Paastips, met deze tips ben jij klaar voor Pasen! - Gera Raakt
TOP
Paastips: met deze tips ben jij klaar voor Pasen!
Feestdagen Lifestyle Pasen

Paastips, met deze tips ben jij klaar voor Pasen!

Paastips, met deze tips ben jij klaar voor Pasen! Pasen, de één viert het uitbundig, de ander heeft er niets mee. Hoeveel of hoe weinig je er ook mee hebt, een beetje paassfeer in huis halen is zo gepiept. Zeker met de tips in dit blog ben jij er helemaal klaar voor!

Palmpasen

Palmpasen: palmpaasstok maken en recept broodhaantje + meer paastips

De zondag voorafgaand aan Pasen vieren we Palmpasen, ook wel Palmzondag genoemd. In 2023 is dat op 2 april. Wil je thuis ook Palmpasen vieren? Lees dan vooral even het blog Palmpasen: Palmpaasstok maken + recept broodhaantje.

Paasversiering maken

Paastips; Paasversiering maken; pompoms maken thema lente of Pasen

Na Palmpasen (eerder kan natuurlijk ook) is het leuk om aan de slag te gaan met het maken van paasversiering. Denk dan eens aan deze mooie paaspompoms. Mocht je niks aan Pasen doen dan zijn die overigens ook erg leuk om te gebruiken voor het thema lente.

Paastafel dekken

Paastips: paastafel dekken low budget

In aanloop naar Pasen is het ook leuk om eens in je kasten te duiken. Welke spullen kun je gebruiken om de paastafel te dekken? Op die manier kun je op een voordelige manier je tafel toch mooi aankleden. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan eens het blog Paastafel dekken: low budget tips.

Paaseieren verven

Paastips: eieren verven met natuurlijke materialen

Natuurlijk mogen mooi gekleurde eitjes niet ontbreken op die prachtig gedekte paastafel! Wist je dat je dat heel eenvoudig kunt doen met behulp van natuurlijke materialen? In het blog Eieren verven met natuurlijke materialen kun je er alles over lezen!

HEMA x nijntje voor Pasen

Heb je nog een kleintje in huis die gek is op nijntje? Of misschien ben je zelf wel groot fan van dit schattige konijntje (snap ik!) en heb je nog een beetje budget over? Speciaal voor Pasen 2023 werken HEMA en nijntje samen, wat resulteerde in een aantal toffe producten. Wil je er meer over weten? Kijk dan vooral even op de HEMA website (hier), dan zitten jullie er zonder twijfel op je paasbest bij!

Deze pagina bevat mogelijk affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, tekstschrijver. Bovenal vrouw van de liefste, moeder van vier lieve kinderen. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die mede mogelijk gemaakt door ADHD moeilijk stil kan zitten.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.