Achter de schermen | Mei 2018 - Gera Raakt
TOP
Achter de schermen: mei 2018
Behind the scenes Lifestyle Persoonlijk

Achter de schermen | Mei 2018

Ook de maand mei is alweer voorbij. Tijd om even terug te blikken op wat er afgelopen maand allemaal gebeurde. Waar ben ik blij mee, waar ben ik niet zo blij mee en wat wil ik deze maand allemaal doen? Let’s go, tijd voor achter de schermen: mei 2018!

Statistieken

Persoonlijk ben ik iedere maand benieuwd naar mijn statistieken, dus laten we daar mee beginnen! Hoe gaat het met mijn PA/DA en hoeveel bezoekers had ik deze maand?

 

Unieke bezoekers: 308

DA/PA: respectievelijk 11/19

Facebook108

Pinterest249

Gepubliceerd: 6

 

Instagram, Twitter en Google+ zijn de kanalen die ik het minst leuk vind en daarom even laat voor wat ze zijn. Ik doe er gewoon (te) weinig mee. Verder publiceerde ik, ondanks mijn goede voornemen van vorige maand, wederom maar 6 nieuwe artikelen voor mezelf. Nou ja, eigenlijk 7, eentje heb ik alvast gepland voor volgend jaar.

Nieuw voornemen voor de maand juni: iedere zaterdag (en/of zondag) benutten om voor mezelf te bloggen!

 

Winactie

In mei organiseerde ik mijn eerste winactie. En eerlijk? Dat was voor mij echt wel een dingetje waarvoor ik uit mijn comfortzone moest komen. Na een trage start waren er een paar lieve medebloggers die mijn winactie onder de aandacht brachten en er eindelijk reacties binnenkwamen. Mijn dank is nog altijd groot!

 

AVG

Nou, het kan je bijna niet ontgaan zijn dat op 25/5/2018 de nieuwe AVG wet in werking is getreden. Met grote regelmaat ontplofte mijn mailbox bijna! Ook ik wilde als VA AVG compliant zijn en dat heeft best wel veel van mijn tijd en energie opgeslurpt. Gelukkig is nu alles achter de rug en kan ik die tijd weer aan andere werkzaamheden besteden.

 

Tekst & VA

Nog een reden waarom mijn eigen blog af en toe een beetje een ondergeschoven kindje wordt: ik krijg als Virtueel Assistent meer klanten. Weet je wat zo leuk is van het ondernemen? Gaandeweg leert men. Ik bood strippenkaarten aan van 10, 20 en 30 uur, maar dat liep niet zo goed. Wat het altijd wel goed doet is de strippenkaart van 5 uur. Daarom heb ik besloten om vanaf nu 5, 10 en 15 uur aan te bieden. Allemaal tegen hetzelfde tarief per uur en nog steeds 3 maanden geldig.

 

Mijn plannen voor juni?

Op 2 juni ga ik naar het Blogger By Nature event. En ik vind het echt retespannend! Allemaal bloggers bij elkaar die workshops gaan volgen en gaan netwerken. Wie mij een beetje kent weet dat ik als een berg op zie tegen dit soort dingen. Maar goed, als ik er eenmaal ben vind ik het vast hartstikke leuk!

Verder heb ik me voorgenomen om mezelf iedere dag minimaal 5 minuten de tijd te gunnen om even in een lekker boek weg te duiken. Daar ben ik deze maand mee begonnen en ik kom er echt van tot rust. Niet onbelangrijk, de boog kan immers niet altijd gespannen zijn! Momenteel ben ik bezig in ‘De vleermuisman’ van Jo Nesbo.

 

Uitjes tip voor juni

Zoek je nog een leuk uitje voor de maand juni? Op 15, 16 en 17 juni vindt op de NDSM-werf het Veggie Festival Amsterdam plaats. Het is ‘het meest eigentijdse food festival van eigen bodem’.

 

Dit was hem dan alweer voor de maand mei. Zoals je op de uitgelichte afbeelding kunt zien werk ik met het prachtige weer geregeld vanuit de tuin. Ik hoop dat juni weer net zo’n fijne maand wordt als mei voor me is geweest.

Wat zijn jouw plannen voor juni?

 

Achter de schermen: mei 2018

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, tekstschrijver. Bovenal vrouw van de liefste, moeder van drie lieve kinderen en in verwachting van de vierde. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die moeilijk stil kan zitten.

«

»

1 COMMENT
  • nicole orriens
    2 jaar ago

    Ik ben ook niet zo dol op Google + als netwerk. Ik gebruik het wel maar vind het lastig te begrijpen.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *