Adverteren - Gera Raakt
TOP

Adverteren

Samenwerken

Mediakit Gera Raakt

Ben je op zoek naar een blog net even anders dan anders? Dan ben je hier op de juiste plek. Op Gera Raakt schrijf ik over diverse onderwerpen vanuit mijn persoonlijke ervaringen als moeder, vrouw en mens. De hoofdcategorieën op mijn blog zijn: lifestyle, gezin, uitjes, DIY en ondernemen.

Aangezien mijn blog onderdeel is van mijn bedrijf is er ruimte voor samenwerkingen met andere bloggers, maar ook bedrijven. Denk hierbij aan het schrijven van reviews, advertorials en het organiseren van winacties. Ik kijk bij een samenwerking altijd wel of het bij mij, mijn blog en mijn doelgroep past.

 

Statistieken

Gera Raakt wordt gelezen door voornamelijk vrouwen (72,9%) uit Nederland in de leeftijd tussen de 25 en 64 jaar oud.

Unieke bezoekers 2020 (+pageviews)

  • Mei: 3447 (4975)
  • Juni: 3083 (4245)
  • Juli: 2931 (4144)
  • Augustus: 3061 (4238)
  • September: 3345 (4767)

 

Statistieken social media:

 

DA / PA

De DA en PA van Gera Raakt zijn respectievelijk: 12 en 22

 

Algemene informatie

We hebben op dit moment vier kinderen: twee jongens (17 en 5 jaar) en twee meisjes (4 en 1 jaar). Uit privacy overwegingen plaats ik mijn kinderen niet herkenbaar op social media en/of mijn blog.

 

Persberichten

Voor mijn blog word ik graag op de hoogte gehouden van leuke events of nieuwe producten. Persberichten kunnen gestuurd worden naar: info@geraraakt.nl.

Wil je vrijblijvend iets opsturen? Dan kan naar het volgende postadres:

GeraRaakt, Postbus 39, 6700 AA Wageningen

 

Adverteren

Als SEO tekstschrijver schrijf ik graag teksten die lekker weglezen en ook nog eens goed door de zoekmachines gevonden worden. Natuurlijk is het ook mogelijk dat je zelf de tekst aanlevert die ik vervolgens passend maak voor mijn blog.

 

Barterdeal

Bij een barterdeal vindt betaling plaats door middel van het toesturen van een product. Nadat ik het product getest heb schrijf ik een review over mijn bevindingen. Deze producten kunnen natuurlijk ook gebruikt worden om een winactie op te zetten. Ik ga alleen in op een barterdeal wanneer deze goed bij mij, mijn lezers en blog aansluit en ik zal, nadat ik het product getest heb, altijd mijn eerlijke mening geven. Valt dat wat negatiever uit dan gehoopt? Dan zal ik natuurlijk altijd eerst met je overleggen voor ik het artikel online zet.

 

Advertorial/gesponsorde post

Naast een barterdeal is het ook mogelijk dat ik een advertorial plaats. Een advertorial houdt in dat ik een door jou aangeleverde tekst plaats. Ik behoud te allen tijde het recht om deze tekst aan te passen zodat het bij de lezers van mijn blog aansluit.

Een gesponsorde post, of sponsored story, heeft mijn voorkeur. Ik schrijf dan zelf een tekst die bij jouw dienst en/of product aansluit en waar mijn lezers zich mee kunnen identificeren.

 

Winacties

Ook het opzetten van een winactie behoort tot de mogelijkheden. De prijs wordt door de adverteerder verstuurd!

 

Affiliate marketing 

In artikelen maak ik regelmatig gebruik van affiliate marketing. Kort gezegd betekent dit dat wanneer je als lezer via deze link iets koopt ik een klein percentage van de opbrengst krijg. Dit heeft geen invloed op het aankoopbedrag voor jou, maar zorgt er wel voor dat ik weer in mijn website kan investeren.

 

Tarieven

Er zijn heel veel mogelijkheden om te adverteren, met elk een eigen tarief. Om een indicatie te geven volgt hieronder een algemene tarievenlijst. Staffelkorting bij meerdere afnames is mogelijk. Heb je een ander verzoek dan hier genoemd? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Gesponsorde post/advertorial: €80,- (door mij geschreven) €40,- (aangeleverde tekst)
  • Barterdeal/winactie: Afhankelijk van de waarde van het product/gratis. Wil je er bij een barterdeal zeker van zijn dat het product binnen drie weken na ontvangst geplaatst wordt? Dan geldt een toeslag van €50,- bovenop de waarde van het product.
  • Link in een bestaand artikel: €30,-

Genoemde tarieven zijn exclusief 21% btw

 

Voorwaarden

  • Omdat ik graag transparant ben naar mijn lezers zal ik het altijd vermelden wanneer er sprake is van een samenwerking.
  • Na plaatsing van het artikel dient de betaling binnen 30 dagen te zijn voldoen. Wanneer dit niet het geval is kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht en/of wordt het artikel verwijderd.

 

Heb je interesse in een samenwerking of heb je zelf een geweldig idee die hierboven niet genoemd is? Of heb je een andere vraag? Stuur dan vooral een mail naar: info@geraraakt.nl