Een wereldkaart op canvas - Gera Raakt
TOP
Wereldkaart op canvas
Review Shoppen

Een wereldkaart op canvas

In de zomervakantie ontving ik een vintage wereldkaart op canvas. De afmeting? Maar liefst 120 bij 80! Inmiddels hangt hij al even aan de muur. Ben ik nog altijd blij met onze nieuwe wanddecoratie?

Inrichting

Ken je van die Pinterest perfecte huizen die warm en knus ingericht zijn? Nou, dat is dus niet ons huis. De inrichting van ons huis is op het moment namelijk nogal kaal en saai. Eigenlijk is ons huis vooral zo ingericht dat de kinderen niks kunnen slopen. En laat ik eerlijk zijn, ik kan van alles, maar ik ben ook nog eens een huisvrouw en/of inrichter van niks. There, I said it. Praktisch voert bij ons thuis dus de boventoon.

Alweer zeven jaar geleden trok ik bij mijn wederhelft in en voegden we twee huishoudens samen. We hebben spullen zat, maar het is tot op heden nog altijd geen geheel. Aangezien we verhuisplannen hebben gaan we ook echt geen moeite en energie meer in dit huis steken. Dat doe ik liever in ons nieuwe stulpje, wat dan ook echt ons plekje gaat worden. Ach, en het gaat tenslotte ook niet om de spullen, maar om de mensen die er in het huis wonen. Wat een huis een thuis maakt.

 

Lees ook: Column | Je uitzet, wat heb je allemaal nodig?

 

Kale muren…

Tot aan de zomer waren onze muren zelfs, ahum, ik durf het bijna niet te zeggen, kaal. Hoe handig mijn man ook is, hij is als de dood om ook maar een spijker/schroef in onze muur te zetten. Voor je het weet komt er een deel van de muur naar beneden…En toen kwam dus de vraag of ik een wereldkaart op canvas uit wilde zoeken. Eindelijk zou er weer iets aan de muur komen te hangen!

 

Wereldkaart op canvas

Het grote uitzoeken kon beginnen. Ik had het eigenlijk niet verwacht, maar er waren meer dan 90 wereldkaarten waar ik uit kon kiezen. Van klassiek canvas tot sterrenhemel canvas en alles daar tussenin. Al snel hadden we een paar favorieten gevonden die de keuze toch een stuk makkelijker maakte. Uiteindelijk besloten we voor de vintage canvas te gaan.

 

Wereldkaart op canvas

 

De levering verliep voorspoedig en toen stond daar een joekel van een doos in de gang. Ik weet niet hoe dat met jou is, maar ik vind het altijd lastig om afmetingen voor me te zien. Inmiddels kan ik je vertellen dat 120 x 80 wel een serieus formaat is.

 

Lees ook: Huishoudelijk | Tips om te besparen!

 

Volwassen

Het klinkt misschien een beetje gek, maar ik voel me enorm volwassen nu onze vintage wereldkaart aan de muur prijkt. Hij straalt warmte uit en is een echte blikvanger. Ook de kids zijn mateloos gefascineerd door het schilderij. De eerste dagen slingerde hij af en toe vervaarlijk heen en weer nadat één van de kids er een zwieper tegenaan had gegeven. Goddank bleef hij wel hangen!

Ja, ik ben enorm blij met mijn mooie wereldkaart op canvas. Wil je nou ook graag nieuwe muurdecoratie, maar wil je geen wereldkaart aan de muur? Een foto afdrukken op hout van fotoophout.nl is ook een originele manier om je huis te personaliseren. Dat lijkt me erg leuk voor ons nieuwe huis!

 

Heb jij wel een warm en knus ingericht huis? En wat hangt er bij jou aan de muur?

 

 

 

 

 

 

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, tekstschrijver. Bovenal vrouw van de liefste, moeder van vier lieve kinderen. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die mede mogelijk gemaakt door ADHD moeilijk stil kan zitten.

«

»

1 COMMENT
  • Irene
    5 jaar ago

    Leuk! Lijkt wel wat op de wereldkaart die ik gekregen heb 🙂

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.