Uitdeelcadeautjes om te trakteren of als leuk duurzaam schoencadeautje
TOP
Uitdeelcadeautjes om te trakteren of als leuk duurzaam schoencadeautje
Duurzaamheid Feestdagen Lifestyle Shoppen Speelgoed

Uitdeelcadeautjes: overzicht van de leukste!

Ben je op zoek naar een gezond alternatief als traktatie voor je kind? Of een leuk schoencadeautje? Voor dit blog gingen wij op zoek naar de leukste uitdeelcadeautjes, die ook nog eens duurzaam zijn!

Uitdeelcadeautjes zijn een feestje om te geven en te krijgen! Het is een leuk alternatief voor snoep en ander ongezond eten, wat op veel kinderdagverblijven en scholen niet meer wordt toegestaan. Maar wat ik zelf zo zonde vind, is dat ze vaak van plastic en van slechte kwaliteit zijn. Leuk voor eventjes, maar al snel klaar om toegevoegd te worden aan de afvalberg. Dat is niet nodig!

 

Duurzame uitdeelcadeautjes

Er is heel veel klein speelgoed te koop dat een stuk duurzamer is en waar je een hele leuke traktatie van kan maken. Bijvoorbeeld klein houten speelgoed of knutselspulletjes. Dat is een duurzamer alternatief en ook nog eens hartstikke origineel. Zo heb je een uitdeelcadeautje dat nog lang mooi blijft en echt leuk is om mee te spelen. De meeste cadeautjes op deze lijst zijn vooral geschikt voor kinderen tot ongeveer 4-6 jaar. Maar potloden, gummen en andere knutselmaterialen kunnen ook voor oudere kinderen nog steeds leuk zijn om te trakteren!

 

Schoencadeautjes

Naast het feit dat deze duurzame uitdeelcadeautjes heel leuk zijn om te geven als traktatie op school, kinderdagverblijf of peuterspeelzaal, zijn ze natuurlijk ook ideaal om als schoencadeautje te geven. Zo worden de feestdagen een stukje duurzamer én ook nog eens gezonder!

 

Waskrijtjes boerderij dieren

Waskrijtjes boerderij; Leuke duurzame uitdeelcadeautjes, ook geschikt als schoencadeautje

 

Als uitdeelcadeautje zijn deze waskrijtjes in de vorm van boerderijdieren hartstikke geweldig, maar eigenlijk wil je ze het liefst allemaal zelf houden toch? Deel het setje op en geef per kind 1 of twee krijtjes met papieren strik en een leuk kaartje er aan. Kleuren maar!

Meer informatie.

 

Houten magneten boerderij

Uitdeelcadautjes magneet boerderij; Leuke duurzame uitdeelcadeautjes, ook leuk als schoencadeautje

Deze magneten zijn een heel origineel uitdeelcadeautje dat ook leuk is voor de jongere kindjes. Deze boerderijmagneten van Janod zijn lekker groot en nodigen uit tot uren keuvelen met plaatjes op de koelkast of een magneetbord. En met een dierenthema zit je bij de jongste kinderen sowieso altijd goed. Deel de set op en geef elk kindje 1 of meer magneetjes.

Meer informatie.

 

Potlood met ster gum

Potlood met ster gum; Leuke duurzame uitdeelcadeautjes, ook geschikt als schoencadeautje

Een uitdeelcadeautje voor iets oudere kinderen die al een beetje leren schrijven. Of om gewoon lekker mee te tekenen natuurlijk. Ze zijn in elk geval heel vrolijk om te zien en dus een erg leuke traktatie. Zet ze in een versierd blikje of prik ze in een vrolijke bloempot gevuld met zand, voor een feestelijk effect.

Meer informatie.

 

Stickers

uitdeelcadeautjes stickers; Leuke duurzame uitdeelcadeautjes, ook geschikt als schoencadeautje

Ook een heerlijk uitdeelcadeautje dat altijd enthousiast wordt ontvangen, stickers! Deze babydieren van Djeco maken het helemaal een schattige traktatie. Rol de velletjes op met een vrolijke strik of maak er een mooie waaier van, waar ieder kind een velletje uit mag kiezen.

Meer informatie.

 

Houten taartjes

Uitdeelcadeautjes taartjes hout; Leuke duurzame uitdeelcadeautjes, ook geschikt als schoencadeautje

Uitdeelcadeautjes bij uitstek, deze houten taartjes van de Hema. In elk set zitten 6 stuks. Voeg een aantal setjes samen op een mooie schaal en je traktatie is klaar om uit te delen. Kleurrijk en een leuke toevoeging op een eventueel speelkeukentje dat kinderen thuis vaak al hebben.

Meer informatie.

 

Houten tol

Uitdeelcadautjes tol; Leuk duurzame uitdeelcadeautjes, ook leuk als schoencadeautje

Deze houten tol is een uitdeelcadeautje met een tijdloos karakter. Het blijft natuurlijk fascinerend hoe zo’n tol maar rond en rond blijft draaien.

Meer informatie.

 

Houten autootjes

Houten auto's; Leuke duurzame uitdeelcadeautjes, ook leuk als schoencadeautje

Als uitdeelcadeautje zijn deze houten autootjes leuk voor zowel jongens als meisjes en voor kleinere en wat oudere kinderen. Wie wil er nou niet met een politieauto, ambulance of taxi rondracen? Leuk detail; ze passen ook op de meeste houten treinbanen.

Meer informatie.

 

Stoepkrijt

Stoepkrijt; Leuke duurzame uitdeelcadeautjes, ook leuk als schoencadeautje Een uitdeelcadeautje dat ook voor wat oudere kinderen nog steeds leuk is! Zeker deze set van Crayola, die mooie diepe kleuren bevat en zelfs een aantal exemplaren met glitters. Er zitten 64 stukken stoepkrijt in een set, dus er zijn meer dan genoeg stoepkrijtjes om er een paar per kind van uit te delen. Is je kind rond Pasen jarig of wil je een nest met dino-eieren trakteren? Dan heeft Crayola ook hele leuke stoepkrijt-eieren. Liever alleen maar glitters? Kijk dan even hier.

Meer informatie.

 

Eric Carle uitdeelboekjes
uitdeelboekjes; Leuke duurzame uitdeelcadeautjes als traktatie, ook leuk als schoencadeau

Uitdeelcadeautjes die naast duurzaam ook nog eens educatief zijn! Deze leuke kartonnen boekjes gaan over allerlei thema’s zoals dierengeluiden, cijfers en woordjes. Allemaal met de mooiste illustraties van Eric Carle. De boekjes zijn allemaal verschillend, dus ook leuk om allemaal zelf te houden! Liever een ander boekje? Lees dan even het blog over Uitdeelboekjes.

Meer informatie.

 

Regenboog kleurpotloden
Regenboog potlood; Leuke duurzame uitdeelcadeautjes als traktatie, ook leuk als schoencadeau

Een fascinerend uitdeelcadeautje waarmee je meerdere kleuren tegelijk op papier kan zetten. Dat worden bijzondere tekeningen! Deze potloden zijn ook heel leuk als traktatie voor iets oudere kinderen.

Meer informatie.

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

 

 

 

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.