Adverteren - Gera Raakt
TOP

Adverteren

Samenwerken

Mediakit Gera Raakt

Gera Raakt is begonnen als een persoonlijk lifestyleblog. Inmiddels schrijf ik met behulp van een redactie graag over diverse onderwerpen vanuit onze persoonlijke ervaringen of meningen. Het doel is om lezers na te laten denken over waarom we de dingen doen zoals we ze doen. De hoofdcategorieën op mijn blog zijn: lifestyle, ouderschap, uitjes en ondernemen.

Er is op mijn blog ruimte om te adverteren. Denk hierbij aan het schrijven van reviews, advertorials en het organiseren van winacties. Ik kijk bij een samenwerking altijd of het bij mij, mijn blog en mijn doelgroep past.

 

Doelgroep

Gera Raakt wordt gelezen door voornamelijk vrouwen (72,9%) uit Nederland in de leeftijd tussen de 25 en 64 jaar oud.

 

Unieke bezoekers 2020 (+pageviews)

  • Januari: 1932 (2682)
  • Februari: 2094 (3036)
  • Maart: 2078 (3114)
  • April: 2226 (3248)
  • Mei: 3447 (4975)
  • Juni: 3083 (4245)
  • Juli: 2931 (4144)

 

Statistieken social media 

 

DA / PA

De DA en PA van Gera Raakt zijn respectievelijk: 13 en 22

 

Algemene informatie

We hebben op dit moment vier kinderen: twee jongens (17 en 5 jaar) en twee meisjes (4 en 1 jaar). Uit privacy overwegingen plaats ik mijn kinderen niet herkenbaar op social media en/of mijn blog. Daarnaast bestaat mijn vaste redactie uit drie dames met een brede interesse die ook allemaal kinderen hebben.

 

Adverteren

Als SEO tekstschrijver schrijf ik graag professionele teksten die lekker weglezen en ook nog eens goed door de zoekmachines gevonden worden. Natuurlijk is het ook mogelijk dat je zelf de tekst aanlevert die ik vervolgens passend maak voor mijn blog.

 

Op mijn website vermeld ik geen tarieven, omdat er veel afhankelijk is van de specifieke wensen van de klant. 

 

Barterdeal

Bij een barterdeal vindt betaling plaats door middel van het toesturen van een product. Nadat ik het product getest heb schrijf ik een review over mijn bevindingen. Deze producten kunnen natuurlijk ook gebruikt worden om een winactie op te zetten. Ik ga alleen in op een barterdeal wanneer deze goed bij mij, mijn lezers en blog aansluit en ik zal, nadat ik het product getest heb, altijd mijn eerlijke mening geven. Valt dat wat negatiever uit dan gehoopt? Dan zal ik natuurlijk altijd eerst met je overleggen voor ik het artikel online zet.

 

Advertorial

Naast een barterdeal is het ook mogelijk dat ik een advertorial plaats. Een advertorial houdt in dat ik een door jou aangeleverde tekst plaats. Ik behoud te allen tijde het recht om deze tekst aan te passen zodat het bij de lezers van mijn blog aansluit.

 

Gesponsorde post

Een gesponsorde post, of sponsored story, heeft mijn voorkeur. Ik schrijf dan zelf een tekst die bij jouw dienst en/of product aansluit en waar mijn lezers zich mee kunnen identificeren.

 

Winacties

Ook het opzetten van een winactie behoort tot de mogelijkheden. De prijs wordt door de adverteerder verstuurd!

 

NB: Om transparant te blijven naar mijn lezers zal ik het altijd vermelden als er sprake is van een samenwerking.

Heb je interesse in een samenwerking of heb je zelf een geweldig idee die hierboven niet genoemd is? Of heb je een andere vraag? Stuur dan vooral een mail naar:

info@gerastockschen.nl

 

Affiliate marketing 

In artikelen maak ik regelmatig gebruik van affiliate marketing. Kort gezegd betekent dit dat wanneer je als lezer via deze link iets koopt, ik een klein percentage van de opbrengst krijg. Dit heeft geen invloed op het aankoopbedrag voor jou, maar zorgt er wel voor dat ik weer in mijn website kan investeren.