Kraambezoekboek: kraamboek met herinneringen voor later! - Gera Raakt
TOP
Kraambezoekboek kopen? Hier vind je een overzicht van de leukste kraambezoekboeken
Boeken Lifestyle Shoppen Zwangerschap

Kraambezoekboek: kraamboek met herinneringen voor later!

Is de nieuwe wereldburger eenmaal geboren dan kom het kraambezoek komt graag de baby bewonderen. Wil je de mooie momenten goed bewaren? En bijhouden wie er allemaal geweest zijn? Dan is een kraambezoekboek erg handig!

Kraambezoekboek

Wil je niets vergeten van je kraamweek? Dan kan een kraambezoekboek handig zijn. In een kraambezoekboek kan het kraambezoek foto’s, wensen en verhalen voor jullie en de baby opschrijven. Dat maakt het een waardevol herinneringsboek voor later. In sommige kraamboeken is er ook ruimte om meer te vertellen over de geboorte en wat over jezelf te vertellen.

 

De mooiste wensen voor mij

Kraambezoekboek kopen; de mooiste wensen voor mij

Dit invulboek van Lifestyle2Love bevat simpele, korte vragen die voor ieder kraambezoek te beantwoorden zijn, zodat je kraambezoek niet voor het blok gezet wordt. Er kunnen maar liefst 30 personen, stellen of families in schrijven. Verder is er plek voor twee ouders om wat over zichzelf in te vullen en er is natuurlijk genoeg ruimte voor foto’s en tekeningen. Zo wordt het kraambezoekboek een fantastische tastbare herinnering voor later!

Meer informatie.

 

Invulboek Mijn Kraamboek

Invulboek kraambezoekboek kopen

In ‘mijn kraamboek’ kun je bijhouden wat er allemaal gebeurt tijdens een bijzondere tijd in je leven: de Kraamtijd. Hoe voel jij je, hoe ontwikkelt de baby zich, wie komen er op bezoek en hoe ervaren zij en jij dit? Schrijf in dit invulboek alles op over je bevalling, de baby en jouw gevoelens; wie is het kindje en hoe ziet het er uit, hoe is de bevalling verlopen en wie was de kraamhulp? Ook is er genoeg plaats voor de mooiste eerste foto’s van je baby. Verder kun je alle kraambezoekjes bijhouden in dit boek, voor zowel jou als het bezoek is er plek om ervaringen en gevoelens te delen. Wie kwamen er op bezoek en wat vonden ze van de baby? En wat vond jij van het bezoek?

Meer informatie.

 

Hallo! Kraambezoek

Hallo kraambezoekboek kopen

Als je kleintje is geboren komen er vast veel mensen op bezoek om het te bewonderen. In dit leuke kraambezoekboek van Hello Baby kan de kraamvisite een lief, leuk of persoonlijke berichtje en wensen achterlaten. Zo maak je een boek vol dierbare herinneringen voor later, ook heel leuk om samen met je kindje later terug te lezen!

Meer informatie.

 

Mijn geboorteboek

Maan Amsterdam Mijn geboorteboek kraambezoekboek kopen

Voor in het kraambezoekboek staat alle informatie over het kindje van wie het boek is: de naam, geboortedatum, geboortegegevens en foto´s. Daarna is er plek voor het hele gezin van het kindje en kan er een stamboom ingevuld worden. De geboortedag kan beschreven worden, het geboortekaartje krijgt een mooie plaats en leuke vragen over de naam, geboorte en nog veel meer kunnen beantwoord worden.

De kraamweek kan bijgehouden worden door middel van een soort dagboekje en de kraamverzorgende kan enkele vragen invullen en haar wens voor de baby opschrijven. De kraamvisite komt natuurlijk ook aan bod, elk bezoek mag invullen hoe ze de pasgeboren baby kennen en wat ze hem of haar aanraden en toewensen. Ten slotte kunnen alle geboortekaartjes ingeplakt worden in het stevige wire-o boek. Het geboorteboek is voorzien van stijlvolle designs, heeft een pastelkleurige vormgeving en is geschikt voor zowel jongetjes als meisjes en alle gezinssamenstellingen.

Meer informatie.

 

Kraambezoekboek – Memorybooks by Pauline

Kraambezoekboek by Pauline kopen

In dit kraambezoek boek by Pauline kun je iedereen die op kraambezoek komt na de geboorte van je kleintje wat laten opschrijven over jou, de baby en zichzelf. Met het kraambezoekboek kun je vastleggen wie er allemaal op kraambezoek zijn geweest en zij kunnen een leuke wens of boodschap achterlaten.

Meer informatie.

 

Kraambezoekboek – O’Baby by Pauline

Kraambezoekboek o'baby by Pauline

In dit kraambezoek boek van by Pauline kun je iedereen die op kraambezoek komt na de geboorte van je kleintje wat laten opschrijven over jou, de baby en zichzelf. Met het kraambezoekboek kun je vastleggen wie er allemaal op kraambezoek zijn geweest en zij kunnen een leuke wens of boodschap achterlaten.

Meer informatie.

 

Nijntje kraambezoekboek

Nijntje kraambezoekboek kopen

Je kindje is geboren, wat een feest! In deze herziene en geactualiseerde invulboeken leg je alle bijzondere momenten van en rond je baby vast. Zo worden ze meer dan ooit dierbare aandenkens waar jij – en later ook je kindje – nog vaak in zullen kijken!

Meer informatie.

 

Kraambezoek invulboek Thuismusje

Kraambezoek invulboek huismusje

Laat je kraambezoek in dit leuke boekje een pagina vol vragen invullen en plak er een foto bij van het bezoek met je baby! Ook voor je verloskundige en kraamverzorgende is speciaal ruimte gemaakt om hun herinneringen aan jullie op te schrijven. En wat dacht je ervan om dit invulboek cadeau te geven met een babyshower of op kraamvisite?! Ook verkrijgbaar in roze.

Meer informatie.

 

Jouw kraambezoekboek

Jouw kraambezoek; invulboek kraambezoek

Gasten die de pasgeboren baby komen bewonderen mogen een blijvende herinnering optekenen in dit kraambezoekboek: een wens voor de toekomst of een mooi gedichtje. Voorin Jouw kraambezoekboek is ruimte voor een stamboom, en bijvoorbeeld een afdruk van de voetjes van de baby. Ook is er veel ruimte om foto’s op te nemen.

Meer informatie.

 

Twinkel – Mijn kraambezoek invulboek

Twinkel mijn kraambezoek invulboek

Dit invulboek is een feest om in te schrijven met de vrolijke illustraties in de kantlijn. Open het boek en herbeleef de kraamtijd van je kindje zo vaak je wilt. Wie kwamen er allemaal op kraambezoek? Hoe beleefden je ouders, je broertje(s) of zusje(s), je opa’s en oma’s, je vrienden en alle familie de kraamtijd? In Mijn kraambezoekboek is er alle ruimte voor de ervaringen van alle betrokkenen. Het glitterfolie op de cover zorgt dat het boek schittert bij je thuis.

Meer informatie.

 

Zit jouw ideale kraambezoekboek er in dit overzicht niet bij? Kijk dan even hier.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter of Pinterest.

 

Lees ook

Gera Stockschen

Op GeraRaakt.nl deel ik mijn ervaringen met het (gezins)leven dat mede door ADHD en autisme af en toe erg interessant is. Ik kan moeilijk stilzitten en heb veel interesses die ik graag tot op de bodem uitzoek. In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger en levensgenieter. Wil je meer weten? Ga dan even naar de pagina Over mij.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.