Shortlease: voor zakelijk of privé! - Gera Raakt
TOP
Shortlease: voor zakelijk of privé!
Ondernemen

Shortlease: voor zakelijk of privé!

In sommige gevallen heb je gewoon écht even een auto nodig. Natuurlijk kun je dan even snel een auto kopen, maar wist je dat shortlease dan net zo eenvoudig is? Hoe short lease werkt? Dat lees je hier! 

Een paar jaar geleden had ik een tiener en twee kleine kinderen (peuters) in huis rondlopen. Ik was zwanger van nummer vier. En ja, ik heb het fietsen zeker lang volgehouden, maar toen de winter naderde wilde ik toch graag een auto. Want zwanger in de vrieskou op de fiets vond ik toch wel een dingetje. Wat nou als ik met de hele bups zou vallen? Ik moest er niet aan denken… Maar waar haal je zo snel een, niet onbelangrijk, betrouwbare auto vandaan?

 

Auto leasen

Het is een beetje sneu voor de auto, maar al mijn hele leven ben ik de laatste bestuurder die een auto treft. Een Nissan Sunny, een Golf I uit het jaar kruik, een Nissan Almera, het is zomaar een kleine greep uit de wagens waar ik ooit in reed. Oh en wat dacht je van de Toyota Selica! Ontzettend fijne auto, maar een beetje jammer van het gat wat zich halverwege in de benzinetank bevond. Nou ja, ik denk dat het plaatje van mijn gemiddelde auto inmiddels wel duidelijk is?

En of het nou de zwangerschapshormonen waren of niet, ik wilde nu eindelijk eens een auto die wat meer klasse uitstraalde. Misschien eens tien jaar was, in plaats van twintig… Ik besloot me eens te verdiepen in het leasen van een auto. Maar goed, mijn man is automonteur en we weten allemaal hoe het huis van de schilder eruit ziet toch? Ik eindigde uiteindelijk weer met een Opel Zafira uit 2001.

 

Shortlease

Mocht jij nou geen relatie hebben met een automonteur en daarom graag verzekerd zijn van een prima auto, dan is het zeker aan te raden om te gaan leasen. Als je een auto leaset betaal je alleen de benzine, de overige kosten worden betaald door de leasemaatschappij. Maar heb je de auto, om wat voor reden dan ook, maar voor een korte periode nodig? Dan is een leasecontract van al snel minimaal een jaar niet zo handig! Daarom zijn er steeds meer bedrijven waar je kunt kiezen voor short lease. Zowel voor zakelijke (ook ZZP’ers) als privé doeleinden.

Met shortlease zakelijk heb je de keuze uit meer dan twintig merken. Er is daarom altijd wel een auto te vinden die bij jouw organisatie, budget en wensen past. De grootste voordelen van shortlease? Je rijdt binnen 24 uur en na 1 maand is het contract dagelijks opzegbaar, inclusief alle verzekeringen!

Welke auto kies jij?

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Sponsored story

 

 

 

 

Gera Stockschen

Op GeraRaakt.nl deel ik mijn ervaringen met het (gezins)leven dat mede door ADHD en autisme af en toe erg interessant is. Ik kan moeilijk stilzitten en heb veel interesses die ik graag tot op de bodem uitzoek. In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger en levensgenieter. Wil je meer weten? Ga dan even naar de pagina Over mij.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.