Kleuterbios van Kinepolis | Buurman & Buurman Winterpret! - Gera Raakt
TOP
Kleuterbios Kinepolis
Dagje uit Uitjes

Kleuterbios van Kinepolis | Buurman & Buurman Winterpret!

Een paar weken geleden ontving ik een persbericht met ontzettend leuk nieuws. Buurman & Buurman komen met een nieuwe film: Winterpret! En met een bijna kleuter die groot fan is van de buurtjes moeten we die natuurlijk zien! Volgende maand is het eindelijk zover. Dan reizen we af naar de Kleuterbios van Kinepolis in de Jaarbeurs Utrecht, voor zijn allereerste bioscoopbezoek. Spannend!

De film

De nieuwste film van het populaire duo heet dus Winterpret! Waar veel mensen gelukkig worden van de winterse feestdagen, bezorgt het de buurmannen vooral een hoop problemen. Zo gaat het versieren van de kerstboom niet vanzelf, evenals het versieren van het huis. Ook willen ze koekjes gaan bakken en ik ben bij voorbaat al benieuwd hoe dat af gaat lopen…Gelukkig maken de cadeautjes een hoop goed voor de beide mannen!

 

Kleuterbios

Laten we wel zijn, als volwassene geniet je vaak met volle teugen van de donkere zaal en het indrukwekkende geluid dat luid uit de boxen schalt. Anders zou je er niet naartoe gaan. Voor kleuters is een allereerste bezoek aan de bioscoop sowieso al een hele belevenis. Om een eerste bioscoopbezoek niet al te spannend te maken wordt er daarom een speciale Kleuterbios georganiseerd. Tijdens het kijken van de film blijft het licht gedimd aan zodat de zaal niet helemaal donker is, en staat het geluid zachter dan normaal. 

Tijdens de kleuterbioscoop van Kinepolis staan de kleuters ook echt in de spotlight. Voor de film begint krijgen ze wat te drinken met iets lekkers en kan er gekleurd en geknutseld worden. Na afloop ontvangen ze een filmdiploma en een goodiebag. Welke van de twee is gaver?!

 

Waar en wanneer?

Deze speciale Kleuterbios wordt georganiseerd op 18 november 2019 en is voor kinderen van 3-6 jaar. De tickets zijn €8,- per stuk.

Wil je ook graag naar dit supertoffe uitje? Meer informatie over het evenement en een bioscoop bij jou in de buurt vind je hier.

 

Kleuterbios van Kinepolis

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, tekstschrijver. Bovenal vrouw van de liefste, moeder van vier lieve kinderen. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die mede mogelijk gemaakt door ADHD moeilijk stil kan zitten.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.