Achter de schermen | Juli 2018 - Gera Raakt
TOP
Behind the scenes Lifestyle Persoonlijk

Achter de schermen | Juli 2018

Het is 1 augustus, tijd om even terug te kijken op juli, en tegelijkertijd een blik vooruit te werpen op augustus. Wat gebeurde er allemaal in juli? En wat zijn de plannen voor augustus?

 

LEEFfestival

De maand juli trapten we af met een bezoek aan het LEEFfestival. Het LEEFfestival is een jaarlijks evenement vol kunst en cultuur, voor jong en oud, en vond dit keer plaats op 1 juli. Er is ruimte voor alle kunstenaars, zowel amateur als professional. En hoewel de tropische temperatuur me bijna thuis hield, ben ik blij dat ik toch even een bezoek bracht aan het festival om even van de sfeer te proeven.

Aangezien het koopzondag was kochten we voor de verjaardag van onze dochter een ontzettend mooie lappenpop van het merk HABA. Ik ben groot fan van dit merk, en had geen idee dat ze ook poppen verkochten…Wil je ook zo’n mooie lappenpop? Kijk dan vooral even hier.

 

Achter de schermen

 

Verjaardagen

Op 3 juli werd onze dochter 2 jaar. We vierden dit uitgebreid, met familie, op 7 juli. Ik liet voor de gelegenheid een heerlijke slagroomtaart maken bij de Snoeptiek. Het was een prachtige cijfertaart met roze slagroom, kaarsjes en fruit. Eigenlijk deed ik nooit iets speciaals wat taart betreft, maar een nieuwe traditie is geboren!

Achter de schermen

 

Ook mijn vader verjaarde. Hij mocht maar liefst 60 kaarsjes uitblazen. Helaas ging het verjaardagsfeest op het laatste moment niet door, omdat het wisselend gaat met mijn stiefbroer.

 

Start zomervakantie

Halverwege de maand begon hier de zomervakantie. Dankzij het mooie weer, wat een understatement is, waren we veel buiten te vinden. Onze oudste zoon heeft inmiddels het zomerkamp van de waterscouting er alweer opzitten. Ze brachten 11 heerlijke zonovergoten dagen door in het Friese Gaastmeer. Door alle zon kwam hij gebleekt (haar) en gebruind (lijf) thuis.

Op 3 augustus krijgt mijn manlief vakantie. En hoewel we nog geen vakantie hebben geboekt, hopen we toch een paar dagen weg te gaan. Onze laatste vakantie was in de herfst van 2016, het begint me nu toch wel te kriebelen…

 

Uit eten

We waren door de oom en tante van mijn manlief uitgenodigd voor het jaarlijkse etentje. Dit keer zijn we naar het wokplaza in Elst geweest. Wat was het heerlijk! Wat was het veel! Het was voor ons de tweede keer dat we in het wokplaza aten. Vorig jaar waren we er met mijn ouders. Nu de kinderen iets groter zijn is het, wat mij betreft, nog een stuk leuker! Tussen het eten door is er voor de kinderen van alles te doen: er is een springkussen, ze kunnen koekjes bakken, televisie kijken, schminken en nog veel meer. Maak vooraf dan ook goede afspraken, anders komt er niks van het eten!

De zondag na het eten had ik een afspraak met Roelina voor de lunch in Van der Valk hotel Arnhem. Aangezien ik thuis af en toe niet aan werken toe kom, laat staan ongestoord, besloot ik om me voor die tijd nuttig te maken. De latte en chocoladetaart stonden me bij tijdens deze oh zo zware taak.

Achter de schermen

 

Werk 

Eindelijk heb ik alles weer een beetje op de rit. Het schrijven wil weer aardig vlotten, er verschenen deze maand 8 berichten en ik kreeg een opdracht toegewezen. Verder ben ik weer aanwezig op mijn socials. Ik heb er lol in, alles groeit en dat zorgt voor nog meer inspiratie en plezier. Heerlijk! 

Cijfers

Zit er echt iemand op mijn cijfers te wachten? Mijn blog is op dit moment nog zo klein…Vooruit, daar gaan we:

DA/PA: 13/21

Unieke bezoekers: 368 (+50 = 15,7% t.o.v. juni)

Facebook: 114

Pinterest: 309

Twitter: 433

Instagram: 214

Ondanks de zomervakantie is er groei te zien, ik ben een blij mens.

 

Augustus

Zoals ik al zei heeft ons gezin in augustus vakantie. Voor mij betekent dat dat ik meer dan anders mijn handen vrij heb, omdat manlief de zorg voor de kids over kan nemen. Ik zal, tussen het doen van leuke dingen doen door, dan ook gewoon doorgaan met mijn werkzaamheden.

 

Wil je tijdens mijn vakantie op de hoogte blijven en niks missen? Ik zal op mijn socials regelmatig updates plaatsen van ons wel en wee. Ik zou het leuk vinden als je me volgt! Je vindt mijn socials hier: Facebook, Pinterest, Twitter, Instagram.

 

Lees meer Achter de schermen.

 

Achter de schermen

 

 

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, tekstschrijver. Bovenal vrouw van de liefste, moeder van drie lieve kinderen en in verwachting van de vierde. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die moeilijk stil kan zitten.

«

»

2 COMMENTS
 • kimberly
  2 jaar ago

  Gera, waar zijn je statistieken? Ik lees je achter de schermen blogs graag, en ben daarbij ook heel nieuwsgierig naar je cijfertjes haha. Toch leuk om te zien van een mede blogster! Ik schrijf op dit moment zelf bijna niets, maar mijn unieke bezoekers afgelopen maand zijn ineens verdubbeld? Terwijl het (logisch) heel erg was teruggelopen. Ben benieuwd! Groetjes.

  • Gera
   2 jaar ago
   AUTHOR

   U vraagt, wij draaien! Ik heb ze er voor je bijgezet. Grappig, mijn cijfers stellen gevoelsmatig nog niet zo veel voor. Leuk om te horen dat je er toch in geïnteresseerd bent :).

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *