Robot ramenwasser, al je ramen blinkend schoon! - Gera Raakt
TOP
Robot Ramenwasser voor stralende ramen; Welke kies je? En wat kun je er nog meer mee?
Shoppen

Robot ramenwasser, al je ramen blinkend schoon!

Met een robot ramenwasser heb jij in een handomdraai stralend schone ramen! En dat is toch fantastisch? Want eerlijk is eerlijk, ik heb wel betere dingen te doen dan ramen zemen… Hoe tof als een huishoudrobot dat ramen lappen eens overneemt! Wat zou jij doen met de tijd die je overhoudt?

Ramen zemen

Af en toe, met name in de lente, krijg ik het serieus op mijn heupen. Het zonnetje stralend aan de blauwe hemel, fluitende vogels, hoog tijd voor de voorjaarsschoonmaak. Waar ik dus altijd vol goede moed aan begin, maar nooit afmaak.

Heb ik het eenmaal op mijn heupen, dan is één van de activiteiten die ik graag doe het ramen zemen. Toch is het altijd gedoe. Je hebt van alles nodig voor je eindelijk van start kunt gaan, en met een beetje pech eindig je met een raam vol strepen. Wat je pas ziet als de zon er weer op staat…

Robot ramenwasser

Tegenwoordig maken velen al gebruik van een robot stofzuiger, al dan niet met dweilfunctie (bekijk deze eens bij bol.com), een robot maaier (te bekijken bij bol.com) en wie weet wat voor huishoudrobots nog meer. Maar je hebt tegenwoordig dus ook een robot ramenwasser, die geschikt is voor binnen en buiten.

Is een robot ramenwasser voor iedereen geschikt? Nee. Een robot ramenwasser is vooral interessant als je grote, moeilijk bereikbare ramen hebt, zoals het geval is bij een glazen serre. Daarnaast kan hij ook badkamer tegels (als de voeg niet te diep is), douche schermen, deuren, glaswanden en andere gladde oppervlakten schoonmaken. Ideaal!

Welke robot ramenwasser?

Er zijn verschillende robot ramenwasser verkrijgbaar, in verschillende prijsklassen en eigen specificaties. Bedenk daarom eerst goed wat de verwachtingen zijn ten aanzien van de robot ramenwasser. Waar wil je hem voor gaan gebruiken? Hoe groot is het schoon te maken oppervlak? Zijn er opstaande randen? Wil je hem kunnen bedienen met een app? Enz. Interessante robot ramenwassers zijn de volgende:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest!

Lees ook

Deze pagina bevat mogelijk affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Gera Stockschen

Op GeraRaakt.nl deel ik mijn ervaringen met het (gezins)leven dat mede door ADHD en autisme af en toe erg interessant is. Ik kan moeilijk stilzitten en heb veel interesses die ik graag tot op de bodem uitzoek. In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger en levensgenieter. Wil je meer weten? Ga dan even naar de pagina Over mij.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.