Kraamcadeau | De Baby Shower Glove - Gera Raakt
TOP
Baby shower glove
Review Shoppen

Kraamcadeau | De Baby Shower Glove

Een kraamcadeau uitkiezen, ik vind het vaak een lastig iets. Meestal ben ik zo origineel als een steen en kom ik niet verder dan een setje kleertjes voor de pasgeborene. Maar tegenwoordig is alles anders. Ik weet namelijk een geweldig kraamcadeautje! Geef eens een douchehandschoen: de Baby Shower Glove cadeau! Een nuttig cadeau en verkrijgbaar voor een leuke prijs.

Wensen

Toen ik zwanger was van de middelste en de kraamweek in zicht kwam werd mij natuurlijk op een gegeven moment ook de onvermijdelijke vraag gesteld: heb je nog wensen of ideeën voor een kraamcadeau…Nu wisten wij van tevoren niet of we een zoon of dochter zouden krijgen. Kleding die we zelf kochten was dan ook uniseks. Ook voor anderen die kleding wilden geven was het afwachten wat het geslacht van de baby zou zijn, of ze moesten een ander cadeau bedenken.

 

Baby Shower Glove

Mijn moeder was zo iemand die een ander cadeau bedacht. Bij haar in het dorp verkochten ze namelijk speciale handschoenen om op een veilige manier samen met je baby te kunnen douchen. De Baby Shower Glove is een soort antisliphandschoen voor onder de douche die tot aan je elleboog loopt. Het is de bedoeling dat je hem eerst aantrekt en dan pas nat maakt. Op die manier glibbert je kindje niet onverwacht uit je handen als je samen onder de douche staat!

 

Praktisch

Ook al heb ik mijn jongste zoon als baby vaak en met veel plezier gebadderd, mijn manlief vond het praktischer om samen met hem onder de douche te gaan. Die handschoen was voor hem dan ook een echte uitkomst, omdat het douchen op deze manier toch veiliger voelt. Het scheelde mij ook een hoop gesleep met badjes en water. Even onder de douche en iedereen is binnen no time klaar en opgefrist. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? 

 

Kraamverzorgster

De kraamverzorgster die we na de geboorte van onze oudste dochter hadden, had de (als je het mij vraagt goede) gewoonte om de kraamweek af te sluiten met een douchebeurt in plaats van een badje. Ik vertelde haar over onze ervaringen met de Baby Shower Glove. Ze kende het product nog niet, maar ze was net zo enthousiast als wij! Natuurlijk hadden we ook geen hulp nodig met het douchen, want been there, done that!

Ben je dus nog op zoek naar een leuk en origineel kraamcadeau, dan zou ik zeggen: koop zo’n douche handschoen. Je doet de ouders er een enorm groot plezier mee!

Je koopt de Baby Shower Glove hier.

Kende jij de Baby Shower Glove al?

 

 

Gera Stockschen

Op GeraRaakt.nl deel ik mijn ervaringen met het (gezins)leven dat mede door ADHD en autisme af en toe erg interessant is. Ik kan moeilijk stilzitten en heb veel interesses die ik graag tot op de bodem uitzoek. In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger en levensgenieter. Wil je meer weten? Ga dan even naar de pagina Over mij.

«

»

2 COMMENTS
 • Rachel
  7 jaar ago

  Wij hebben dit ook gehad als kraamcadeau. We vonden het allebei erg prittig, omdat je meer grip hebt. Vooral een hele kleine baby is nog niet zo stevig en met de glove kan je toch ontspannen douchen

  • Gera
   7 jaar ago
   AUTHOR

   Wat leuk om te lezen dat jullie ook zoveel plezier van de douchehandschoen hebben gehad.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.