Schoolagenda 2022-2023 - Gera Raakt
TOP
Schoolagenda 2022-2023
Kantoor/school Lifestyle Shoppen

Schoolagenda 2022-2023

Ben je op zoek naar een toffe schoolagenda 2022-2023? Welke schoolagenda jouw favoriet is, is natuurlijk persoonlijk, maar om je op weg te helpen heb ik een aantal fijne schoolagenda’s voor je op een rij gezet. 

Welke schoolagenda?

Na de basisschool verandert er vaak een hoop. De middelbare school is vaak veel groter, staat soms in een andere plaats, ieder uur staat er een andere docent voor de klas én er moet huiswerk gemaakt worden. Om te weten wanneer welk huiswerk gemaakt of geleerd moet zijn kan een schoolagenda erg handig zijn. Ook als Magister (of een ander online schoolsysteem) een keer niet werkt. Naast het bijhouden van het rooster of huiswerk is er ook ruimte voor cijferlijsten, maar natuurlijk ook notitieruimte. Op die manier kan je schoolagenda ook nog een heel waardevolle herinnering zijn voor later.

Een schoolagenda kan aansluiten bij je hobby, bijvoorbeeld je favoriete voetbalclub of paarden, maar er zijn ook toffe planagenda’s te koop. Planagenda’s zijn doorgaans zo ontworpen dat ze niet afleiden en zijn vooral aan te raden als het maken van een goede planning de nodige aandacht vereist.

 

Plan schoolagenda 2022-2023

Plan schoolagenda 2022-2023 Citruspers, diverse kleuren

Deze kleuren schoolagenda is heel overzichtelijk en duidelijk. Zonder fratsen, gewoon een duidelijk weekoverzicht op twee bladzijden naast elkaar. Iedere maand heeft een andere achtergrondkleur. De schoolagenda is verkrijgbaar in diverse kleuren en ontwerpen.

Meer informatie.

 

Blond Amsterdam Back to school schoolagenda 2022-2023

Blond Amsterdam schoolagenda 2022-2023

Bij een nieuw schooljaar hoort ook een nieuwe agenda! Superfijn om je rooster en afspraken in bij te houden. Voor elke maand hebben wij leuke, vrolijke tekeningen gemaakt, met verschillende vragen. Ben jij een beach- of snowgirl? Hou je van ice coffee of heb je liever een milkshake? Stel de vragen aan je beste vriend(in) en vink ze aan. In de agenda staan niet alleen de feestdagen aangegeven maar ook dagen zoals Donut dag en die wil je niet missen! De agenda heeft een A5 formaat, heeft een ringband en handige tabbladen voor iedere maand. Zo vrolijk is je nieuwe schooljaar nog nooit begonnen!

Meer informatie.

 

KOMONI duurzame schoolagenda 2022-2023

Komoni duurzame schoolagenda 2022-2023

Eindelijk eens een schoolagenda die niet uitblinkt in saaiheid! En ook nog eens duurzaam én van hoge kwaliteit! De agenda loopt van 1 juli 2022 t/m 31 juli 2023. Door de dikke houten kaft (3mm MDF), het stevige papier (75 grams) dat niet vlekt of doordrukt én de metalen wire-o ringen is deze agenda erg sterk en kan het tegen een stootje. Verkrijgbaar in diverse ontwerpen.

Meer informatie.

 

A-Journal schoolagenda 2022-2023

A-Journal schoolagenda 2022-2023

Hij is er weer, de nieuwe schoolagenda 2022-2023 van A-Journal. Een handige agenda waar je echt iets aan hebt! Vol handige checklists en ruimte voor to do’s, not to do’s, goals, briliant ideas, favorite coffee spots en nog veel meer! Kortom, genoeg ruimte voor leuke plannen en creatieve ideeën. Een overzichtelijke agenda om alles uit het leven te halen wat erin zit zonder de controle te verliezen… Met deze fijne schoolagenda voor 2022-2023 vergeet je niets en ga je fluitend door het nieuwe school- of studiejaar. Hoe lekker is dat? Looptijd: 25 juli 2022 t/m 10 september 2023. Is dit niet jouw kleur? Geeft niks, deze agenda is verkrijgbaar in diverse kleuren en ontwerpen.

Meer informatie.

 

LEGAMI schoolagenda 2022-2023

LEGAMI schoolagenda 2022-2023

Deze Legami studieagenda met een stevige hardcover kunstlederen omslag, loopt van juli 2022 t/m december 2023. Formaat: 12x18cm (tussen A5 en A6 in) en bevat 224 pagina’s, FSC® gecertificeerd 80 grams papier met afgeronde hoeken. Op de linker pagina staat een weekoverzicht. De rechter pagina is gelinieerd voor bijvoorbeeld informatie over afspraken in die week. Ook 36 pagina’s met maandelijkse planner, 2 voor elke maand. Januari 2024 maandplanner. Woordenboek met populaire uitdrukkingen in 6 talen (EN, FR, IT, ES, DE, PT). Vakantieplanner, timetable en internationale vakantiedagen. Los adressenboekje. Bladwijzer en penhouder. Vak op achterpagina voor losse notities en briefjes. Verkrijgbaar in diverse kleuren en ontwerpen.

Meer informatie.

 

Peter Pauper schoolagenda 2022-2023

Peter Pauper schoolagenda 2022-2023

Luxe en overzichtelijke week-agenda. De pagina’s zijn voorzien van voldoende ruimte om al je afspraken te noteren. De indeling van twee bladzijden per week en onderaan de pagina een kalender voor de komende twee maanden, helpt je goed overzicht te houden. Het gebruikte zuurvrije papier is stevig en van hoge kwaliteit. De agenda bevat bovendien achterin een handig opbergvakje voor bijvoorbeeld visitekaartjes. De stevige, harde kaft, leeslint en de elastieksluiting maken dit prachtige product compleet. Inclusief pagina’s voor adressen en telefoonnummers. De agenda loopt van september 2022 tm december 2023.

Meer informatie.

 

Harry Potter schoolagenda 2022-2023

Harry Potter schoolagenda 2022-2023

Deze Harry Potterschoolagenda is van goede kwaliteit en gedrukt op FSC-papier. Berg je lesrooster er in op, noteer het huiswerk voor komende week en vergeet natuurlijk niet je leuke plannen voor het weekend op te schrijven! De agenda is voorzien van extra fun pagina’s. Je hoeft je dus niet te vervelen tijdens de les! De agenda loopt van augustus 2022 tot augustus 2023.

Meer informatie.

 

Hobbit basic schoolagenda 2022-2023

Hobbit basic schoolagenda 2022-2023

Stoere basis agenda met een harde cover, op de cover staat de tekst ‘WTF’ in fluoriserende oranje letters. De agenda is rustig van opzet en voorzien van een leeslint. De indeling van de agenda is één week over twee pagina’s. Deze agenda loopt van eind mei 2022 tot begin augustus 2023. Schoolagenda’s van Hobbit zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en ontwerpen.

Meer informatie.

 

Loesje schoolagenda 2022-2023

Loesje schoolagenda 2022-2023

Het bekendste meisje van Nederland dat eigenlijk niemand kent… Behalve haar uitspraken natuurlijk. Elke week kom je er een tegen. Wil jij zelf een leuke tekst verzinnen? Kijk achter in de Loesje agenda en doe mee! De Loesje schoolagenda is van goede kwaliteit en gedrukt op FSC-papier. Berg je lesrooster er in op, noteer het huiswerk voor komende week en vergeet natuurlijk niet je leuke plannen voor het weekend op te schrijven! De agenda is voorzien van extra fun pagina’s. De Loesje schoolagenda loopt van augustus 2022 tot augustus 2023.

Meer informatie.

 

PANNA! schoolagenda 2022-2023

Panna schoolagenda 2022-2023

De zomervakantie voelt waarschijnlijk als ver weg. Het nieuwe schooljaar al helemaal. Maar voordat je het weet, is het zover. Als je de PANNA! Voetbalagenda 2022-2023 hebt, wil je vast dat de tijd nog sneller gaat. Paginagrote foto’s, leuke weetjes, bijzondere top 10-overzichten en diverse tips. De PANNA! Voetbalagenda is weer een feest om een schooljaar lang door te bladeren.

Meer informatie.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, tekstschrijver. Bovenal vrouw van de liefste, moeder van vier lieve kinderen. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die mede mogelijk gemaakt door ADHD moeilijk stil kan zitten.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.