5 tips voor het kopen van een telefoonhoesje + WIN (gesloten) - Gera Raakt
TOP
tips voor het kopen van een telefoonhoesje; Flipcover, backcover, bookcase,
Lifestyle Shoppen

5 tips voor het kopen van een telefoonhoesje + WIN (gesloten)

Als je een nieuwe telefoon koopt wil je die natuurlijk graag goed beschermen tegen beschadigingen. Daarom in dit blog 5 tips voor het kopen van een telefoonhoesje. En ik mag ook nog eens €40,- shoptegoed weggeven. Hoe tof is dat! Doe je mee? 

Nieuwe telefoon

Een nieuwe telefoon, ik moet eerlijk zeggen dat ik dat altijd zonde van mijn geld vind. Volgens mij maakt me dat ook gelijk een uitzondering in professioneel blogland, maar dat is misschien ook wel verfrissend. Zo heb ik jaren gedaan met mijn Samsung Galaxy S3. Op het laatst irriteerde ik me aan het gebrek aan snelheid en de enorm slechte kwaliteit foto’s die dat ding maakte. Hoe ik dat weet? Omdat ik sinds een half jaar een Samsung Galaxy S6 heb en ik de foto’s iedere keer weer prachtig vind. En die snelheid, het is gewoon fantastisch!

Die Samsung Galaxy S6 kreeg ik van mijn ouders aangezien zij hem over hadden en niet gebruikten. Er zat alleen geen hoesje omheen, maar ach, ik ben toch altijd zuinig met mijn spullen en laat mijn telefoon eigenlijk nooit vallen. Je voelt hem al aankomen denk ik hè? Jep, ik liet hem binnen de kortste keren uit mijn handen glijden en pats, de achterkant was compleet gebarsten… Eerlijk gezegd was ik voornamelijk erg blij dat het de achterkant was en niet de voorkant. Mijn man keek me aan, zuchtte een keer en sprak de legendarische woorden: “Ik zei toch dat je een hoesje moest kopen…”. 

 

Telefoonhoesje

En toen kwam er een mailtje binnen van Hoesjes Outlet. Of ik een product uit wilde kiezen? Waar ik normaal gesproken niks met deze mailtjes doe riep ik nu: “Yes please. Doe mij maar een telefoonhoesje voor mijn S6!”. Eerlijk gezegd wist ik niet zo goed hoe ik mijn keuze moest maken, er waren zoveel modellen! Daarom ging ik op zoek naar tips. 

 

5 tips voor het kopen van een telefoonhoesje

#1. Type telefoon

Als eerste is het goed om te weten welk type telefoon je hebt. Vaak zie je op de website van aanbieders dat de telefoonhoesjes onderverdeeld zijn over de verschillende types telefoon die op dat moment gangbaar zijn. Zo had ik een hoesje nodig voor een Samsung Galaxy S6, maar jij hebt bijvoorbeeld een Samsung Galaxy A5. Daar hebben ze weer hele andere hoesjes voor.

 

#2. Type telefoonhoesje

Welk type hoesje wil je voor je telefoon? Een bookcase beschermt de hele telefoon. Een backcover beschermt alleen de achterkant. Maar je hebt ook nog een flipcase, bumpercase of pouches (een soort zakje). Waar je voorkeur naar uitgaat is dus heel persoonlijk.

 

#3. Materiaal

Van welk materiaal wil je dat je telefoonhoesje gemaakt is? De meest gangbare zijn denk ik hoesjes van hard of zacht kunststof of echt leder of kunstleder. 

 

#4. Opties

Welke opties moet jouw telefoonhoesje hebben? Wil je een drukknoop of een magneetsluiting? Wil je ruimte hebben voor je (bank)pasjes? Of heb jij liever dat hij waterdicht is? En naast deze gangbare opties zijn er nog meer, je kunt het zo gek niet bedenken… 

 

#5. Merk

Last but not least: welk merk telefoonhoesje wil je? Als je er, net als ik, helemaal blanco in bent gestapt dan heb je waarschijnlijk nog geen voorkeur. Maar goed, net als met alles heb je hier ook te maken met prijs/kwaliteit verhouding. Het merk is dan ook afhankelijk van het totale budget wat jij aan een hoesje wil besteden. 

 

Win!

Zoals gezegd mag ik van Hoesjes Outlet €40,- shoptegoed aan iemand weggeven! Ben jij ook toe aan een nieuw telefoonhoesje? Of wil je graag andere accessoires voor je telefoon? Doe dan mee door een reactie achter te laten. De winnaar krijgt 18 februari bericht.

Wil je in de toekomst geen winacties missen? Like dan gelijk ook mijn Facebookpagina.

De winnaar heeft inmiddels een mail ontvangen.

 

Uitgelichte afbeelding: 123RF.com

Gera Stockschen

Op GeraRaakt.nl deel ik mijn ervaringen met het (gezins)leven dat mede door ADHD en autisme af en toe erg interessant is. Ik kan moeilijk stilzitten en heb veel interesses die ik graag tot op de bodem uitzoek. In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger en levensgenieter. Wil je meer weten? Ga dan even naar de pagina Over mij.

«

»

53 COMMENTS
 • Ilsiee
  4 jaar ago

  Superleuk en lief dat je dit shoptegoed mag weggeven.. ik zal heel erg graag een nieuw hoesje willen uitzoeken voor mijn samsung s6.. wat veel leuke keuze. Groetje ilsjee

 • Linda Raaijmakers
  4 jaar ago
 • Amy Z
  4 jaar ago

  Heel leuk! Ik heb net een samsung a70 dus een hoesje zou heel goed van pas komen.

 • Anneliese de Waal
  4 jaar ago

  Heel erg leuk, zou graag een nieuw hoesje willen voor mijn Samsung A70 🤗🤗💛💛❤❤

 • karin
  4 jaar ago

  ik doe graag mee voor een nieuw hoesje

 • karin de graaf
  4 jaar ago

  mijn huidige hoesje heeft zijn beste tijd wel gehad

 • Rosemary van Duinen
  4 jaar ago

  Leuke actie, ik doe mee want een fris telefoonhoesje is leuk.

 • Marianne van den Hoek
  4 jaar ago

  Ha dat is leuk! Mijn hoesje valt bijna uit elkaar…. dus doe ik graag mee met deze actie 🙂

 • Esther
  4 jaar ago

  Ik ben zeker toe aan een nieuw hoesje. Leuke actie!

 • Renilda
  4 jaar ago

  Ik loot mee voor mijn dochter

 • Iris
  4 jaar ago

  Ik doe heel Graag mee, mijn oud hoesje is aan vernieuwing toe🙂

 • Ingrid Veltkamp
  4 jaar ago

  Ik doe heel graag mee, want mij oude hoesje is kapot en ik kan geen goede meer vinden!!!!

 • D'jeanine de Haan
  4 jaar ago

  Ja leuk! Doe graag mee met deze actie 😉

 • will langenberg
  4 jaar ago

  Ik heb kort geleden een nieuwe telefoon gekocht.
  Een hoesje moet er nog omheen, voor bescherming.
  Heel graag doe ik mee voor dit shoptegoed bij ‘Hoesjes Outlet’.

 • brii
  4 jaar ago

  Ja graag! Telefoon laten vallen van de trap zonder hoesje…

 • Esther Penders
  4 jaar ago

  Leuk artikel! Goed geschreven hoor. Het is toch altijd eens dingetje’ om het juiste telefoonhoesje te vinden.
  Ik meld me graag aan voor deze leuk actie… mocht ik winnen, dan ga ik mijn zoontje van 10 heel blij maken 🙂

 • lottie
  4 jaar ago

  Super handig voor mijn nieuwe telefoon! Ik doe mee!

 • Eric
  4 jaar ago

  Ik ben al lang op zoek naar een goed en mooi hoesje, dus ik maak graag kans op deze prijs!

 • Jordan
  4 jaar ago

  Heel erg leuk, ik doe graag mee

 • Jan
  4 jaar ago

  Super leuk om mijn telefoon op te pimpen.

 • Annemarieke Bos
  4 jaar ago

  Leuke actie! Ik loot graag mee. Ben jarig 18 februari…een leuker cadeau kan ik niet bedenken.

 • Anna wienen
  4 jaar ago

  Mijn hoesje valt inderdaad bijna uitelkaar… ik doe graag mee

 • Gea Jager
  4 jaar ago

  fijn een goed mooi hoesje voor mijn telefoon zou erg welkom zijn

 • Noortje
  4 jaar ago

  Mijn hoesje is een paar weken terug totaal verpest door een lekkende dopper in mijn tas… Een nieuw hoesje is daarom zeker welkom!

 • Lisanne Bons
  4 jaar ago

  Mijn hoesje is echt helemaal op. Ik ben echt toe aan een nieuwe. Alle pasjes vallen er uit. Dus dit zou echt heel goed uitkomen.

 • anja
  4 jaar ago

  erg handig voor een goede nieuwe en leuke hoesje voor om mijn telefoon. dus ik doe graag mee

 • Anita te Gussinklo
  4 jaar ago

  Ik heb laatst heel erg geknoeid op mijn telefoonhoesje en ik krijg hem niet meer goed schoon.
  Dus ja een nieuw hoesje is welkom.

 • Heleen Haarsma
  4 jaar ago

  Mijn iPhone hoesje gaan niet zo heel lang mee…aangezien ik mijn mobiel ook bijna altijd voor mijn werk nodig heb.
  Deze €40 zou mij dus heel goed uitkomen en wordt ook perfect besteed! 🙂
  Duimen maarrr…

 • Susanna
  4 jaar ago

  Ik doe mee voor mijn neefje, zijn hoesje valt van ellende bijna uit elkaar, dus dit shoptegoed zou zeer welkom zijn

 • Jade Heerschap
  4 jaar ago

  Mijn oude vader is ook (eindelijk) aan de mobiel geraakt. Hij vindt het allemaal nog wel een “gedoe”, maar dat vond hij ook van de computer en nu kan hij niet meer zonder. Ik zou hem graag verrassen met dit shoptegoed, zodat hij een persoonlijke touch aan zijn toestel kan geven.

 • ML
  4 jaar ago

  Supergraag! Mijn telefoonhoesje is wel aan vervanging toe!

 • m chen
  4 jaar ago

  Ik heb zeker het een en ander voor mijn mobiel nodig dus het komt heel goed van pas als ik deze schoptegoed win dus ik doe mee!

 • Ineke Kuijsten
  4 jaar ago

  mijn hoesje is helemaal kapot, dus hoog tijd voor een nieuwe. Na 2 jaar mag dat ook wel, vind ik zelf

 • Maria
  4 jaar ago

  Ik heb nu een zwarte maar wil meer kleur!

 • trijn
  4 jaar ago

  een hoesje hmmm neee bedankt wel heeeeel graag een langere oplaadkabel haaaaahaaa

 • Sharon v Bregt
  4 jaar ago

  Gaaf mijn dochter krijgt voor haar verjaardag haar eerste telefoon dus hoe gaaf zou het zijn wanneer ze daar zelf nog een te gek hoesje voor uit kan kiezen!

 • neel loosman
  4 jaar ago

  Moet bekennen dat me hoesje ipv mooi doorzichtig …..nu meer bruin is dan doorzichtig…
  Tijd voor een nieuw exemplaar dus.
  duimen maar.

 • jacqueline de Waal
  4 jaar ago

  Super handig ;euk nieuw hoesje

 • Nelly
  4 jaar ago

  Ik ben er zeker aan toe en doe graag mee.

 • marlies mols
  4 jaar ago

  die van mij is echt aan vervanging toe
  verras me maar met een mooi nieuw exemplaar

 • melissa
  4 jaar ago

  Dat komt zeker van pas. want die kids van mij pakken mijn telefoon regelmatig om fotos te maken en een beetje extra bescherming met die kleine handjes is wel gewenst!

 • wilmsen anita
  4 jaar ago

  Ik heb nog geen telefoonhoesje, zou dus van pas komen

 • WB de Gans
  4 jaar ago

  Een mooi hoesje is een goede en praktische bescherming van de telefoon. Ik wil wel een nieuwe winnen ….

 • Fenny Hemmen
  4 jaar ago

  Super goede tips 😉 en mijn Samsung heeft ook écht een nieuw hoesje nodig, dus deze winactie komt als geroepen! Nu 🍀duimen maar!

 • Theo Sengers
  4 jaar ago

  Ik doe graag mee aan deze leuke actie. Wil er mijn vrouw er mee verwennen.

 • Suus
  4 jaar ago

  Wat een leuke winactie! Ik heb net een andere telefoon maar nog geen hoesje dus ik loot graag mee. Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie).

 • Inge
  4 jaar ago

  Ja graag! Do9r de verhuisstress en inpakken/sjouwen viel zo vaak mjn telefoon uit mijn zak dat mijn oude hoesje tot op de draad versleten en niet meer beschermend is.
  En het klopt ook wel; een nieuw leven (alleen) en een nieuw hoesje voor een frisse start! 🍀

 • Mirele Nunda
  4 jaar ago

  Ik heb 4 hoesjes nodig van eur. 10 per stuk voor extra bescherming!

 • Sherilyn
  4 jaar ago

  Ik zou graag mee doen aan de winactie

 • Marian B
  4 jaar ago

  Mijn hoesje heeft al heel wat gebruikerssporen, grote en kleine. Een nieuwe zou dus zeker niet verkeerd zijn. Het proberen waard in ieder geval!

 • Patricia Lubbertje
  4 jaar ago

  Ik maak erg graag kans. Ik gun mijn mantelzorgster dit tegoed. Haar hoesje valt haast van ellende uit elkaar.

 • Marian
  4 jaar ago

  Een ander hoesjes is wel weer es leuk…

 • Joyce
  4 jaar ago

  Ik doe graag mee aan deze leuke actie… mijn telefoon is wel toe aan een nieuw hoesje… altijd leuk een hoesje maar ook eens zo nodig voor bescherming.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.