Achter de schermen | Mei 2019 - Gera Raakt
TOP
Achter de schermen mei 2019
Behind the scenes Lifestyle Persoonlijk

Achter de schermen | Mei 2019

Het is een tijdje geleden dat ik een “Achter de schermen” heb geschreven. Niet dat er niks gebeurde hoor, integendeel zelfs! Daarom is het hoog tijd voor een update. Hoe gaat het hier?

Zwangerschapsverlof

Wanneer je zwanger bent leef je stiekem toch altijd naar je verlof toe. Toch besloot ik tijdens mijn zwangerschap dat ik mijn werkzaamheden niet helemaal neer zou gaan leggen. Het klantenwerk van Tekst & VA heb ik dan ook voortgezet. Mijn blog heb ik, zoals je in deze update kon lezen, daarentegen wel op een lager pitje gezet. Gelukkig was daar begrip alom van iedereen. Dat maakt het ook een stukje makkelijker om de boel de boel te laten.

Onze dochter werd op Koningsdag geboren en is inmiddels alweer een maand oud. De zaken die geregeld moesten worden zijn geregeld en dankzij de schoolgaande kleintjes hebben we al een fijn ritme te pakken. Het is dan ook hoog tijd om het bloggen weer op te pakken. Ik ben al begonnen met het schrijven van mijn bevallingsverhaal en ook achter de schermen heb ik het een en ander bedacht en uitgewerkt.

 

Nieuwsbrief

Een van de dingen die ik bedacht én uitgewerkt heb is de nieuwsbrief. Jazeker, het is vanaf nu mogelijk om je te abonneren! Omdat ik een enorme haat/liefde verhouding heb met social media, én ik zelf een aantal nieuwsbrieven van anderen met heel veel plezier lees, heb ik na ontzettend lang twijfelen toch besloten om te beginnen met een nieuwsbrief. Ik wil graag een persoonlijke band opbouwen met mijn trouwe lezers en ik weet dat ik in een nieuwsbrief veel meer van mezelf zal laten zien dan ik op social media doe. Daarnaast heb ik nog veel meer leuke ideeën waar ik in de nieuwsbrief meer over zal vertellen.

Wil jij ook wekelijks een update ontvangen en op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

 

Juni

Heb ik al plannen voor juni? Op 16 juni is het Vaderdag en daarom heb ik besloten om een winactie te organiseren. Het hoe en wat volgt in de eerste week van juni, dus wil je kans maken hou dan vooral mijn Facebookpagina in de gaten!

Update: je vindt de winactie hier

Hoe verliep mei voor jou? En heb jij al plannen voor juni?

 

Afbeelding Kersenbloesem met blauwe lucht: karinkamon – Shutterstock

Gera Stockschen

Op GeraRaakt.nl deel ik mijn ervaringen met het (gezins)leven dat mede door ADHD en autisme af en toe erg interessant is. Ik kan moeilijk stilzitten en heb veel interesses die ik graag tot op de bodem uitzoek. In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger en levensgenieter. Wil je meer weten? Ga dan even naar de pagina Over mij.

«

»

2 COMMENTS
  • Saskia
    5 jaar ago

    Leuk om te lezen hoe je maand verliep. Een hele fijne nieuwe maand gewenst 🙂

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.