Massage in Wageningen: Lief voor mezélf | Rug-, hoofd- en voetmassage
TOP
Massage in Wageningen: Lief voor mezelf; hoofd-, rug-, voetmassage, ook full body massage
Lifestyle Persoonlijk

Lief voor mezélf

Ben je op zoek naar een ontspannende massage in Wageningen? Ik probeerde het voor je uit en kwam terecht bij Kim van Lief voor mezélf. In dit blog lees je mijn ervaring.

Aangezien ik nu een kwartaal met Profit First werk is het tijd voor mijn eerste winstuitkering. Afgelopen woensdag was het dan zover, ik maakte een keertje tijd voor mezélf. Ik genoot van een heerlijk ontspannende rugmassage en ik moet zeggen, het is zeker voor herhaling vatbaar!

 

Lief voor mezélf

Voldoende tijd maken voor jezelf, het is voor velen een dingetje. Toen ik na moest gaan denken over wat ik met mijn eerste winstuitkering wilde gaan doen besloot ik dat het echt iets voor mezelf moest zijn. Iets waar ik blij van werd, aangezien ik het zou financieren met de winst vanuit mijn bedrijf. Natuurlijk zou ik het liefste een weekend weg gaan met het hele gezin, maar zoveel geld had ik nog niet… Daarom besloot ik dat het een ontspannende massage moest worden.

Maar waar kon ik dat eigenlijk laten doen? Ik besloot Google om raad te vragen. Ik typte massage Wageningen in en er kwamen genoeg opties tevoorschijn: Thai massage en verschillende massagepraktijken. Ik scrolde een beetje heen en weer en klikte de naam aan die me het meeste aansprak: Lief voor mezélf. Ik klikte hem aan en bekeek de website.

 

Ontspannende rugmassage

Op de website zag ik het gezicht van Kim: een spontaan, blij gezicht met een fantastische bos krullen. Ik voelde meteen een klik, maar besloot toch nog even de over mij pagina te lezen. Haar verhaal sprak me ook aan en ik besloot een afspraak te maken, heel eenvoudig, via What’s app voor een ontspannende rugmassage.

Liever een andere massage? Naast een ontspannende rugmassage kun je ook nog kiezen uit een hoofdmassage, voetmassage of een full body massage.

 

Mijn ervaring

Woensdagmiddag stond ik tien minuten voor de afgesproken tijd op de stoep. Ik had gelukkig een parkeerplek voor het huis weten te bemachtigen, wat erg prettig was. Kim deed vrolijk de deur open en nodigde me uit om naar boven te gaan. Na even kort met elkaar te hebben gesproken, je wil elkaar toch een beetje kennen voor je uit de kleren gaat, mocht ik op mijn buik op de tafel gaan liggen.

In de kamer klonk een zacht, ontspannend muziekje. Zo’n muziekje die je vaak ook in sauna’s hoort en waarvan je bij voorbaat al ontspant. Kim begon aan de linkerkant van mijn rug met de massage en allemachtig, wat zaten mijn spieren vast zeg! Na een poosje vroeg ze aan me hoe het voelde, en ik verzekerde haar dat ze veel eer van haar werk zou hebben! Op een gegeven moment was de rechterkant van mijn rug aan de beurt en, ik geef het grif toe, veel te snel naar mijn zin was het halve uur alweer voorbij… Na een beetje nagepraat te hebben en het drinken van een glas water ging ik ontspannen weer naar huis.

Hoe het de dag erna voelde? Ik had gewoon een beetje spierpijn. Allerlei spieren die een eeuwigheid verkrampt in dezelfde houding hadden gezeten waren weer losgekomen. Ik weet dan ook zeker dat ik nog een keer een afspraak ga maken bij Lief voor mezélf. Er zijn meer sessies nodig om al die spieren uit de knoop te halen!

En ik ben trouwens niet alleen lief voor mezelf geweest. Aangezien het morgen Vaderdag is en mijn man ook wel een beetje ontspanning kan gebruiken, heb ik voor hem ook een rugmassage gepland. Aankomende woensdag is hij aan de beurt!

Ben jij ook wel toe aan een beetje ontspanning? De website van Lief voor mezélf vind je hier.

Laat jij je weleens masseren?

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Gera Stockschen

Op GeraRaakt.nl deel ik mijn ervaringen met het (gezins)leven dat mede door ADHD en autisme af en toe erg interessant is. Ik kan moeilijk stilzitten en heb veel interesses die ik graag tot op de bodem uitzoek. In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger en levensgenieter. Wil je meer weten? Ga dan even naar de pagina Over mij.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.