Het perfecte kerstpakket! - Gera Raakt
TOP
Op zoek naar het perfecte kerstpakket? In dit blog vind je een aantal tips en trends
Ondernemen

Het perfecte kerstpakket!

Het kerstpakket is iets waar veel werknemers ieder jaar weer naar uitkijken. Ben jij ook op zoek naar het perfecte kerstpakket voor dit jaar? Wij delen een aantal tips!

Hoewel de lente net is aangebroken en het echt nog wel even duurt voordat Kerstmis zich weer aandient, is het nooit verkeerd om alvast vooruit te kijken. We hebben het dan specifiek over het uitzoeken van een leuk kerstgeschenk. Sterker nog, de kerstpakkettenbedrijven zijn op dit moment bezig met het samenstellen van hun nieuwe collectie! Dat is een mooie gelegenheid om nu alvast wat knopen door te hakken zodat je straks zonder al teveel moeite het ideale kerstpakket online kopen kunt. In dit artikel delen we daarom een aantal trends.

 

Duurzame kerstpakketten

Een kerstpakket wordt gewaardeerd, heel erg gewaardeerd zelfs. Zeker in deze onwerkelijke tijd waar thuiswerken het ‘nieuwe normaal’ is geworden. Er wordt meer flexibiliteit van medewerkers gevraagd en daar mag best wel een schouderklopje in de vorm van een mooi kerstpakket tegenover staan aan het einde van het jaar.

Vooral de maatschappelijk verantwoorde pakketten zijn erg in trek. Mensen zijn vaak bereid om extra geld uit te geven voor een product dat op een verantwoorde manier is geproduceerd, dus waarom jij als bedrijf ook niet? Als jouw bedrijf hoge duurzaamheidsambities heeft, is dit een mooie manier om als organisatie een positieve boodschap te verspreiden. Enkele voorbeelden van duurzame geschenken zijn kerstproducten die plasticvrij, 100% plantaardig en zero-waste zijn.

 

Een pakket zelf samenstellen

Het samenstellen van een kerstpakket hoeft niet altijd heel ingewikkeld of duur te zijn. Je vindt kerstpakketten in allerlei verschillende prijsklassen, dus er is voor elk budget wel een leuk geschenk verkrijgbaar. Tegenwoordig zijn er ook speciale brievenbusgeschikte kerstgeschenken, waardoor de verzendkosten een stuk lager zullen uitvallen.

Kies je voor een gezelligheidspakket, een verwenpakket met Rituals producten of ga je toch voor een traditioneel kerstpakket? Misschien moet je eens overwegen om het kerstpakket zelf samen te stellen. Want zeg nou zelf: wat is er nou leuker dan een kerstpakket van de baas te ontvangen waarover na is gedacht? Precies! Dat zorgt voor blije gezichten. Oh, en vergeet je niet om een handgeschreven kaartje bij het pakket toe te voegen? Het maakt indruk en stimuleert ook nog de binding tussen werkgever en werknemer. Succes!

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Sponsored story

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, tekstschrijver. Bovenal vrouw van de liefste, moeder van vier lieve kinderen. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die mede mogelijk gemaakt door ADHD moeilijk stil kan zitten.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.