijg. Dit heeft geen invloed op het aankoopbedrag voor jou, maar zorgt er wel voor dat ik weer in mijn website kan investeren.

Ben je adverteerder en aangesloten bij één van de affiliate-netwerken en denk je dat wij een goede match zijn? Laat het me dan gerust weten!

LinkPizza

Eventueel kun je ook nog mijn LinkPizza Mediakit bekijken. Ben je nog niet bekend met dit netwerk? Wanneer je hier een opdracht plaatst kunnen meerdere bloggers er tegelijkertijd op pitchen. Het grote voordeel van LinkPizza is dat de relevante statistieken zoals views en doorkliks dankzij een plugin-koppeling automatisch gemeten worden.

Ben je adverteerder of influencer en wil je graag meer informatie over LinkPizza? Dat vind je hier

Heb je interesse in een samenwerking of heb je zelf een geweldig idee die hierboven niet door mij genoemd is? Of heb je een andere vraag? Stuur dan vooral een mail naar: info@geraraakt.nl