TOP
Oktober 2018
Lifestyle Persoonlijk

Achter de schermen | Oktober 2018

Wauw, november is alweer begonnen! De maand waarin Sinterklaas weer voet op Nederlandse bodem zet, en de voorbereidingen voor de feestelijke decembermaand in volle gang raakt. Maar eerst nog even een terugblik op oktober. Heb ik nog nieuws?

De blog

In eerdere edities van Achter de schermen schreef ik al dat ik steeds het gevoel heb achter de feiten aan te lopen. Vorige maand nam ik me dan ook voor om mijn pijlen alvast op 2019 te richten. Een plan van aanpak was nog best lastig, maar uiteindelijk is het gelukt en ligt er een helder plan op tafel.

In Excel heb ik een prachtig bestand gemaakt waarin ik alles kan plannen. Zo heb ik nu een overzichtelijke lijst met ‘oude’ artikelen die ik, na ze te hebben geüpdatet, nogmaals deel. Daarnaast heb ik een lijst voor nieuwe artikelen, inclusief een afvinklijst voor mijn social media kanalen. Kom maar op met dat nieuwe jaar, ik ben er klaar voor!

 

Nieuw idee

Sinds ik officieel ondernemer ben ben ik absoluut niet vies meer van een uitdaging meer of minder. Natuurlijk is het ene onderdeel van het ondernemen leuker dan het andere, maar ook al is iets minder leuk, ik ga het zeker niet uit de weg. Eén ding van het ondernemen die ik ontzettend leuk vind is het uitwerken van nieuwe ideeën, het verbeteren van mijn bedrijf.

Waar ik heen wil? Nou, voor ik begon met bloggen was lezen mijn grote passie. Een tijdje geleden publiceerde ik een boekrecensie op GeraRaakt en het zat me toch niet helemaal lekker. Op de een of andere manier passen boekrecensies voor mijn gevoel totaal niet bij wat ik voor ogen heb met GeraRaakt. Maar hoe moest ik dan twee van mijn passies combineren?

 

De oplossing

Ineens drong de oplossing tot me door: ik begin “gewoon” een tweede blog. Meestal is het verre van slim om twee blogs te moeten onderhouden, omdat de kans groot is dat de ene blog de ander ondersneeuwt. Ik denk dat dat hier in de praktijk wel mee gaat vallen aangezien het twee totaal verschillende blogs zijn, en ik voor de toekomst hele mooie ideeën voor Leesboekenenmeer heb. Mocht je niks van mijn nieuwe project willen missen dan raad ik je aan om vooral de Facebookpagina van Leesboekenenmeer te liken.

 

Persoonlijk

Op werkgebied zit ik verre van stil dus, maar hoe gaat het met mij persoonlijk? In oktober kocht ik weer een auto voor mezelf. Dat is geen overbodige luxe nu ik alweer 17 weken zwanger ben en straks, na de bevalling, ook een baby moet vervoeren. Ook heb ik een afspraak voor de 20-weken echo gemaakt die in november plaats zal vinden, en aan het einde van deze week mag ik weer op controle bij de verloskundige.

Verder hebben we in oktober genoten van de herfstvakantie. Hoewel dat natuurlijk een groot feest is, zijn de kinderen ook blij dat ze weer naar school mogen. Dat geldt ook voor de oudste, al zal hij dat niet snel toegeven. 

 

Plannen voor november?

Op 18 november ga ik met Levi naar de kleuterbios van Kinepolis. Het wordt de eerste keer dat hij de bioscoop bezoekt en ik ben erg benieuwd hoe hij het gaat vinden. Naast het feit dat hij voor het eerst naar de bios gaat, is het voor mij de eerste keer dat ik op pad ga voor mijn blog. Natuurlijk vertel ik je na afloop hoe het was!

Wat was jouw hoogtepunt in oktober? En heb jij al plannen gemaakt voor november?

 

Oktober 2018

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, tekstschrijver. Bovenal vrouw van de liefste, moeder van drie lieve kinderen en in verwachting van de vierde. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die moeilijk stil kan zitten.

«

»

1 COMMENT
  • nicole orriens
    1 jaar ago

    Ik herken je dilemma dat bepaalde dingen eigenlijk niet op je blog passen maar dat je er wel over wilt schrijven helemaal! Ik heb daarom ook een speciaal boekenblog en een blog over Koreaanse drama’s : )

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *