Achter de schermen | April 2020 - Gera Raakt
TOP
Achter de schermen april 2020
Behind the scenes Lifestyle Persoonlijk

Achter de schermen | April 2020

Mei is aangebroken, dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Achter de schermen. Wat gebeurde er allemaal in april? Hoe gaat het met de bezoekers? En welke blogs kwamen er allemaal online?

Planning

Ondanks dat het dankzij de coronacrisis rare tijden zijn zat ik in april in de meest fantastische flow. Het niet heen en weer hoeven vliegen met de kinderen zorgde hier voor heel veel rust. Die rust zorgde ervoor dat ik een strakke planning wist te hanteren. Mijn klanten kregen de aandacht die ze verdienden en ook al mijn projecten kregen ieder evenveel aandacht:

  • Gera Raakt: Het resulteerde voor Gera Raakt in een record aantal artikelen die online kwamen, wat weer goed was voor een toename in het aantal bezoekers. Maar liefst 2226 unieke bezoekers wisten hun weg naar mijn blog te vinden. En ja, dat is een record. Meer cijfers vind je hier.
  • Leesboekenenmeer: Ook een toename in aantal bezoekers. Ik heb april afgesloten met een recordaantal van 1144 unieke bezoekers. De bijbehorende omzet uit affiliate marketing is hierdoor ook gestegen.
  • En, tadadadam, ik heb een nieuw project! Wat dat is laat ik nog even een verrassing totdat ik het je kan laten zien. Hopelijk is dat volgende maand al!

Wil jij ook meer inkomsten genereren uit affiliate marketing? Ik zou het leuk vinden om met je van gedachten te wisselen in een 1-op-1 gesprek.

 

Lente

Inmiddels zitten we al sinds 16 maart in quarantaine. Het is nu volop lente. We hebben al prachtig weer gehad wat zelfs al leidt tot de nodige droogte. Afgelopen maand vierden we ook Pasen. Eerlijk gezegd hebben wij dat lekker rustig gehouden, met een uitgebreid ontbijt en ’s avonds een barbecue. Wat heb jij gedaan?

De lente is ook de periode bij uitstek om te starten met een moestuin. Daarom schreef mijn redactie daar een aantal blogs over. Heb jij ze al gelezen?

 

Duurzaamheid

Het is natuurlijk ontzettend tof om zelf fruit, groenten en kruiden te kweken. Lekker en ook nog eens hartstikke duurzaam. Wil jij nou ook je voedafdruk (nog meer) verkleinen? Probeer dan eens de Vegan Challenge. Met een paar kleine aanpassingen aan je dieet kun je al hartstikke goed bezig zijn.

 

Opvoeding

Ondanks dat dit geen typisch mamablog is schrijf ik toch regelmatig over kindgerelateerde items. Want naast online ondernemer ben ik bovenal moeder. In april verschenen deze blogs:

 

En natuurlijk hoort er bij de opvoeding ook het kopen van speelgoed. Met mooi weer is het spelen met water natuurlijk het einde. Inspiratie nodig? Misschien heb je hier wat aan:

 

Recepten

Nee, ik ben geen foodblogger. Maar… ik ben wel gek op koken. Hoewel we met het mooie weer regelmatig de barbecue aan slingeren, wilde ik toch een aantal van mijn favoriete recepten met je delen:

 

Uitje

Tja, je hebt er nu nog niet zoveel aan. Maar mocht je na de lockdown een keertje op Texel komen, dan is Juttersmuseum Flora een aanrader.

 

Op persoonlijk vlak was april ook een fijne maand. Onze jongste dochter werd op Koningsdag 1 jaar. Officieel hebben we nu geen baby meer in huis. Ik vind dat toch altijd weer jammer… Verder heb ik gelukkig geen grootse dingen te vertellen.

Hoe was april voor jou?

 

Meer lezen uit de categorie Behind the scenes

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

 

 

 

 

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, tekstschrijver. Bovenal vrouw van de liefste, moeder van vier lieve kinderen. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die mede mogelijk gemaakt door ADHD moeilijk stil kan zitten.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.