TOP

Adverteren

Samenwerken

Mediakit Gera Raakt

Gera Raakt is een omniblog. Ik schrijf graag over diverse onderwerpen vanuit mijn persoonlijke ervaring/mening. Mijn doel is om mijn lezers na te laten denken over waarom we de dingen doen zoals we ze doen. De hoofdcategorieën op mijn blog zijn: maatschappij, lifestyle, ouderschap, shoppen en uitjes.

Er is op mijn blog ruimte om te adverteren. Denk hierbij aan het schrijven van reviews, advertorials en het organiseren van winacties. Ik kijk bij een samenwerking altijd of het bij mij, mijn blog en mijn doelgroep past.

 

Doelgroep

Gera Raakt wordt gelezen door voornamelijk vrouwen (76,1%) uit Nederland en België van tussen de 25 en 64 jaar oud.

 

Statistieken

De afgelopen 3 maanden (november, december 2018 en januari 2019) ontving ik gemiddeld 927 unieke bezoekers op Gera Raakt.

Topmaand was januari 2019 met 1237 unieke bezoekers en 1799 pageviews. 

 

Statistieken social media 

  • Facebook: 139 volgers
  • Twitter: 451 volgers
  • Pinterest: 517 volgers
  • Intstagram: 240 volgers
  • LinkedIn: 109

 

DA / PA

De DA en PA van Gera Raakt zijn respectievelijk: 17 en 22

 

Algemene informatie

We hebben op dit moment drie kinderen: twee jongens (15 en 3 jaar) en een meisje (2 jaar). In april 2019 verwachten wij ons vierde kindje. Uit privacy overwegingen plaats ik mijn kinderen niet herkenbaar op social media en/of mijn blog.

Voorbeelden van samenwerkingen:

 

Testimonial

“De samenwerking tussen Gera Raakt en Lucardi Juwelier is prettig verlopen. Gera antwoordde snel en scherp op e-mails en ook de verdere communicatie tussen beide is prima verlopen. Ook de gewenste blog is goed bevallen bij ons en wij zijn blij met deze samenwerking die in de toekomst wellicht voor herhaling vatbaar is.” – Melanie van Lucardi Juweliers.

 

Adverteren

Als SEO tekstschrijver schrijf ik graag professionele teksten die lekker weglezen en ook nog eens goed door de zoekmachines gevonden worden. Natuurlijk is het ook mogelijk dat je zelf de tekst aanlevert die ik vervolgens passend maak voor mijn blog.

 

Op mijn website vermeld ik geen tarieven, omdat er veel afhankelijk is van de wensen van de klant. 

 

Barterdeal

Bij een barterdeal vindt betaling plaats door middel van het toesturen van een product. Nadat ik het product getest heb schrijf ik een review over mijn bevindingen. Deze producten kunnen natuurlijk ook gebruikt worden om een winactie op te zetten. Ik ga alleen in op een barterdeal wanneer deze goed bij mij, mijn lezers en blog aansluit en ik zal, nadat ik het product getest heb, altijd mijn eerlijke mening geven. Valt dat wat negatiever uit dan gehoopt? Dan zal ik natuurlijk altijd eerst met je overleggen voor ik het artikel online zet.

 

Advertorial

Naast een barterdeal is het ook mogelijk dat ik een advertorial plaats. Een advertorial houdt in dat ik een door jou aangeleverde tekst plaats. Ik behoud te allen tijde het recht om deze tekst aan te passen zodat het bij de lezers van mijn blog aansluit.

 

Gesponsorde post

Een gesponsorde post, of sponsored story, heeft mijn voorkeur. Ik schrijf dan een tekst die bij jouw dienst en/of product aansluit en waar mijn lezers zich mee kunnen identificeren.

 

Winacties

Ook het opzetten van een winactie behoort tot de mogelijkheden. De prijs wordt door de adverteerder verstuurd!

NB: Om transparant te blijven naar mijn lezers zal ik het altijd vermelden als er sprake is van een samenwerking.

Heb je interesse in een samenwerking of heb je zelf een geweldig idee die hierboven niet genoemd is? Of heb je een andere vraag? Stuur dan vooral een mail naar:

info@gerastockschen.nl

 

Samenwerkingen zijn te herkennen aan de volgende afbeelding:

Affiliate marketing 

In sommige artikelen maak ik gebruik van affiliate marketing.

Kort gezegd betekent dit dat wanneer je als lezer via deze link iets koopt, ik een klein percentage van de opbrengst krijg. Dit heeft geen invloed op het aankoopbedrag voor jou, maar zorgt er wel voor dat ik weer in mijn website kan investeren.

 

Ik heb me voor de vormgeving van mijn mediakit laten inspireren door Marguerita.