Achter de schermen | Juli 2020 - Gera Raakt
TOP
Achter de schermen juli 2020
Behind the scenes Lifestyle Persoonlijk

Achter de schermen | Juli 2020

Het is een lekker Nederlandse hoogzomer. Buien, wolken en zonneschijn wisselen elkaar af. Het is tijd voor een nieuwe achter de schermen, dit keer al weer juli 2020. Wat hebben we deze maand allemaal gedaan? Wat maakten we mee?

Privé

Aan het begin van deze maand werd mijn oudste dochter vier jaar. Tijd om afscheid te nemen van de peuterspeelzaal en de eerste stappen te zetten op de basisschool. Het was maar voor twee weken, maar ze was al enigszins bekend met de school en omdat we bang waren dat ze anders de hele zomer zenuwachtig zou zijn, is ze toch alvast gegaan om te wennen. Het ging erg goed moet ik zeggen!

Dat betekent dus ook dat ik alvast mocht proeven van meer werkuurtjes. Wat een dubbel gevoel is dat zeg. Ik heb mijn kids namelijk graag om me heen en als ze samen zijn kunnen ze tegenwoordig ook wel aardig goed samen spelen wat me ook meer werktijd oplevert. Toch is het ook wel prettig om je alleen maar even bezig te hoeven houden met de jongste en ondertussen een aantal werkzaamheden op te pakken.

In juli maakten we als gezin ook een aantal uitstapjes. Sinds ik gebroken heb met mijn ouders merk ik dat ik meer tijd en ruimte heb om zonder schuldgevoel leuke dingen te ondernemen. Ik heb nog geen kans gezien om over alles te schrijven, maar hé, wat in het vat zit verzuurt niet!

Ook leuk, de bramen waren rijp. Daarom hebben we een aantal keer aan de rand van het weiland bramen geplukt. Misschien heb je de foto wel op Instagram gezien? We kwamen een joekel van een krekel tegen! Die heeft het vast goed daar bij die bramenwildernis. Natuutlijk hebben we ook zelf bramenjam gemaakt, het recept volgt binnenkort!

 

Zakelijk

Op zakelijk gebied was juli ook een maand vol actie. Eindelijk is mijn nieuwe project af! Maar zoals met alles kom je toch eerst nog wat kinderziektes tegen waar nog aan gewerkt wordt. Toch wil ik het alvast met je delen: Spelenspeelgoed.nl. Mocht je er vragen over hebben dan hoor ik dat graag! Achter de schermen wordt ook volop gewerkt aan een nieuw lay-out van Leesboekenenmeer.nl, zodat straks al mijn websites eenzelfde soort uitstraling hebben. GeraRaakt blijft zoals het nu is.

Voor Leesboekenenmeer sloot ik deze maand ook een hele toffe langdurige samenwerking af met Bullseye Publishing! Ze hebben prachtige producten in hun assortiment die ook interessant kunnen zijn voor mijn persoonlijke blog. Je zal dan ook op mijn persoonlijke blog vaker van ze horen.

Aangezien ik niet langer alles meer alleen kan bolwerken regel ik achter de schermen steeds meer hulptroepen. Naast een trouwe blogger heb ik nu ook iemand ingeschakeld voor de Instagrampagina van Leesboekenenmeer. Want ja, ik zie wel dat Instagram positief kan bijdragen aan mijn bedrijf, maar ik heb er zelf de tijd en energie niet voor. Zo tof om te zien dat mijn bedrijf steeds verder groeit!

Ook mochten we (als gezin), eten bij restaurant De Eendracht in Blaricum. Mocht je ooit eens in de buurt zijn dan is het zeker de moeite waard om er even heen te gaan, al is het maar voor een kop koffie. De locatie alleen is namelijk al geweldig. De review lees je binnenkort!

 

Blogs

Omdat ik tegenwoordig niet altijd meer op chronologische datum publiceer, zal ik hieronder een overzicht maken over de blogs die deze maand online kwamen:

  • Natuurlijk trakteerde mijn dochter op haar verjaardag en ter gelegenheid van het afscheid op de peuterspeelzaal. Daarom schreven de redactie een blog met leuke uitdeelcadeautjes. Psst: ook leuk als schoencadeautjes.
  • Drink je vaak te weinig? Of wil je eens iets anders dan water of thee, maar wel zonder suiker? Maak dan eens een lekker fruitwatertje. Mijn redactie ging op zoek naar heerlijke recepten. Cheers!
  • Mijn redactie laat zien dat het eenvoudig is om zelf kruiden te kweken. Niks lekkerders dan dat toch?!
  • Mocht je op zoek zijn naar een leuk knutselproject en de bijen willen helpen, dan raad ik je aan om eens een bijenhotel te maken.
  • Liever een ander creatief project? Begin eens met breien! Lidy zette voor jou een aantal fijne boeken voor beginners en gevorderden op een rij.
  • Voor wie het gevolgd heeft: Linda de Mol stond in bikini op de cover van haar blad de Linda. Vrouwen staan weinig op vakantiefoto’s, laat staan dat ze een foto van zichzelf in badpak/bikini op hun socials zetten. Ligt dat echt aan het gebrek aan body positivity? Ik schreef er een blog over.
  • En hoewel het weer nu aardig goed is, bevinden we ons natuurlijk wel in Nederland. Niks zo veranderlijk als het weer! Daarom zette de redactie voor jou de leukste paraplu’s voor kinderen op een rij.

 

Ben je benieuwd naar de actuele cijfers? Die vind je hier.

Hoe verliep juli voor jou?

 

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

 

Gera Stockschen

Op GeraRaakt.nl deel ik mijn ervaringen met het (gezins)leven dat mede door ADHD en autisme af en toe erg interessant is. Ik kan moeilijk stilzitten en heb veel interesses die ik graag tot op de bodem uitzoek. In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger en levensgenieter. Wil je meer weten? Ga dan even naar de pagina Over mij.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.