Zand en watertafel | Buiten speelgoed oa Little Tikes, AXI en Step2
TOP
Zand en watertafel | Buiten speelgoed oa Little Tikes en Step2
Lifestyle Shoppen Speelgoed

Zand en watertafel: een overzicht van de leukste!

Zand en watertafel, het is voor onze kinderen het mooiste speelgoed zodra de eerste zonnestralen zich aandienen. Zeker als het dan nog wel te fris is voor het zwembad. Wil je ook graag een zand en watertafel? In dit blog heb ik de leukste voor je op een rij gezet!

Heel lang heb ik zwart-wit gedacht dat een zand en watertafel alleen geschikt is voor mooie dagen, maar natuurlijk is dat helemaal niet zo! Want wanneer je je kind lekker een regenpak aantrekt is een zand en watertafel ook geschikt speelgoed met koud en nat weer.

 

Zand en watertafel

Mijn kinderen zijn echte buitenkinderen. Het liefst spelen ze met zand (uhm, aarde) en als het weer het toelaat wordt er gelijk om (minimaal) één emmer water gevraagd. Als je het mijn kinderen vraagt bestaat er dan ook geen beter speelgoed als dat, ze vinden het fantastisch. Ik juich het toe hoor, het buitenspelen is goed voor de ontwikkeling, de grove en fijne motoriek. Gun jij jouw kind ook uren speelplezier met zand en water? Dan is een zand en watertafel een perfect cadeau! Daarom maakte ik voor jou een overzicht met de leukste zand en watertafels!

 

Step2 WaterWheel Play Table

Step2 Water Wheel Play Table

Deze watertafel van Step2 is geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Water dat uit de watertoren valt geeft peuters uren waterplezier! Zodra het water door de tunnel valt, gaat het wiel in werking en stuwt het water de kleine haventjes in.

Meer informatie.

 

Feber zand en watertafel

Feber zand en watertafel

Met deze zand en watertafel spelen kinderen graag buiten. De verwijderbare zand en waterschalen maken het makkelijk om de speeltafel te vullen en schoon te maken. Leuke accessoires houden kinderen betrokken bij het speeltoestel. De beschermende deksels zorgen voor een groot, vlak speeloppervlak. Met de duurzame kunststof constructie is deze speeltafel eenvoudig te onderhouden en is hij bestand tegen vele fantasierijke spelletjes.

Meer informatie.

 

Zand en Watertafel 2in1

Zand en Watertafel 2in1

Met zand en water spelen was nog nooit zo leuk als met deze 2in1 zand en watertafel. De tafel is 67x42x40 CM (lxbxh). Inclusief verschillende accessoires zoals: waterglijbaan, zandvormpjes, bootje en watermolen.

Meer informatie.

 

Little Tikes Piraten Zand- en Watertafel

Little Tikes Piraten Zand- en Watertafel

Schip Ahoy! Bereid je voor op een spetterend avontuur met deze Little Tikes watertafel! Inclusief twee speelfiguren, een haai die water spuit, een waterkanon (met nieuwe verbeterde pomp), op te halen anker en een constant stromende fontein. Naar de review.

Meer informatie.

 

Little Tikes Fountain Factory

Little Tikes Fountain Factory 

Deze kant, die kant, welke kant laat jij de pijp opgaan? Welke richting je ook wil opgaan, de buizen kunnen eenvoudig met elkaar verbonden worden.

Meer informatie.

 

Step2 Watertafel Summer Showers Splash Tower

Step2 Watertafel Summer Showers Splash Tower

Kleine waterratjes kunnen het de hele dag laten regenen met deze interactieve Summer Showers Splash Tower Water Table van Step2. Kijk hoe peuters water uit de vijver scheppen, het in het watertorenplateau gieten en kijken hoe het beneden een douche creëert. Kinderen kunnen hun grove motoriek verbeteren met de verwisselbare doolhof-stukken om nieuwe watervalontwerpen te creëren! Door het ontwerp van de watertafel kunnen meerdere kinderen tegelijk spelen. Onze kinder-watertafel zorgt gegarandeerd voor urenlang vermaak!

Meer informatie.

 

Little Tikes Spiral model

Little Tikes Spiral model

Deze super leuke Little Tikes watertafel zit vol waterpret! Zo wordt al spetterend de fijne motoriek geoefend en kan de fantasie helemaal op hol slaan. Kijk hoe het water het rad doet draaien en hoe de ballen tollen! Deze dynamische watertafel garandeert de kleinsten uren speelplezier! Ook verkrijgbaar in roze.

 

AXI Nick Zand & Water picknicktafel

AXI Nick Zand & Water picknicktafel

De klassieke combinatie van zand en water is altijd een succes bij kinderen! Uitgespeeld? In een handomdraai verander je de zand en water tafel weer in een picknicktafel waaraan de kinderen kunnen knutselen, tekenen of genieten van wat lekkers.

Meer informatie.

 

Play Island Table – Zand en watertafel

Play Island Table - Zand en watertafel

Deze leuke zand en watertafel wordt geleverd met accessoires voor nog meer speelplezier. Het deksel maakt het mogelijk om het speeleiland ook als tafel te gebruiken en als bescherming voor het zand en water.

Meer informatie.

 

Step2 Busy Ball Play Table

Step2 Busy Ball Play Table

Deze Step2 Busy Ball Play Table is anders dan elke kinderwatertafel die je ooit hebt gezien! Kleine handjes zullen actief worden als ze ballen in het bassin mikken met de katapult of ze door de trechter gooien. Kinderen kunnen hun cognitieve vaardigheden ontwikkelen door de speelballen te tellen en ze op kleur bij elkaar te zoeken. Dit is de ultieme watertafel die in de achtertuin of de speelkamer kan worden gebruikt. Voor plezier binnenshuis, houd het bassin vrij van water en laat kinderen gewoon spelen met de speeltafel en ballen.

Meer informatie.

 

Little Tikes Tumblin Tower Climber

Little Tikes Tumblin Tower Climber

De Tumblin ‘Tower Climber is perfect voor binnen- en buitenpret. Kinderen vinden het heerlijk om de trappen op te klimmen, de glijbaan af te dalen en de plastic ballen te gooien. Ze kunnen zelfs de waterstroom regelen om hun vrienden nat te spuiten met het plonskanon. Deze veelzijdige klimmer is een geweldige manier voor kinderen om het hele jaar actief te blijven.

Meer informatie.

 

Welke zand en watertafel is jouw favoriet?

 

Lees ook

 

Uitgelichte afbeelding: 123RF.com

 

 

 

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, tekstschrijver. Bovenal vrouw van de liefste, moeder van vier lieve kinderen. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die mede mogelijk gemaakt door ADHD moeilijk stil kan zitten.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.