Tea Topic #5: Aan welke spelshow zou je willen meedoen? - Gera Raakt
TOP
Tea Topic #5: aan welke spelshow zou je mee willen doen?
Lifestyle Persoonlijk Tea Topics

Tea Topic #5: Aan welke spelshow zou je willen meedoen?

Ter afwisseling vandaag weer eens een Tea Topic, het vijfde alweer! De vraag van vandaag: aan welke spelshow zou je willen meedoen?

Spelletjes doen, ik vind het echt hartstikke leuk. Ik ben wel een fanatiekeling, wat maakt dat de mensen met wie ik het spelletje speel het iets minder leuk vinden dan ik. Gelukkig ben ik me daar wel van bewust en probeer ik mezelf een beetje in te houden!

 

Mijn favoriete spelshows

Nu moet ik zeggen dat ik het ook erg leuk vind om naar spelshows op televisie te kijken. Het liefst dan ook nog een lekkere kennisquiz zodat je hersenen even lekker aan de slag moeten. Vroeger keek ik vooral met mijn moeder en/of oma mee naar spelletjes als Lingo en Boggle. In het verleden maakte ik met mijn tante de afspraak om mee te doen aan Lingo. Helaas is het er nooit van gekomen aangezien ze een aantal jaren geleden al, op veel te jonge leeftijd, is overleden.

Denk ik aan programma’s op de publieke omroep dan denk ik gelijk aan Twee voor Twaalf, Per seconde Wijzer en De slimste mens. Op de commerciële omroepen denk ik gelijk aan spelshows als Beat the Champions, Weet ik veel, Miljoenjacht, 1 tegen 100 en Miljonairs, Ik hou van Holland en Oh, wat een jaar! Het zijn allemaal programma’s waar ik graag naar kijk en waar ik ook wel aan mee zou willen doen.

 

Welke spelshow wordt het nou?

Maar aan welke spelshow zou ik nou écht heel erg graag mee willen doen? Ik moet zeggen dat Weet ik veel me wel erg trekt. En miljoenenjacht, al denk ik dat ik dan gelijk in de eerste ronde de duurste koffers er al tussenuit weet te pikken en ik de laagste deal ever met de bank weet te sluiten. Wat dat betreft maak ik me dan weer geen enkele illusie…

Denk ik dat ik echt goed in de genoemde spelshows zou zijn? Dat is dan weer een tweede. Ik ben er oprecht van overtuigd dat ik totaal dichtklap van de plankenkoorts. Ik hou het maar lekker bij zonder camera’s voor mijn neus en op de bank zittend. Dat lukt me nog wel…

 

Lees ook

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Gera Stockschen

Op GeraRaakt.nl deel ik mijn ervaringen met het (gezins)leven dat mede door ADHD en autisme af en toe erg interessant is. Ik kan moeilijk stilzitten en heb veel interesses die ik graag tot op de bodem uitzoek. In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger en levensgenieter. Wil je meer weten? Ga dan even naar de pagina Over mij.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.