Achter de schermen | September 2018 - Gera Raakt
TOP
Achter de schermen september 2018
Behind the scenes Lifestyle Persoonlijk

Achter de schermen | September 2018

Eindelijk, de tijd lijkt even iets langzamer te gaan. Komt dat misschien omdat de herfst nadert en we meer tijd knus in huis doorbrengen? Of is het simpelweg te wijten aan het feit dat iedereen zijn ritme weer heeft gevonden? Hoe dan ook, ondanks dat de tijd iets langzamer lijkt te gaan is september ook alweer voorbij. Tijd voor een blik Achter de schermen!

 

Cijfers

Wat unieke bezoekers betreft was september een heerlijke maand. Dankzij Pinterest en mijn zwangerschapsaankondiging groeide mijn blog met maar liefst 122%! Ik hoop oprecht dat ik dat volgende maand weer kan zeggen. Heel stom misschien, maar het voelt alsof ik weer een beetje begin mee te tellen in blogland.  

Tja, met de cijfers van mijn overige sociale media is het eigenlijk droevig gesteld. En hoewel ik daar ook veel mooie plannen/ideeën voor heb, wil dat nog niet echt van de grond komen. Daarom laat ik het dit jaar maar even een beetje voor wat het is. De rest van 2018 wil ik gebruiken om een social media plan op te zetten en uit te werken. Hopelijk zie ik volgend jaar dan overal groei.

Wil je alle cijfers weten? Die vind je onder het kopje adverteren.

 

Samenwerkingen

In september heb ik weer een paar fijne samenwerkingen voor mijn blog mogen doen, verscheen voor het eerst een door mij geschreven tekst in een blad (jeej, enorm trots, zie afbeelding hieronder) en deed ik mijn overige vaste werkzaamheden als Virtueel Assistent.

 

Achter de schermen

 

Ook maakte ik in september bewust tijd vrij om de website van Tekst & VA eindelijk eens goed onder handen te nemen. Ik koos een ander thema, de teksten gingen op de schop en ook de aangeboden diensten heb ik her en der aangepast. Ik ben ontzettend blij met het resultaat!

 

Omzetdoel

Aan het eind van 2017 stelde ik, door middel van een sterk staaltje nattevingerwerk, mijn omzetdoel voor 2018 vast. Ik had nog geen cijfers van een heel jaar, maar wel een bedrag voor ogen wat ik graag als omzet zou willen behalen. Helaas ga ik mijn omzetdoel dit jaar nét niet redden, tenzij ik nu enigszins actie onderneem. Wel heb ik straks mooie jaarcijfers waar ik met volle tevredenheid naar kan kijken, en waar ik mijn omzetdoel voor 2019 nauwkeuriger mee kan bepalen.

 

Projecten

Mijn gedachten staan zelden stil. Ieder moment van de dag schieten er plannen of ideeën door mijn hoofd. Sommigen zijn redelijk snel uitvoerbaar, zoals bijvoorbeeld het updaten van Tekst & VA. Maar soms heb ik ideeën die écht keigoed zijn, maar die ik op dit moment simpelweg nog niet uit kán werken omdat ik daar meer tijd voor nodig heb. In 2019 hoop ik een aantal van die plannen tot leven te brengen en met je te kunnen delen.

 

Mijn plannen voor oktober

Tja, normaal gesproken blik ik in Achter de schermen een maand vooruit. In oktober heb ik wel wat leuke dingetjes gepland, maar eigenlijk niks wat spannend genoeg is om nu al met je te delen. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar voor mijn gevoel loopt 2018 nu al snel ten einde. Daarom heb ik ervoor gekozen om alvast verder vooruit te kijken, naar volgend jaar.

 

Weet jij al wat je volgend jaar zou willen doen/bereiken?

 

Achter de schermen september 2018

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, tekstschrijver. Bovenal vrouw van de liefste, moeder van drie lieve kinderen en in verwachting van de vierde. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die moeilijk stil kan zitten.

«

»

2 COMMENTS
 • nicole orriens
  2 jaar ago

  Wat leuk dat je bezoekersaantallen zo toenamen. Dat doet een blogger goed : )

  • Gera
   2 jaar ago
   AUTHOR

   Hahaha, zeker weten!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *