Achter de schermen mei 2022: relatief rustig en nog een nieuwtje
TOP
Achter de schermen mei 2022: relatief rustig en nog een nieuwtje
Behind the scenes Lifestyle Persoonlijk

Achter de schermen mei 2022: relatief rustig en nog een nieuwtje

Achter de schermen mei 2022. Na een onrustige periode van ongeveer een jaar komt alles nu weer een beetje in balans en dat is best wel lekker moet ik zeggen. Ondanks dat mei relatief rustig is verlopen zijn er wel een aantal dingen die ik met je kan en wil delen. 

Tea Topics

Vorige week kwam Tea Topic #9 online. De vraag die ik dit keer mocht beantwoorden was: hoe ben je de afgelopen 5 jaar veranderd? Dat was het moment dat ik me realiseerde dat ik alweer 5 jaar ondernemer ben. Ben ik met mijn bedrijf waar ik wilde zijn? Nee. Maar ik durf wel steeds meer mijn eigen koers te varen en dat is wel tof. 

Vind je Tea Topics leuk om te lezen? Bekijk dan ook eens het Tea Topics overzicht.

 

Digitaal mediabedrijf MadeByStock

Zo had ik in Achter de schermen april 2022 een paar nieuwtjes. Een van die nieuwtjes was de ontwikkeling van digitaal mediabedrijf MadeByStock. Afgelopen maand was ik dan ook druk bezig met het schrijven van de teksten en het vormgeven van de website. Zo tof om te zien hoe een langgekoesterde droom langzaam maar zeker tot leven komt. Maar het voelt aan de andere kant ook een beetje gek omdat mijn blogs in vergelijking tot anderen niet heel groot zijn. Gelukkig zie ik wel steeds de meerwaarde van mezelf en mijn bedrijf en durf ik dat steeds beter te laten zien. En hé, je moet ergens beginnen, toch?!

 

Hoe staat het met het huis?

Ondertussen zijn we ook (vooral mentaal) druk bezig met het andere nieuwtje, onze emigratie naar Duitsland. Het huis dat we op het oog hadden wordt het naar alle waarschijnlijkheid niet. Niet dat we het niet willen hebben, maar de verkoper wil tot nog toe niet zakken met de prijs. Aangezien er een hoop verbouwd moet worden willen we het absoluut niet hebben voor de vraagprijs. Gelukkig is het niet het enige huis, we wachten dus met smart op de foto’s van een ander huis. Voor mensen die best wel ongeduldig zijn en liever gisteren dan vandaag een andere woning hadden is het wachten een enorme opgave, maar het is niet anders. Gras groeit immers niet sneller door eraan te trekken… 

 

We gaan trouwen!

Nou vooruit, ook deze maand heb ik weer een leuk nieuwtje om met je te delen: op 1 juni om 9.00 uur gaan we trouwen, jeej! Vooral in het kader van alles goed geregeld hebben voor de wet en ook omdat we elkaar wel een beetje leuk vinden. Als we straks verhuisd zijn gaan we onze eigen trouwceremonie regelen, die voor ons van meer waarde is, maar helaas niet telt voor de wet. We willen namelijk een handfasting ritueel laten doen! Wat dat precies inhoudt zal ik je op een later moment vertellen.

De maand is weer omgevlogen. Op dit moment maken we ons klaar voor het naderende pinksterfeest en Sint Jan. Nog iets meer dan een maand en dan breekt de zomervakantie alweer aan. Ook het schooljaar vliegt weer om. Hoe gaat het met jou?

 

Wil je meer Achter de schermen lezen? Kijk dan even hier. Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter of Pinterest.

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, tekstschrijver. Bovenal vrouw van de liefste, moeder van vier lieve kinderen. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die mede mogelijk gemaakt door ADHD moeilijk stil kan zitten.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.