TOP

Adverteren

De blog Gera Raakt is onderdeel van mijn bedrijf: Gera Stockschen Tekst & VA. Het is mijn doel om jou, die drukbezette ondernemer, te ontzorgen op het gebied van tekst. Want niet iedereen vindt de juiste woorden op het juiste moment. Als tekstschrijver schrijf ik lekker lezende teksten voor zowel online als offline doeleinden. Met een snufje SEO worden de online teksten ook nog eens goed gevonden door de zoekmachines.

Laat mij je helpen om jouw bedrijf te laten groeien!

Meer info? Mail dan naar info@gerastockschen.nl. 

 

Mediakit Gera Raakt

Gera Raakt, scherp en informatief. Op Gera Raakt vind je columns, informatieve artikelen, leuke producten en feestelijke uitjes. Daarnaast bied ik ook ruimte op mijn blog om te adverteren. Denk hierbij aan reviews, advertorials, winacties of persberichten. Ik kijk bij een samenwerking altijd of het bij mij, mijn blog en mijn doelgroep past.

 

Doelgroep

Gera Raakt wordt gelezen door voornamelijk vrouwen (87,7 %) uit Nederland en België van tussen de 25 en 44 jaar oud.

Mijn lezers zijn vooral geïnteresseerd in nieuwe trends, mode, speelgoed en de leukste uitjes.

 

Statistieken april 2018

  • Blog: 308
  • Pageviews: 719
  • Facebook: 109 volgers
  • Twitter: 427 volgers
  • Pinterest: 251 volgers

 

DA / PA

De DA en PA van Gera Raakt zijn respectievelijk: 11 en 19

 

Algemene informatie

We hebben drie kinderen: twee jongens (15 en 3 jaar) en een meisje (2 jaar). Uit privacy overwegingen plaats ik mijn kinderen niet herkenbaar op social media en/of mijn blog.

Voorbeelden van samenwerkingen:

 

Testimonial

“De samenwerking tussen Gera Raakt en Lucardi Juwelier is prettig verlopen. Gera antwoordde snel en scherp op e-mails en ook de verdere communicatie tussen beide is prima verlopen. Ook de gewenste blog is goed bevallen bij ons en wij zijn blij met deze samenwerking die in de toekomst wellicht voor herhaling vatbaar is.” – Melanie van Lucardi Juweliers.

 

Adverteren

Als SEO tekstschrijver schrijf ik graag professionele teksten die lekker weglezen en ook nog eens goed door de zoekmachines gevonden worden. Natuurlijk is het ook mogelijk dat je zelf de tekst aanlevert die ik vervolgens passend maak voor mijn blog.

 

Barterdeal

Bij een barterdeal vindt betaling plaats door middel van het toesturen van een product. Nadat ik het product getest heb schrijf ik een review over mijn bevindingen. Deze producten kunnen natuurlijk ook gebruikt worden om een winactie op te zetten. Ik ga alleen in op een barterdeal wanneer deze goed bij mij, mijn lezers en blog aansluit en ik zal, nadat ik het product getest heb, altijd mijn eerlijke mening geven. Valt dat wat negatiever uit dan gehoopt? Dan zal ik natuurlijk altijd eerst met je overleggen voor ik het artikel online zet. Is de waarde van het product minder dan €50,-? Dan dient er bijbetaald te worden.

 

Tarieven (excl. btw)

  • Gesponsorde post: 1 link €60,-, iedere extra link: €25,-.
  • Advertorial (aangeleverde tekst welke door mij wordt geredigeerd): 1 link €50,-, iedere extra link €25,-.
  • Winacties: Een winactie en bijbehorend tarief wordt in samenspraak opgesteld. NB: de prijs wordt door de adverteerder verstuurd!

Om transparant te blijven naar mijn lezers zal ik het altijd vermelden als er sprake is van een samenwerking!

Heb je interesse in een samenwerking of heb je zelf een geweldig idee die hierboven niet genoemd is? Of heb je een andere vraag? Stuur dan vooral een mail naar:

info@gerastockschen.nl

 

Samenwerkingen zijn te herkennen aan de volgende afbeelding:

 

 

 

 

 

 

Affiliate marketing 

In sommige artikelen maak ik gebruik van affiliate marketing.

Kort gezegd betekent dit dat wanneer je als lezer via deze link iets koopt, ik een klein percentage van de opbrengst krijg. Dit heeft geen invloed op het aankoopbedrag voor jou, maar zorgt er wel voor dat ik weer in mijn website kan investeren.

 

Ik heb me voor de vormgeving van mijn mediakit laten inspireren door Merel.