Kraambezoekboek: herinneringsboek voor later! - Gera Raakt
TOP
Kraambezoekboek kopen? Hier vind je een overzicht van de leukste kraambezoekboeken
Lifestyle Shoppen Zwangerschap

Kraambezoekboek: herinneringsboek voor later!

Na je zwangerschap wordt de nieuwe wereldburger naar alle waarschijnlijkheid door veel mensen bewonderd. Wil je de mooie momenten goed bewaren? En bijhouden wie er allemaal geweest zijn? Dan is een kraambezoekboek erg handig!

Fyllbooks Kraambezoekboek

Fyllbooks kraambezoekboek kopen

In het mooie kraambezoekboek van Fyllbooks kun je al jouw herinneringen van de kraamtijd en vooral het kraambezoek bundelen. De kraamtijd is een hele bijzondere periode maar er gebeurt zo veel dat het soms allemaal een beetje aan je aandacht voorbij gaat. Met het kraambezoekboek kun je bundelen wie er allemaal langs zijn gekomen, wat hun wensen voor de baby zijn, welk cadeau ze hebben meegebracht en wat zij dachten toen zij de baby voor het eerst zagen. Daarbij kunnen ook nog eens mooie foto’s toegevoegd worden.

Meer informatie.

 

De mooiste wensen voor mij

Kraambezoekboek kopen; de mooiste wensen voor mij

Dit invulboek van Lifestyle2Love bevat simpele, korte vragen die voor ieder kraambezoek te beantwoorden zijn, zodat je kraambezoek niet voor het blok gezet wordt. Er kunnen maar liefst 30 personen, stellen of families in schrijven. Verder is er plek voor twee ouders om wat over zichzelf in te vullen en er is natuurlijk genoeg ruimte voor foto’s en tekeningen. Zo wordt het kraambezoekboek een fantastische tastbare herinnering voor later!

Meer informatie.

 

Invulboek Mijn Kraamboek

Invulboek kraambezoekboek kopen

In ‘mijn kraamboek’ kun je bijhouden wat er allemaal gebeurt tijdens een bijzondere tijd in je leven: de Kraamtijd. Hoe voel jij je, hoe ontwikkelt de baby zich, wie komen er op bezoek en hoe ervaren zij en jij dit? Schrijf in dit invulboek alles op over je bevalling, de baby en jouw gevoelens; wie is het kindje en hoe ziet het er uit, hoe is de bevalling verlopen en wie was de kraamhulp? Ook is er genoeg plaats voor de mooiste eerste foto’s van je baby. Verder kun je alle kraambezoekjes bijhouden in dit boek, voor zowel jou als het bezoek is er plek om ervaringen en gevoelens te delen. Wie kwamen er op bezoek en wat vonden ze van de baby? En wat vond jij van het bezoek?

Meer informatie.

 

Hallo! Kraambezoek

Hallo kraambezoekboek kopen

Als je kleintje is geboren komen er vast veel mensen op bezoek om het te bewonderen. In dit leuke kraambezoekboek van Hello Baby kan de kraamvisite een lief, leuk of persoonlijke berichtje en wensen achterlaten. Zo maak je een boek vol dierbare herinneringen voor later, ook heel leuk om samen met je kindje later terug te lezen!

Meer informatie.

 

Hello, here i am!

In dit leuke kraamboek van Creations of Happiness kunnen alle gasten een lieve, leuke en/of fijne wens achterlaten voor jullie en de kleine! Maar naast dat er 60 gasten in kunnen schrijven is er ook ruimte voor jouw eigen buikfoto’s, foto’s met het gezin en een berichtje van jullie zelf. Verder zijn er speciale pagina’s om in te vullen voor de kraamverzorgende, broers en zussen en de opa’s en oma’s. Tussendoor kan er nog een leuke foto van de kleine worden geplakt. Kortom een compleet kraambezoekboek!

In dit kraamboek wordt niet gesproken over papa en mama, maar over ouder(s). Dus geschikt voor alle gezinssamenstellingen.

Meer informatie.

 

Mijn geboorteboek

Maan Amsterdam Mijn geboorteboek kraambezoekboek kopen

Voor in het kraambezoekboek staat alle informatie over het kindje van wie het boek is: de naam, geboortedatum, geboortegegevens en foto´s. Daarna is er plek voor het hele gezin van het kindje en kan er een stamboom ingevuld worden. De geboortedag kan beschreven worden, het geboortekaartje krijgt een mooie plaats en leuke vragen over de naam, geboorte en nog veel meer kunnen beantwoord worden.

De kraamweek kan bijgehouden worden door middel van een soort dagboekje en de kraamverzorgende kan enkele vragen invullen en haar wens voor de baby opschrijven. De kraamvisite komt natuurlijk ook aan bod, elk bezoek mag invullen hoe ze de pasgeboren baby kennen en wat ze hem of haar aanraden en toewensen. Ten slotte kunnen alle geboortekaartjes ingeplakt worden in het stevige wire-o boek. Het geboorteboek is voorzien van stijlvolle designs, heeft een pastelkleurige vormgeving en is geschikt voor zowel jongetjes als meisjes en alle gezinssamenstellingen.

Meer informatie.

 

Kraambezoekboek – Memorybooks by Pauline

Kraambezoekboek by Pauline kopen

In dit kraambezoek boek by Pauline kun je iedereen die op kraambezoek komt na de geboorte van je kleintje wat laten opschrijven over jou, de baby en zichzelf. Met het kraambezoekboek kun je vastleggen wie er allemaal op kraambezoek zijn geweest en zij kunnen een leuke wens of boodschap achterlaten.

Meer informatie.

 

Hi, I’m new!

Hi i'm new kraambezoekboek

In dit leuke kraambezoekboek van Bonjour to you vind je geen standaard vragen, maar juist grappige en originele vragen. Dat vraagt natuurlijk om grappige antwoorden! Er is in het boek ruimte voor maar liefst 25 gasten. Verder is er een gedeelte om in te vullen voor de ouders en zijn er ook genoeg pagina’s voor bijvoorbeeld de leukste foto’s tot zelfs de afdruk van het voetje en handje van jullie baby!

Meer informatie.

 

Kraambezoekboek – O’Baby by Pauline

Kraambezoekboek o'baby by Pauline

In dit kraambezoek boek van by Pauline kun je iedereen die op kraambezoek komt na de geboorte van je kleintje wat laten opschrijven over jou, de baby en zichzelf. Met het kraambezoekboek kun je vastleggen wie er allemaal op kraambezoek zijn geweest en zij kunnen een leuke wens of boodschap achterlaten.

Meer informatie.

 

Nijntje kraambezoekboek

Nijntje kraambezoekboek kopen

Je kindje is geboren, wat een feest! In deze herziene en geactualiseerde invulboeken leg je alle bijzondere momenten van en rond je baby vast. Zo worden ze meer dan ooit dierbare aandenkens waar jij – en later ook je kindje – nog vaak in zullen kijken!

Meer informatie.

 

Zit jouw ideale kraambezoekboek er in dit overzicht niet bij? Kijk dan even hier.

 

Lees ook

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, tekstschrijver. Bovenal vrouw van de liefste, moeder van drie lieve kinderen en in verwachting van de vierde. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die moeilijk stil kan zitten.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.