Agenda 2024 - Gera Raakt
TOP
Agenda 2024
Kantoor/school Shoppen

Agenda 2024

Ben je op zoek naar een fijne agenda 2024? Welke agenda jouw favoriet is, is natuurlijk persoonlijk, maar om je op weg te helpen heb ik een aantal fijne agenda’s voor je op een rij gezet. 

Welke agenda?

Op een gegeven moment kwam ik mezelf behoorlijk tegen, mijn planning liep regelmatig in de soep en/of ik vergat afspraken. En ja, met name dat laatste is toch echt wel vervelend, zeker als het belangrijke afspraken zijn…

Maar toen begon mijn zoektocht naar de juiste agenda voor mij en ons gezin. Want welke agenda favoriet is, is toch persoonlijk. Stel je hem liever zelf samen zoals je met een BuJo doet of heb je liever eentje die ready to go is? Ik vind zelf een BuJo altijd erg tof, zeker na het lezen van het boek Bullet Journal – De handleiding. Toch liever een mooie agenda 2024 kopen? Dan hoop ik dat je wat aan mijn top 10 favoriete agenda’s 2024 hebt!

Studio Colori – Agenda 2024

Studio Colori - Agenda 2024

De Studio Colori agenda voor 2024 is luxe uitgevoerd. Zo heeft de agenda een hardcover omslag en is het binnenwerk genaaid gebonden. Bovendien is de omslag voorzien van een extra laminaatlaag. Dit geeft niet alleen een luxe uitstraling, maar dit garandeert ook een maximale duurzaamheid, ook bij veelvuldig gebruik.

Door de agenda heen vind je meer dan 50 verschillende afbeeldingen van vogels. Deze vogelprenten zijn op basis van Japanse houtsnijkunst gemaakt door de Japanse kunstenaar Ohara Koson.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

BookSpot.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Gemoedsrust – Agenda 2024

Gemoedsrust - Agenda 2024 ; Paulo Coulho

Deze agenda biedt een handig overzicht van 2024, in combinatie met de mooiste en meest inspirerende quotes uit Coelho’s werk, een van de grootste schrijvers van onze tijd. De vrolijke illustraties van de Colombiaanse kunstenaar Catalina Estrada maken de agenda tot een waar kunstwerk. Kortom: een must-have voor iedere Coelho-liefhebber!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

BookSpot.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Essencio Business Agenda 2024

Essencio Business Agenda 2024

Jouw werk en afspraken organiseren vanuit rust en ruimte? Ontdek de Essencio Business Agenda 2024: een stijlvolle en overzichtelijke jaaragenda voor ondernemende vrouwen. Iedere week word je uitgenodigd om na te denken over een quote, reflectievraag of note-to-self.

Dankzij de handige verticale indeling met tijden, kun je je afspraken elke dag per uur noteren. Iedere week is gespreid twee pagina’s en bevat een weeknummer. Ook is er veel schrijfruimte voor al je afspraken en to-do’s. Achterin vind je zelfs een extra notitieboek van 48 pagina’s (gelinieerd, geruit en blanco).

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

BookSpot.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Astrologische agenda 2024 – Ringband

Astrologische agenda 2024 - Ringband

Deze Astrologische Agenda is afgewerkt met een ringband, waardoor deze agenda makkelijke plat opengelegd kan worden. De omslag heeft zowel voor als achter een flap die als bladwijzer kan worden gebruikt. Het thema voor de agenda van 2024 is: De astrologie van romantiek en seksualiteit. Er staan artikelen in van de astrologen: Oscar Hofman, Jasmine Wolfe en Eric Meyers.

Per dag staat het volgende in de agenda vermeld: planeetstanden in ME(Z)T, aspecten, tekenwisselingen, declinatie-aspecten, tijdstippen van retrograde en direct gang van planeten, Void of Course Maan, tijden van opkomst en ondergang van de Zon, de Maan en de Maanfasen.

Per week worden de posities vermeld van Ceres, Vesta, Juno, Pallas, Eris, Pholus en Nessus. Voorts bevat de astrologische agenda jaaroverzichten, de jaarfeesten en overige feestdagen (voor zowel Nederland als Vlaanderen).

Daarnaast bevat de agenda een ascendanttabel, waarmee op een snelle en makkelijke manier een ascendant te zien is.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

BookSpot.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Inspirerend leven agenda 2024

Inspirerend leven agenda 2024

Duik in het schrikkeljaar 2024 met de Inspirerend Leven Agenda, jouw gids naar innerlijke rust in een chaotische wereld. Nieuw in deze 2024-editie: verbind je met de maanfasen met maandelijkse inzichten van astroloog Kate Rose over de volle en nieuwe maan!

Net als de vorige succesvolle edities heeft ook deze Inspirerend leven agenda weer prachtige foto’s en wekelijkse inspirerende citaten. Reflecteer op jouw groei en stel intenties voor de komende maand. Laat jouw plannen en intenties je gids zijn in onrustige tijden en vind rust te midden van de chaos.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

BookSpot.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Agenda 2024 – Positieve spreuken

Agenda 2024 - Positieve spreuken

Deze agenda 2024 zit boordevol positieve spreuken, tips en inspirerende blogs. Uitgevoerd in frisse kleuren met een duidelijke, overzichtelijke layout. Gemakkelijk mee te nemen door het handzame formaat (iets kleiner dan A5) en met een handig leeslint. Het weekoverzicht biedt veel ruimte voor afspraken en extra plek voor notities. De agenda bevat ook een overzicht van de vakantie- en feestdagen van Nederland en België.

Dagelijks verschijnen de spreuken van Voor Positiviteit op sociale media. De positieve spreuken worden gedeeld en gewaardeerd door vele enthousiaste volgers. De meest gewaardeerde spreuken bundelen we in onze producten.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

BookSpot.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Puur! Agenda 2024

Puur! Agenda 2024

De PUUR! agenda is je papieren geheugen. Een nog onbeschreven jaar vol mogelijkheden om nieuwe avonturen te beleven, nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Of je nu kleine plannen hebt of grootse, in je eentje of met het hele gezin, in deze PUUR! agenda passen ze allemaal. Kleurrijk vormgegeven en met veel extra schrijfruimte, dus je kunt ermee doen wat je maar wilt. Tijd om nieuwe herinneringen te maken!

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

BookSpot.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Moestuin agenda 2024

Moestuin agenda 2024

In de Moestuin Agenda 2024 heb je niet alleen ruimte voor je afspraken, maar deelt Floor Korte ook handige weetjes en tips voor je moestuin.

Moestuinieren leidt tot minder stress en meer gezonde eetlust! In deze praktische, luxe weekagenda vind je alle do’s en don’ts voor in de moestuin en allerlei leuke extra’s, zoals eetbare bloemen en verrassende recepten. Je weet nu precies wanneer bijvoorbeeld de pastinaak gezaaid, de aardbei geplant en de framboos gesnoeid moet worden.

Op een vrolijke manier laat Floor Korte zien hoe lekker buiten bezig zijn stress kan verminderen en je inspireert om puur, milieu- en diervriendelijk te eten, rechtstreeks uit je eigen tuin of van je balkon.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

BookSpot.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Eenvoudig leven agenda 2024

Eenvoudig Leven Agenda 2024

Deze agenda helpt je om je eigen koers te volgen in een wereld die veel van je vraagt. Aan het begin van de week, bijvoorbeeld op zondagavond of maandag, bepaal je voor de belangrijkste levensgebieden wat er echt toe doet.

Aan het eind van de week kijk je, aan de hand van enkele reflectievragen, hoe het is gegaan. Zo komt er een proces op gang, waarbij wat je in je hart wilt en wat je in werkelijkheid doet, steeds dichter bij elkaar komen. Met iedere maand een inspiratietekst en een treffende illustratie.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

BookSpot.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Agenda 2024 – MajesticAlley

Agenda 2024 - MajesticAlley

Een overzichtelijke, eigentijdse agenda, speciaal voor vrouwen met handige ringband, veel schrijfruimte en elke week een bemoedigende Bijbeltekst. De agenda begint op zondag.

Verkrijgbaar bij:

Bol.com (hier)

BookSpot.nl (hier)

Bruna.nl (hier)

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter, Pinterest of Instagram.

Deze pagina bevat mogelijk affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: Pixabay.com

Gera Stockschen

Op GeraRaakt.nl deel ik mijn ervaringen met het (gezins)leven dat mede door ADHD en autisme af en toe erg interessant is. Ik kan moeilijk stilzitten en heb veel interesses die ik graag tot op de bodem uitzoek. In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger en levensgenieter. Wil je meer weten? Ga dan even naar de pagina Over mij.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.