Achter de schermen juni 2022: Trouwen, boodschap, de laatste loodjes...
TOP
Achter de schermen juni 2022: Trouwen, boodschap, de laatste loodjes...
Behind the scenes Lifestyle Persoonlijk

Achter de schermen juni 2022: Trouwen, boodschap, de laatste loodjes…

Waar mei 2022 relatief rustig voorbij ging, is het deze maand precies het tegenovergestelde. Inmiddels ben ik totaal het overzicht kwijt en weet ik af en toe niet meer waar ik moet beginnen. Rustig blijven ademen en doorgaan lijkt het beste… Ik neem je mee: achter de schermen juni 2022.

Trouwdag

Op 1 juni kwam Achter de schermen mei 2022 online. Hierin kon je lezen dat de maand rustig was verlopen en dat ik nog een nieuwtje had. Op 1 juni 2022 zijn we namelijk, na een relatie van tien (bijna elf) jaar, getrouwd! Net zoals we alles een tikje anders en tegendraads doen, was ook onze trouwdag anders dan de gemiddelde bruiloft.

De vraag die bij je trouwdag ook ineens gesteld wordt: welke achternaam ga je gebruiken? Blijf je die van jezelf gebruiken, kies je alleen de naam van je partner of toch een combinatie van die twee? En wat doe je als er eventueel kinderen in het spel zijn? Nu of in de toekomst? Ik vertelde in een blog meer over mijn naamskeuze.

 

Boodschap van de specht

Nog een bijzonder moment in juni: de specht kwam mij wat vertellen. Eerlijk is eerlijk, het duurde even voordat ik het doorhad… Maar toen ik op één dag drie spechten zag viel het kwartje dan eindelijk toch. Op dit moment zit ik weer veel te veel in mijn hoofd en ben ik mijlenver van mijn gevoel verwijderd. Ik merk het ook aan alles, het blokkeert me weer. Het enige dat hierbij echt zou helpen is meer tijd voor mezelf plannen, alleen is dat makkelijker gezegd dan gedaan omdat hier best wel pittige dingen spelen. Hoe dan ook, sinds ik mij er van bewust ben heb ik geen specht meer gezien of gehoord.

 

De laatste loodjes…

En nu zijn dus de laatste loodjes van een hectisch schooljaar aangebroken. Elke keer als ik denk dat het niet drukker kan worden dan gebeurt er weer wat. Mijn te doen- lijstje wordt dan ook totaal niet korter, alleen maar langer. Iets dat mij best wel frustreert moet ik zeggen. Is dat herkenbaar?

Door een langdurig zieke leerkracht hebben we op ‘onze’ school het lerarentekort van dichtbij mee mogen maken. Ik moet zeggen dat ik dankbaar ben dat ik vanuit huis kan werken en mijn eigen tijd kan inplannen. Nou ja, misschien moet ik het niet hebben over tijd inplannen, maar over tijd schrappen. De zorg van mijn kinderen gaat toch voor het werken. Heb jij het lerarentekort al ervaren? Kun jij het allemaal een beetje bolwerken?

 

Hoe was juni voor jou? En vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter of Pinterest.

 

Lees ook

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, tekstschrijver. Bovenal vrouw van de liefste, moeder van vier lieve kinderen. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die mede mogelijk gemaakt door ADHD moeilijk stil kan zitten.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.