Achter de schermen | Februari 2020 - Gera Raakt
TOP
Achter de schermen februari 2020 GeraRaakt.nl
Behind the scenes Lifestyle Persoonlijk

Achter de schermen | Februari 2020

Het is maart, dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Achter de schermen. Hoe verliep deze maand voor mij? En wil je me in de comments laten weten hoe februari voor jou was?

Blogteam

In januari verklapte ik al dat er een aantal dingen zouden gaan veranderen. Zo zouden er op GeraRaakt.nl weer meer artikelen online komen aangezien ik eindelijk een paar fantastische gastbloggers had gevonden. Eigenlijk dekt de term gastbloggers de lading niet voldoende als je het mij vraagt. In februari schreven ze maar liefst 8 artikelen voor me, waarvan 7 voor GeraRaakt.nl. Het motiveerde me enorm om zelf ook weer lekker te gaan schrijven. Kortom, er verschenen voor het eerst in tijden weer behoorlijk wat artikelen online: maar liefst 10 stuks! Heb je ze allemaal gelezen?

 

Valentijnsdag 

Een paar van deze artikelen verschenen rond Valentijnsdag. Iemand van mijn redactie ging heerlijk los op al die zoetsappige knutsels die gemaakt worden, en nee, ze is echt geen verbitterde mannenhater. Zo wist ze namelijk ook nog een prachtig blog te schrijven met diverse, originele Valentijnsdag gedichten die je met je geliefde kunt delen. En dat hoeft absoluut niet alleen op Valentijnsdag, dat mag het gehele jaar door. Ik zou zeggen, laat je lekker inspireren. Mijn lievelingsgedicht uit het blog is de derde, die van Hans Andreus. Welk gedicht is jouw favoriet?

Heb je nou niks met Valentijnsdag, maar zou je wel meer willen weten over het ontstaan van Valentijnsdag? Dan is het blog wat Lidy schreef een aanrader. Zij vond Valentijnsdag toen ze aan het blog begon maar een commerciële bedoeling, zou haar mening veranderd zijn nu ze meer weet over het ontstaan van deze dag van de liefde?

 

Voorjaarsvakantie

In februari vond ook de voorjaarsvakantie plaats en dat betekent carnaval! Nou ja, toch zeker in een groot deel van het land. In mijn blogteam zitten geen rasechte “carnavallers” en dus ging mijn redactie op zoek naar de oorsprong en achtergrond van carnaval. Mocht je dit jaar nog een verkleedfeestje hebben dan kun je je in dit blog ook laten inspireren door de trends op verkleedgebied van dit jaar. Heb jij carnaval gevierd?

Verder ging mijn niet-carnaval-vierende-redactie op zoek naar leuke uitjes in Wageningen en omgeving, vooral ook omdat ik daar vaak zelf zo weinig informatie over kon vinden. Ze vond een aantal mooie en originele uitjes en is zich nu alvast aan het voorbereiden op leuke en originele uitjes voor in de meivakantie. Stay tuned!

 

Internationale vrouwendag 

Een belangrijke dag voor vrouwen (en tevens mijn verjaardag) is Internationale vrouwendag op 8 maart. Eigenlijk belachelijk dat het nog altijd nodig is om hier speciaal aandacht voor te vragen, nietwaar? Dat vond mijn redactie in ieder geval wel. Daarom schreef ze een heerlijk blog: Internationale mannendag. Want waarom zou de vrouw nog verder moeten veranderen richting man? En zou de man niet wat meer van de vrouw kunnen leren? Ik zou het enorm fijn vinden als je vooral je mening laat horen over dit belangrijke onderwerp. 

 

Samenwerkingen

In februari had ik ook weer eens een aantal samenwerkingen waaronder twee winacties, eentje via Instagram en eentje op de website. Via Instagram mocht ik twee Purpuz Planners weggeven. Hopelijk vinden de winnaressen hem net zo prettig om mee te werken als ik, en behalen ze dit jaar hun doelen in balans.  

Op mijn website mocht ik ook nog eens €40,- shoptegoed van Hoesjes-Outlet weggeven. De winactie is inmiddels gesloten en ik hoop dat de winnaar iets leuks heeft uitgekozen voor dit fijne bedrag.

Heb je een idee voor een leuke samenwerking? Of wil je graag je product onder de aandacht brengen door middel van een winactie? Stuur dan vooral een mailtje naar info@gerastockschen.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Cijfers 

Hoera, het bloggen werpt weer zijn vruchten af. In februari wisten maar liefst 2094 unieke bezoekers de weg te vinden naar GeraRaakt.nl. Mijn lakse houding van de afgelopen maanden heeft er echter voor gezorgd dat de DA (domein autoriteit) gezakt is van 18 naar 12… Werk aan de winkel dus! Voor de overige actuele cijfers kun je terecht op de pagina Samenwerken.

Wat trouwens wel tof is om te delen is dat de inkomsten uit affiliatemarketing ook steeds meer toenemen. Wil jij ook meer inkomen uit affiliatemarketing, maar weet je niet goed hoe? Mail me dan om een 1 op 1 adviesgesprek in te plannen. Dan kun je het geleerde direct in de praktijk brengen!

Meer informatie over het Adviesgesprek.

 

Blik vooruit

Al tijden (ik denk al bijna een jaar) was ik tegen mijn man aan het klagen. Ik wilde graag meer balans, oftewel dat hij een dag minder zou gaan werken en die dag de zorg voor ons gezin op zich zou nemen. Eindelijk is het dan zover! Mijn man heeft sinds maart de woensdagen ouderschapsverlof. Of heet het vaderschapsverlof? Hoe dan ook, hij is de woensdagen vrij! Dat betekent dat ik weer een dag extra tijd heb voor mijn bedrijf, hij meer tijd heeft voor het huishouden/de kinderen en dat we als gezin (waarschijnlijk) meer balans gaan krijgen. Wie weet ben ik binnenkort op zondag weer eens een dagje echt vrij, dat is nu een unicum. Volgende maand kan ik je vertellen of het me echt gebracht heeft wat ik ervan verwacht! 

Hoe was februari voor jou? En welke plannen heb jij voor maart?

 

Uitgelichte afbeelding: 123RF.com

Gera Stockschen

Op GeraRaakt.nl deel ik mijn ervaringen met het (gezins)leven dat mede door ADHD en autisme af en toe erg interessant is. Ik kan moeilijk stilzitten en heb veel interesses die ik graag tot op de bodem uitzoek. In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger en levensgenieter. Wil je meer weten? Ga dan even naar de pagina Over mij.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.