Waterbaan kopen? Overzicht met de leukste waterbanen!
TOP
Waterbaan; De leukste waterbanen voor kinderen; BIG en Aquaplay
Lifestyle Shoppen Speelgoed

Waterbaan, het leukste waterspeelgoed!

Waterspeelgoed is voor kinderen toch het leukste wat er is! Hier spelen de kinderen als het warm is graag met een watertafel. Voor de zonnige, maar toch iets frissere dagen is een waterbaan erg leuk! Daarom hier een overzicht van de leukste waterbanen voor kinderen.

Waterbaan

Toen mijn oudste klein was zag ik voor het eerst een waterbaan. Onze toenmalige buren hadden er eentje. Wat zag dat er leuk uit zeg! Helaas voor mijn oudste heb ik er voor hem nooit een gekocht, tot vorig jaar. Toen besloot ik een waterbaan te kopen van het merk Aquaplay en wat een plezier hebben we daar al van gehad! Vooral op de dagen dat het wel zonnig is, maar te koud voor het zwembad.

In dit overzicht vind je waterbanen van het merk BIG Waterplay en AquaPlay. Ikzelf ben erg tevreden over die laatste. Het leukste is dat je beide merken onbeperkt kunt uitbreiden door meerdere sets met elkaar te combineren. Dus, ik weet niet hoe groot jouw tuin is?

 

BIG Waterplay

Hier vind je een overzicht van waterbanen van het merk BIG Waterplay.

 

BIG Waterplay Rotterdam

Waterbaan BIG Waterplay Rotterdam

Waterbaan Rotterdam is de klassieke waterbaan. Je kunt stroomversnellingen maken en naar hartenlust wegen afsluiten en weer openen. Deze waterbaan wordt geleverd inclusief bootje en speelfiguur en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Meer informatie.

 

BIG Waterplay Amsterdam

Waterbaan BIG Waterplay Amsterbaan

BIG Waterplay Amsterdam is een grote waterbaan, met echt hoogteverschil, voor eindeloos waterpret. Creëer een echte stroomversnelling door middel van een handmatige stroomversneller, vaar met de boot door het kanaal, zet de sluizen open en takel met de kraan de vrachtladen aan wal. De speelset bevat: vier boten, vliegtuig, drie figuurtjes, sluizen en pompjes en een takelkraan.

Meer informatie.

 

BIG Waterplay Niagara

BIG Waterplay Niagara

Ook met de Waterplay Niagara waterbaanset zullen kinderen veel waterplezier beleven. Deze uitgebreide set is uitgerust met hoogteverschil en natuurlijk kun je ook weer stroomversnellingen maken. De boten en het watervliegtuig maken de speelset extra leuk. De waterbaan is eindeloos uit te bereiden met los verkrijgbare sets en onderdelen.

 

BIG Waterplay Container Haven

BIG Waterplay Container Haven

Deze BIG Waterplay Container haven waterbaanset is uitgerust met een politiebureau, een haven met verstelbare hijskraan en een handmatige stromingsversneller. In het midden van de waterbaan is er de mogelijkheid om met andere bouwstenen je eigen creaties te maken (alle afgebeelde onderdelen worden meegeleverd).

Meer informatie.

 

AquaPlay

Hier vind je een overzicht van waterbanen van het merk AquaPlay.

 

AquaPlay Starterset

Waterbaan AquaPlay starterset; Het leukste waterspeelgoed voor kinderen

Samen met het vriendelijke nijlpaard Wilma beleven kinderen vanaf 3 jaar spannende avonturen met de AquaPlay StartSet en haven. Het waterkanaalsysteem heeft een grote haven met laadkraan, een containerboot met lading, een amfibievoertuig en het speelpersonage Wil ma, de Hippo.

Meer informatie.

 

AquaPlay LockBox

Waterbaan AquaPlay LockBox; Het leukste waterspeelgoed voor kinderen

Maak kennis met Aquaplay’s bestseller, de draagbare sluizenbox! Laat Wilma het Nijlpaard het containerschip meenemen voor een tocht door het populaire sluissysteem met behulp van de pomp. In de haven zal de kraan je helpen om de container op de amfibietruck te laden. Ben je klaar met spelen, dan laat je het water uit de baan lopen, leg je de accessoires in de doos en kun je het dankzij het koffersysteem makkelijk opbergen.

Meer informatie.

 

AquaPlay SuperSet

Waterbaan AquaPlay SuperSet

Deze traditionele waterbaan, de AquaPlay SuperSet, heeft alle geweldige speeleigenschappen: Wilma de Hippo, de kraan die je helpt om containers op de transportboot te tillen, een scheepshelling waardoor de amfibieauto van land naar water kan gaan en de populaire watersluizen. Hier kunnen de voertuigen passeren door met behulp van de pomp en sluisdeuren het waterpeil te manoeuvreren.

Meer informatie.

 

AquaPlay AdventureLand

Waterbaan AquaPlay AdventureLand; Het leukste waterspeelgoed voor kinderen

De AquaPlay AdventureLand waterbaan zorgt voor een echt avontuurlijk gevoel in je achtertuin. De grote speelset bevat onder meer een grote berg met toren en reservoir en twee boten met dierfiguren: de kikker Nils en de beer Bo. Samen met hun twee vrienden kunnen de kinderen grotten en watervallen oversteken, de wildwaterglijbaan afdalen, het bergmeer vullen en weer leeg laten lopen, zich verstoppen in de geheime schuilplaats en op zoek gaan naar waardevolle schatten.

Meer informatie.

 

AquaPlay Bergmeer

AquaPlay bergmeer, moutainlake waterbaan voor kinderen; Leuk waterspeelgoed

Een mooie waterbaan van AquaPlay ‘MountainLake” oftewel Bergmeer. Deze speelset bevat ook een speedboot, een containerboot met container en de twee dierfiguren: Nils de Kikker en Bo de Beer. Samen met de figuren kunnen kinderen de mysterieuze grot van de berg verkennen, de steile kliffen beklimmen, de speedboot de hilarische waterval af laten dalen of op zoek gaan naar schatten in de grachten. Het water is in beweging te brengen door met het waterrad te peddelen. Je regelt het waterpeil door de pomp te gebruiken en de sluisdeuren te openen. Dit is een creatieve en speelse manier om te leren hoe water beweegt en klimt!

Meer informatie.

 

AquaPlay MegaBrug

Waterbaan AquaPlay MegaBridge, Megabrug; Het leukste waterspeelgoed

Met de waterbaan AquaPlay MegaBrug (MegaBridge) laat je kapitein Bo het vrachtschip door de sluis heen manoeuvreren, de haven insturen en uiteindelijk de boot in de jachthaven aanmeren. Of neem de amfibieauto mee voor een ritje! Van land naar water, de megabrug oversteken, waar de kraan zal helpen om containers op het voertuig te laden. Het water kan in beweging worden gebracht door te draaien aan het schoepenrad.

Meer informatie.

 

Uitbreiding en accessoires

Heb je al een toffe waterbaan en wil je uitbreiden? Of wil je misschien meer speelfiguren of bootjes? Met de waterbaan-accessoires kun je dat eindeloos doen. Je vindt de accessoires, van zowel BIG als AquaPlay, hier.

 

Lees ook

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

 

 

 

Gera Stockschen

Op GeraRaakt.nl deel ik mijn ervaringen met het (gezins)leven dat mede door ADHD en autisme af en toe erg interessant is. Ik kan moeilijk stilzitten en heb veel interesses die ik graag tot op de bodem uitzoek. In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger en levensgenieter. Wil je meer weten? Ga dan even naar de pagina Over mij.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.