Nintendo Switch | Nintendo Labo VR-pakket - Gera Raakt
TOP
Nintendo Labo; Nintendo Labo VR-pakket; Nintendo Switch; Nintendo Switch Lite
Lifestyle Shoppen

Nintendo Switch | Nintendo Labo VR-pakket

Leuk nieuws van Nintendo Switch! Binnenkort wordt er een nieuw Labo pakket gelanceerd: het Nintendo Labo VR-pakket. Enne, dat is niet het enige nieuws…

Nintendo

Iedereen is denk ik wel bekend met het computermerk Nintendo. Als kind speelde ik altijd graag bij mijn overburen die zo’n spelcomputer in huis hadden. Favoriet spel was natuurlijk altijd Super Mario! Mijn oudste zoon wilde op een gegeven moment graag een Nintendo 3DS hebben. Zo leuk om te zien hoe hij het apparaat grotendeels zelf bij elkaar spaarde. Hij heeft er ook jaren veel plezier van gehad.

 

Nintendo Switch

Maar net als andere merken heeft ook Nintendo de laatste jaren niet stil gezeten. Alweer 2 jaar geleden kwam de Nintendo Switch op de markt, een spelconsole die je op 3 verschillende manieren kunt gebruiken:

  • TV-stijl: speel met een groep
  • Tafelstijl: één scherm voor 2 spelers
  • Handheldstijl: altijd en overal spelen op een groot scherm

Bijkomend voordeel van de Nintendo Switch zijn de losse Joy-Con-controllers, die aan beide zijden van de Switch zitten. Dit maakt het mogelijk om met 2 personen tegelijk te spelen. Tegen alle verwachtingen in werd deze spelcomputer al meteen na de release een mega groot succes.

Heb jij er al 1 in huis? Zo niet, je koopt hem hier.

 

Nintendo Labo

Weer een jaar later volgt een nieuwe productlijn die je kunt gebruiken in combinatie met de Nintendo Switch: Nintendo Labo. Labo is een bouwpakket van karton die, samen met de bijgeleverde software, je creatie tot leven brengt. Knutselen zal nooit meer hetzelfde zijn.

Nintendo Labo VR-pakket

Inmiddels zijn de volgende pakketten verkrijgbaar:

  • Mixpakket: met het mixpakket kun je 5 verschillende creaties maken.
  • Robotpakket: bouw je eigen robot.
  • Voertuigenpakket: bestuur met dit pakket een auto, vliegtuig, duikboot en meer.

 

Nintendo Labo VR-pakket

Nintendo Labo VR-pakket

Vanaf 12 april 2019 komt daar het Nintendo Labo VR-pakket bij. Dit pakket combineert de innovatieve, fysieke en digitale gameplay van Nintendo Labo met eenvoudige VR-technologie. Zo lijkt het met het Toy-Con-windpedaal bijvoorbeeld net alsof je vliegt terwijl de wind door je haren wappert, en vuren spelers krachtige lasers (of fruit) af met de Toy-Con-knaller. Ook kun je zelf verschillende kartonnen creaties bouwen, zoals een Toy-Con-olifant of een Toy-Con-fototoestel.

Je koopt hem hier.

 

Nieuwe game: Yoshi’s Crafted World

Houdt jouw kind van knutselen? Dan is het nieuwe Nintendo Switch spel Yoshi’s Crafted World echt een musthave! Het spel is vormgegeven alsof je door een kijkdoos wandelt. De ene keer loop je in een wereld ingekleurd met krijtjes, de andere keer zijn de obstakels gemaakt van wol. Objecten worden omhoog gehouden met touwtjes, en gebouwen in levels vouwen open wanneer je naar binnen loopt. Vrijwel elk level bevat zowel een hoofdroute als een verborgen route die de game van een heel andere kant laat zien.

 

Ouderlijk toezicht

Om ervoor te zorgen dat je kinderen niet te lang gamen, is er de gratis app ‘Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch’ voor smartphones en tablets. Hiermee kun je een tijdslimiet instellen om te bepalen hoe lang je kind mag spelen. Zodra de limiet is bereikt geeft computer een melding dat de tijd om is en kunnen kinderen niet meer verder spelen.

En liggen de kinderen na een dag vol creativiteit op bed? Dan kunnen je zelf of samen met je puber of partner losgaan.

Leuke spellen zijn onder andere:

 

Of speel tegen vrienden in:

 

Nintendo Switch Lite

Vanaf 20 september 2019 komt er een kleinere variant van de Nintendo Switch op de markt: de Nintendo Switch Lite. Een compact en lichtgewicht model voor de gamers die onderweg of zonder gebruik een televisie te moeten gebruiken willen gamen. De controllers (Joy-Cons) zijn in de Nintendo Switch Lite geïntegreerd, wat betekent dat je alleen de Nintendo Switch games kunt spelen die ondersteund worden door de handheldstijl.

De overige verschillen tussen de Nintendo Switch en de Nintendo Switch Lite vind je hier. Je kunt er tevens ontdekken welke het beste bij je past.

Let op: binnenkort start de pre-order bij Bol.com!

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, tekstschrijver. Bovenal vrouw van de liefste, moeder van vier lieve kinderen. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die mede mogelijk gemaakt door ADHD moeilijk stil kan zitten.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.