Stickers als promotiemateriaal, een effectief marketingmiddel - Gera Raakt
TOP
Stickers als promotiemateriaal, een effectief marketingmiddel
Ondernemen

Stickers als promotiemateriaal, een effectief marketingmiddel

Wanneer je een merk of bedrijf hebt wil je dat het liefst met de hele wereld delen. Hoe meer bekendheid je hebt, hoe beter het is natuurlijk! Daarom zien steeds meer bedrijven de meerwaarde van stickers als promotiemateriaal. In dit blog zal ik de verschillende mogelijkheden met je bespreken om reclame stickers als effectief marketingmiddel te gebruiken.

Marketingmiddel

Geen enkel merk of bedrijf kan zonder marketingmiddelen, het maakt niet uit of dit nu online is of juist offline. Als je op zoek bent naar een effectief offline marketingmiddel om je merk of bedrijf te promoten dan is de kans groot dat je bij stickers uitkomt. Waarom? Omdat ze op verschillende manieren inzetbaar zijn:

  • Plak zelf stickers op een zichtbare/strategisch gekozen plek;
  • Heb je een webshop? Deel dan toffe stickers uit voorzien met je naam/logo bij bestellingen;
  • Zet stickers ook eens in als origineel relatiegeschenk. Leuk voor tijdens de feestdagen bijvoorbeeld.

 

Welke sticker?

Wanneer je stickers als promotiemiddel in wil gaan zetten dan gaat er waarschijnlijk een enorme wereld voor je open. De tijd dat stickers rechttoe rechtaan waren, en laten we eerlijk wezen: niet zo heel spannend, hebben we namelijk al lange tijd achter ons gelaten. Nee, tegenwoordig zijn ze echt wel heel tof! Een kleine greep uit de mogelijkheden: er zijn domingstickers (met 3d effect), fluoriserende stickers of stickers voor op je kentekenplaat.

Kortom, er is op stickergebied voor elk wat wils te krijgen! Het is daarom, net als bij ieder marketingmiddel dat je inzet voor je bedrijf, goed om van tevoren na te denken over hoe je de stickers als promotiemateriaal voor je wil laten werken. Wat wil je precies bereiken? En hoe kun je dat het beste doen?

 

Raamstickers

Mocht je over een kantoor beschikken dan zijn raamstickers een gave manier om je bedrijf zichtbaar te maken. En dit gaat natuurlijk veel verder dan alleen je naam of logo! Zo kun je ook aanbiedingen of evenementen op deze manier extra onder de aandacht brengen.

Raamstickers zijn trouwens niet alleen erg geschikt voor ondernemers, maar ook voor particulieren. Kondig met raamstickers eens een geboorte of een verjaardag groots aan. Hartstikke origineel!

Maak je liever geen gebruik van raamstickers omdat je een hekel hebt aan de lijmresten die altijd achterblijven wanneer je de sticker weer van het raam verwijdert? Kies dan voor een statische raamsticker. Handig voor tijdelijke reclame of autoramen.

Maak jij voor je bedrijf al gebruik van stickers als promotiemateriaal?

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Sponsored story

 

Gera Stockschen

Op GeraRaakt.nl deel ik mijn ervaringen met het (gezins)leven dat mede door ADHD en autisme af en toe erg interessant is. Ik kan moeilijk stilzitten en heb veel interesses die ik graag tot op de bodem uitzoek. In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger en levensgenieter. Wil je meer weten? Ga dan even naar de pagina Over mij.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.