Lockdown | Van positiviteit, vermaak tot besparen - Gera Raakt
TOP
Corona, van positiviteit, vermaak tot besparen; thuis werken samen met kinderen
Lifestyle Maatschappij

Lockdown | Van positiviteit, vermaak tot besparen

Inmiddels zijn de scholen al een poosje dicht in verband met de uitbraak van het coronavirus en werken veel mensen thuis. Deze sluiting duurt in ieder geval tot 6 april, maar de verwachting is dat het nog wel wat langer gaat duren dan dat. Dat mensen nu andere dingen nodig hebben dan anders is ook aan terug te zien op mijn blog. Lockdown, van positiviteit, vermaak tot besparen.

Positiviteit 

Na alle nare berichten over corona hebben veel mensen behoefte aan een stukje positiviteit. Affirmatiekaarten kunnen een goede hulp zijn om de dagen op een fijne manier door te komen. Een veel gelezen blog in maart is dan ook het blog over positieve affirmaties. 

Naar de affirmatiekaarten.

 

Vermaak kinderen 

Ouders zitten dankzij de strijd tegen corona ineens hele dagen zo goed als thuis met hun kinderen. De combinatie van het vermaken van de kinderen en thuiswerken is best pittig! Eerder schreef Lidy al een blog over het belang van een dagritme. Online zijn er ook genoeg tips te vinden over het lesgeven thuis, maar wat te doen met de vrije tijd die overblijft? Hoewel vervelen vaak goed is voor de creativiteit, kan het toch fijn zijn om wat nieuwe activiteiten achter de hand te hebben. Een veelgelezen blog is dan ook het blog over puzzelen. Een leuke en leerzame activiteit. 

Naar de puzzels.

Daarnaast wordt ook het blog over speelgoed voor meisjes van 3 jaar veel gelezen. 

Naar het speelgoed.

Ben je zelf op zoek naar een stuk ontspanning of heb je grote kinderen? Bekijk dan eens deze mooie kleurboeken voor volwassenen.

 

Besparen 

Een heel vervelende bijkomstigheid van corona is de crisis waar veel bedrijven ineens en totaal onverwacht mee te maken krijgen. Als je je baan verliest en dus geen inkomen meer hebt, betekent dat vaak dat er enorm bezuinigd moet worden. Helaas zie ik dat ook terug in de bezoekcijfers van mijn blog over bezuinigen op de boodschappen…

Naar bezuinigen op de boodschappen.

 

Administratie 

Heb je ergens nog een gaatje over voor zo’n klusje als de administratie? Dit is toch iets wat bij velen vaak blijft liggen! Ook dat is terug te zien in de bezoekcijfers voor het blog met tips voor het op orde brengen van je administratie.

Naar tips om je administratie op orde te brengen.

 

Uitgelichte afbeelding 123RF.com

Gera Stockschen

Op GeraRaakt.nl deel ik mijn ervaringen met het (gezins)leven dat mede door ADHD en autisme af en toe erg interessant is. Ik kan moeilijk stilzitten en heb veel interesses die ik graag tot op de bodem uitzoek. In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger en levensgenieter. Wil je meer weten? Ga dan even naar de pagina Over mij.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.