Invulboeken zwangerschap of zwangerschapsdagboek kopen? Inspiratie!
TOP
Invulboeken zwangerschap of zwangerschapsdagboek kopen
Boeken Opvoeding Shoppen Zwangerschap

De leukste invulboeken zwangerschap

Tegenwoordig zijn er allerlei leuke invulboeken zwangerschap te koop. Hierin kun je alle belangrijke gebeurtenissen zodat je aan het einde een prachtig bewaarboek hebt. Om je op weg te helpen maakte ik een overzicht voor je met de populairste invulboeken van dit moment.

O’baby by Pauline

O'baby By Pauline 9 maanden dagboek, invulboeken zwangerschap

De vormgeving van deze nieuwe serie is stoer en robuust. Het kleurgebruik is overwegend zwart/wit, met kleuraccenten in zachte pasteltinten. Dit 9 maanden invulboek heeft een luxe afwerking met een in leer afgewerkte rug en een stoer leren label.

Meer informatie.

 

Mijn negen maanden invulboek linnen

Mijn 9 maanden invulboek zwangerschap linnen

Het Mijn 9 Maanden invulboek gaat het over alle weken van de zwangerschap. Maar ook hoe je erachter kwam dat je zwanger bent, de eerste keer bij de verloskundige, de 20 weken echo, de naam, eerste kleertjes, gender reveal, babyshower en nog veel meer. Natuurlijk eindigt het boek met de geboorte, bevallingsverhaal, leuke weetjes en dé foto van het kleine hummeltje.

Ook is er natuurlijk genoeg plek voor (buik)foto’s, eigen verhalen, kaartjes, echo’s en ga zo maar door. Geniet van jouw zwangerschap en creëer een mooie herinnering voor later!

Meer informatie.

 

Negen maandenboek (zwangerschapsdagboek)

Negen maandenboek, invulboek zwangerschap

Vul negen maanden lang elke twee weken alle bijzonderheden over jouw unieke zwangerschap in, plak foto’s op of maak tekeningetjes en noteer hoe jij je voelde. Dankzij dit boek kunnen jij, je partner en je kind later deze speciale periode week voor week herbeleven!

Meer informatie.

 

Yes, I’m pregnant 9 maanden invulboek

Invulboeken zwangerschap, Yes, I'm pregnant | 9 maanden invulboek

Een invulboek om de 9 bijzonderste maanden in vast te leggen. Iedere 2 weken een korte evaluatie. Je schrijft in het boek iedere 2 weken hoe je je voelt, hoe groot je buik al is en je kan er een foto van je buik in plakken! Ook zijn er pagina’s waar je de babynamen in kan schrijven, de uitgerekende datum, hoe het ging bij de verloskundige en echo foto’s!

Meer informatie.

 

Mijn zwangerschapsdagboek

Maan Amsterdam, mijn zwangerschapsdagboek

In het vernieuwde zwangerschapsdagboek van Maan Amsterdam kun je elke week een paar vragen beantwoorden. Bijvoorbeeld over hoe jij je voelt, over de echo’s, tips van de verloskundige, maar ook over de babykamer, over wat jou bezig houdt en waar je naar uit kijkt. Er is tevens voldoende ruimte om zelf te schrijven wat je wilt en om foto’s in te plakken, bijvoorbeeld van echo’s maar ook inspiratiefoto’s voor het geboortekaartje of de babykamer. Verder bevat het achterin handige checklists en is er ruimte om belangrijke gegevens te noteren. Zo maak je voor jezelf, én voor later, een mooi herinneringsboek. Het boek heeft een hardcover met leeslint en is gemaakt van stevig 200 grams papier. Het boek heeft een modern design, is vormgegeven met zachte pastelkleuren en is voorzien van lieve illustraties en leuke quotes.

Meer informatie.

 

Fabrikten Negenmaandenboek

Fabrikten Negenmaandenboek, invulboeken zwangerschap kopen

Een luxe hardcover gebonden boek met in totaal 80 pagina’s. Bevat full colour (kleur) invulpagina’s om tijdens de zwangerschap in te vullen. Een prachtig boek om alle bijzondere momenten gedurende de zwangerschap in vast te leggen. Ook is er tussendoor ruimte voor diverse foto’s en kan er bv. een dagboek worden bijgehouden. Het unisex boek is verder luxueus afgewerkt met een gouden kapitaalbandje en is voorzien van een bijpassend gouden leeslint.

Meer informatie.

 

SilliBeads – Mijn 9 maanden dagboek

SilliBeads - Mijn 9 maanden dagboek, invulboeken zwangerschap

Dit zwangerschapsdagboek heeft een mooie, hippe en hedendaagse vormgeving. In dit dagboek staan veel gevarieerde vragen die gebaseerd zijn op iedere fase van de zwangerschap. Het biedt voldoende ruimte om (echo) foto’s in te plakken, om ieder bijzonder moment per week toe te voegen en om jouw persoonlijke touch aan te brengen. Maak het 9 maanden dagboek pas echt compleet met foto’s van de mooie groeiende buik, het kamertje, de eerste spulletjes etc.

Meer informatie.

 

Zwangerschapsdagboek ‘Mijn 9 maanden dagboek’

Zwangerschapsdagboek 'Mijn 9 maanden dagboek'  invulboek zwangerschap kopen

In dit stijlvolle, hardcover zwangerschapsdagboek van Lifestyle2Love kun je alle bijzondere momenten van je zwangerschap bijhouden. Het boek heeft een harde kaft met goudfolie hartjes. Het invulboek heeft ook een zwart leeslint waardoor je altijd weet op welke pagina je was gebleven met invullen.

Meer informatie.

 

Mijn zwangerschapsdagboek

Mijn zwangerschapsdagboek

Nog een mooi zwangerschapsdagboek van Maan Amsterdam. Ook dit boek is voorzien van 200 grams papier. Het invulboek biedt ook voldoende ruimte voor het maken van notities en het plakken van foto’s.

Meer informatie.

 

Hello Baby – Mijn zwangerschap

Hello Baby - Mijn zwangerschap, invulboeken zwangerschap

De zwangerschap is een bijzondere tijd. Je droomt en denkt na over hoe alles straks zal zijn. Er verandert van alles in je lichaam. Samen groei je! Dit avontuur leg je vast in Mijn zwangerschap.

Meer informatie.

 

Lees ook

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, tekstschrijver. Bovenal vrouw van de liefste, moeder van vier lieve kinderen. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die mede mogelijk gemaakt door ADHD moeilijk stil kan zitten.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.