Season Deals - Online shoppen tot 50% korting bij C&A! - Gera Raakt
TOP
Season Deals - Online shoppen met 50% korting bij C&A!
Shoppen

Season Deals – Online shoppen tot 50% korting bij C&A!

Vanmorgen zag ik een leuk berichtje voorbij komen: C&A heeft tot en met 20 april weer de Season Deals. Dat betekent online shoppen met korting tot wel 50%. Nou, dat is leuk wakker worden, ik heb gelijk mijn slag geslagen!

Online shoppen

Online shoppen, wie doet het tegenwoordig niet? Ik wel in ieder geval. Huishoudelijke zaken, maar ook zeker kinderkleding shop ik graag online. Omdat ik dan meteen voor drie kinderen tegelijk kleding koop, let ik daarbij meestal ook wel een beetje op de leuke aanbiedingen, zoals in dit de geval de Season Deals van C&A. Dat scheelt een behoorlijk stuk in de kosten!

Wat ik niet graag online koop? Nou het online (kinder)schoenen kopen doe ik toch minder graag, maar dat heeft dan weer alles te maken met hoge wreven en brede voeten. Bovendien zeggen de kinderen al snel dat ze het wel prima vinden zitten, om na een paar dagen te concluderen dat de schoenen toch te groot/klein/… zijn. Zucht. Nee, ondanks mijn persoonlijke ergernis gaan we tegenwoordig toch maar gewoon naar de schoenenwinkel.

Season Deals van C&A

Tijdens deze Season Deals van C&A, dit keer van 9 tot 20 april 2024, maakt de wintercollectie plaats voor de zomercollectie. Daarom gooien ze de winterkleding met een leuke korting, die op kan lopen tot wel 50%, in de aanbieding. En hoewel ik voor een flink bedrag kinderkleding heb gekocht, heb ik een bijna even zo mooi bedrag bespaard. Hoppa, dat is lekker meegenomen.

Gelukkig begon ik al vroeg, want hoe later het werd, hoe beter het op de website was te merken dat ik niet de enige was die zijn of haar slag wilde slaan! De website werd hoe langer hoe trager en toen ik af wilde rekenen bleken een aantal items al uitverkocht te zijn! Mocht jij dus nog je slag willen slaan en je favoriete kledingstukken met korting willen scoren zou ik niet te lang wachten… Ga nu snel naar C&A (hier).

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op FacebookTwitterInstagram of Pinterest!

Deze pagina bevat mogelijk affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: Pixabay.com

Gera Stockschen

Op GeraRaakt.nl deel ik mijn ervaringen met het (gezins)leven dat mede door ADHD en autisme af en toe erg interessant is. Ik kan moeilijk stilzitten en heb veel interesses die ik graag tot op de bodem uitzoek. In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger en levensgenieter. Wil je meer weten? Ga dan even naar de pagina Over mij.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.