Achter de schermen | Maart 2020 - Gera Raakt
TOP
Achter de schermen maart 2020 Gera Raakt
Behind the scenes Lifestyle Persoonlijk

Achter de schermen | Maart 2020

Maart is voorbij, en wat een maand was het… Wie had kunnen bedenken dat er in een maand tijd zoveel kon gebeuren? Ik weet niet hoe maart voor jou was, maar ik kan je vertellen dat het voor mij een behoorlijke rollercoaster is geweest. Met heel veel mooie, maar ook verdrietige momenten. Een update.

Verjaardag

De maand begon best feestelijk, ik vierde namelijk mijn 37ste verjaardag. Ik gaf een bescheiden, maar gezellig feestje. Van mijn verjaardagsgeld wilde ik een museumjaarkaart kopen voor ons hele gezin, maar helaas moet ik dat door corona voor nu even uitstellen.  

 

Corona

Want ja, die corona dus. Het virus houdt de hele wereld in zijn greep, en iedereen vraagt zich af hoe dit af gaat lopen. Corona zorgde er eerst ook voor dat de bezoekcijfers even flink terugliepen… Iedereen was naarstig op zoek naar tips voor thuisonderwijs en het entertainen van de kinderen. Gelukkig zijn de cijfers inmiddels weer terug op normaal! Ik sloot de maand af met meer pageviews ten overstaan van februari.

Door de coronacrisis zetten bedrijven minder opdrachten uit. Helaas zijn veel bloggers behoorlijk afhankelijk van advertorials. Ik ben dan ook enorm blij dat ik mezelf het afgelopen jaar meer op affiliate marketing heb gericht om minder afhankelijk van adverteerders te zijn. Mensen zitten thuis en bestellen nu veel online. De inkomsten via affiliate gaan op dit moment dan ook erg goed (x5!). Ben jij blogger en afhankelijk van adverteerders en wil jij ook meer uit affiliate marketing halen dan je nu doet? Neem dan contact met me op via info@gerastockschen.nl

 

Werken en zorgen combineren

En nu zijn de kinderen dus thuis. Veel ouders hebben het gevoel op hun tenen te moeten lopen omdat ze én moeten werken, én de kids moeten entertainen én les moeten geven. Persoonlijk vind ik het wel gezellig dat de kinderen allemaal thuis zijn. Ik weet niet beter dan dat ik om de kinderen heen werk, dat doe ik al sinds de start van mijn bedrijf. 

Daarnaast is lesgeven hier ook nog niet echt aan de orde aangezien de kids op de vrije school zitten. Leren doen we dan ook meer spelenderwijs: knutselen, koken, bakken, kleuren op nummer en in de tuin spelen. Oh, en ik heb Mini Loco aangeschaft, ook erg leuk om met ze te doen! En ja, als de jongste even slaapt en ik even zit te werken, dan zitten peuter en kleuter even achter een schermpje. Niet de ideale wereld, maar het is even niet anders.

 

Afscheid

In maart nam ik ook afscheid van een gastblogger, gelukkig kwam er meteen iemand voor in de plaats! Ik heb in principe nog een plekje over (tegen vergoeding!), dus mocht je interesse hebben, mail dan snel naar info@gerastockschen.nl. Eenmalig een bijdrage leveren mag natuurlijk ook!

En nog meer afscheid deze maand… Helaas overleed op 26 maart mijn oma, ze is 84 jaar geworden. Ik realiseerde me een paar dagen later dat ik nu geen enkele oma meer heb en dat vond ik een heel vreemd gevoel. Morgen is de crematie en dat is met de maatregelen tegen corona een heel apart gebeuren. Niet meer dan 30 mensen, en 1,5 meter afstand. Het is niet anders, maar ik had mijn opa graag een knuffel gegeven…

 

Zomertijd

Ook de zomertijd is weer ingegaan. Geen haan die er dit keer naar kraaide, het nieuws over corona staat op de voorgrond. Ik was zelf altijd voorstander van de wintertijd, maar nu begint mijn dag pas om 7.00 uur in plaats van 6.00 uur. Dat is toch wel een groot voordeel moet ik zeggen!

 

Hoe gaat het met jou? Kun jij je hoofd in deze crisistijd nog een beetje boven water houden?

 

Uitgelichte afbeelding: 123RF.com

Dit blog bevat affiliatelinks

Gera Stockschen

Op GeraRaakt.nl deel ik mijn ervaringen met het (gezins)leven dat mede door ADHD en autisme af en toe erg interessant is. Ik kan moeilijk stilzitten en heb veel interesses die ik graag tot op de bodem uitzoek. In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger en levensgenieter. Wil je meer weten? Ga dan even naar de pagina Over mij.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.