Maxifleur kunstplanten, voor alle mensen die van groen houden
TOP
Maxifleur kunstplanten: een uitkomst voor iedereen zonder groene vingers
Lifestyle Shoppen

Maxifleur kunstplanten, voor alle mensen die van groen houden

Maxifleur kunstplanten zijn een uitkomst voor alle mensen die van groen in huis houden, maar net als ik niet gezegend zijn met groene vingers. Waarom? Dat lees je in dit blog!

Planten en ik…

Planten en ik, het is een ronduit slechte combinatie. Het is vooral de plant die onder onze ongezonde relatie te lijden heeft. Toen ik op mezelf ging wonen heb ik het echt wel geprobeerd hoor, want een beetje groen in huis staat zo gezellig. Daarbij dragen planten ook nog eens bij aan een goede luchtkwaliteit, nog een goede reden om vooral planten in huis te halen. Maar toen ik zelfs de vetplant en cactus om zeep wist te helpen, wist ik dat ik mijn pogingen beter kon staken…

Gelukkig is er een hele goede oplossing voor mensen die, net als ik dus, alle planten om zeep weten te helpen, maar wel graag van groene planten willen genieten: kunstplanten. De kunstplanten van tegenwoordig zijn van erg goede kwaliteit en bijna niet van echt te onderscheiden!

 

Kunst hangplanten

Afgezien van het feit dat ik geen groene vingers heb, hebben we in huis ook nog (redelijk kleine) kinderen. Onze kinderen vinden zand en modder erg leuk om mee te spelen, het maakt daarbij niet uit of het nou in een plantenpot zit of in de zandbak. Nu kun je ervoor kiezen om voortdurend de strijd met je kinderen aan te gaan, maar je kan natuurlijk ook kiezen voor deze mooie kunst hangplanten van Maxifleur. Twee vliegen in één klap: mooie, eeuwig groen blijvende planten én geen strijd met je kinderen, want die kunnen er simpelweg niet zomaar bij.

 

Kunst klimop

Hetzelfde geldt trouwens ook voor buiten. Ik ben bijvoorbeeld gek op moestuinieren, maar heb ik eenmaal dingen gezaaid en/of geplant dan is het mijn man die de planten van het nodige water voorziet. Valt er wat te plukken, dan ben ik er wel weer als de kippen bij. Op dit moment hebben we trouwens ook een prachtige (ahum) laurierhaag, die nodig gesnoeid zou moeten worden. Maar ja, dat is het eerste wat er in ons hectische leven bij inschiet…

Wanneer we onze tuin opnieuw gaan inrichten zou ik dan ook kiezen voor iets dat wel groen is maar meer onderhoudsvriendelijk dan de laurier. Wat ik zelf erg mooi vind is bijvoorbeeld kunst klimop van Maxifleur. Je hebt hierbij verschillende opties, maar ik zou dan voor zo’n bak gaan waartegen de klimop bevestigd is. Op die manier heb je én privacy, én groen, én weinig tot geen onderhoud. Heb jij kunstplanten in huis?

 

Vind je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter en Pinterest.

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Adv.

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, tekstschrijver. Bovenal vrouw van de liefste, moeder van vier lieve kinderen. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die mede mogelijk gemaakt door ADHD moeilijk stil kan zitten.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.