Waterbaan; Water is het leukste buitenspeelgoed voor kinderen
TOP
Waterbaan; De leukste waterbanen voor kinderen; BIG en Aquaplay
Lifestyle Shoppen

Waterbaan | Overzicht van de leukste waterbanen!

Waterspeelgoed is voor kinderen toch het leukste wat er is! Hier spelen de kinderen als het warm is graag met een watertafel. Voor de zonnige, maar toch iets frissere dagen is een waterbaan erg leuk! Daarom hier een overzicht van de leukste waterbanen voor kinderen.

Waterbaan

Toen mijn oudste klein was zag ik voor het eerst een waterbaan. Onze buren hadden er eentje. Wat zag dat er leuk uit! Helaas voor mijn oudste heb ik er voor hem nooit een gekocht, tot vorig jaar. Toen besloot ik een waterbaan te kopen van het merk Aquaplay en wat een plezier hebben we daar al van gehad! Vooral op de dagen dat het wel zonnig is, maar te koud voor het zwembad.

In dit overzicht vind je waterbanen van het merk BIG en AquaPlay. Ikzelf ben erg tevreden over die laatste. Het leukste is dat je beide merken onbeperkt kunt uitbreiden door meerdere sets met elkaar te combineren. Dus, ik weet niet hoe groot jouw tuin is?

 

BIG Waterplay Rotterdam

Waterbaan BIG Waterplay Rotterdam

Waterbaan Rotterdam is de klassieke waterbaan. Je kunt stroomversnellingen maken en naar hartenlust wegen afsluiten. Inclusief bootje en speelfiguur, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Meer informatie.

 

BIG Waterplay Amsterdam

Waterbaan BIG Waterplay Amsterbaan

BIG Waterplay Amsterdam is een grote waterbaan, met echt hoogteverschil, voor eindeloos waterpret. Creëer een echte stroomversnelling door middel van een handmatige stroomversneller, vaar met de boot door het kanaal, zet de sluizen open en takel met de kraan de vrachtladen aan wal. De set bevat: vier boten, vliegtuig, drie figuurtjes, sluizen en pompjes en een takelkraan.

Meer informatie.

 

AquaPlay LockBox

Waterbaan AquaPlay Lockbox

Uren speelplezier met de Aqualock 1616, een compacte en lichtgewichte speelset van AquaPlay. Deze waterspeelset kan gemakkelijk door de helft worden gevouwen om de 2 handgrepen bij elkaar te brengen en zo een koffer voor eenvoudige opslag en vervoer te vormen. De set bevat een speelgoeddier, Wilma de Nijlpaard, die een rondje met het containerschip vaart. Zij reist door de populaire waterbaan, dat door de pomp en de sluispoorten bediend wordt. Bij de haven kun je de kraan gebruiken om een ​​container op de amfibische vrachtwagen te laden. Door aan het peddelwiel te draaien wordt er een stroom gecreëerd die elk vaartuig door het kanaal duwt: een creatieve manier om kinderen te laten leren over de interessante manier waarop water zich gedraagt ​​en objecten beïnvloedt. Deze speelset kan uitgebreid worden met andere Aquaplay sets en uitbreidingen.

Meer informatie.

 

BIG Waterplay Niagara

BIG Waterplay Niagara

Ook met de Waterplay Niagara set zullen kinderen veel waterplezier beleven. Deze uitgebreide set is uitgerust met hoogteverschil, stroomversnelling en een innovatieve stroomversneller. De boten en het watervliegtuig maken de set extra leuk. De set is uit te bereiden met de los te verkrijgen setjes.

BIG Waterplay Container Haven

BIG Waterplay Container Haven

Deze BIG Waterplay Container haven set is uitgerust met een politiebureau, een haven met hijskraan en een handmatige stromingsversneller. De turbine zorgt voor een extra stroming. In het midden van de baan is er de mogelijkheid om met bouwstenen je eigen creaties te maken (alle afgebeelde onderdelen worden meegeleverd).

 

Uitbreiding en accessoires

Heb je al een toffe waterbaan en wil je uitbreiden? Of wil je misschien meer speelfiguren of bootjes? Met de waterbaan-accessoires kun je dat eindeloos doen. Je vind de accessoires, zowel BIG als AquaPlay, hier.

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Dit blog bevat affiliatelinks

 

 

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, tekstschrijver. Bovenal vrouw van de liefste, moeder van drie lieve kinderen en in verwachting van de vierde. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die moeilijk stil kan zitten.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *