Focus | Het einde van mijn zoektocht - Gera Raakt
TOP
Focus; Einde van mijn zoektocht
Lifestyle Persoonlijk

Focus | Het einde van mijn zoektocht

Voor degenen die nog niet zijn afgehaakt en benieuwd zijn waarom hier op Gera Raakt al een poosje absolute stilte heerst… en natuurlijk ook voor alle andere geïnteresseerden. 

Zoektocht

Om dit verhaal helder te maken moet ik even terug naar het begin. In oktober 2016 startte ik mijn eerste blog Huismama. Al snel deelde ik vooral mijn persoonlijke mening over heel veel onderwerpen en vond ik de naam Huismama niet meer passend. Juist omdat ik overal mijn mening over gaf koos ik voor de blognaam Gera Raakt (tevens ook verbastering van geraakt). Maar misschien heb je het wel gemerkt: ik ben, was, nog altijd zoekende. Mijn mening kwam niet vaak meer naar voren en ik vroeg me steeds weer opnieuw af: waar wil ik precies heen met dit platform?

 

Veel bewogen jaar 

Het jaar 2019 was voor mij privé, onder andere het overlijden van mijn stiefbroer en het verwelkomen van ons vierde kindje, ook een veel bewogen jaar. De werkzaamheden voor Tekst & VA zette ik tijdens mijn zwangerschapsverlof voort, voor mijn blog had ik geen puf meer.

En nu is het november, de jaarwisseling staat al voor de deur. Dit is voor mij altijd de tijd van bezinning en het opmaken van de balans: waar sta ik in het leven? Welke dromen en verlangens heb ik? Wat vind ik leuk om te doen en waar krijg ik energie van? Een handige tool die mij hierbij tot steun is geweest is trouwens de Purpuz Planner. Ik heb de editie van 2020 van de week ingevuld en ik weet nu precies waar ik heen wil en wat ik moet doen om daar te komen. Het betekent wel dat er een aantal dingen (moeten) gaan veranderen.

 

Wat gaat er concreet veranderen?

Goed, er moeten dus dingen gaan veranderen, omdat ik wegens tijdgebrek niet alles wat ik leuk/belangrijk vind evenveel aandacht kan geven. Daarom zal ik mijn prioriteiten heel helder moeten hebben. Mijn bedrijf is drieledig. Dit was niet gepland, dit is zo gelopen en zo moet het ook zijn.

 

Deel 1. Tekst & VA

De focus van mijn bedrijf is en blijft Tekst & VA: mijn werkzaamheden als Virtueel Assistent en professioneel blogger. Inmiddels beheer ik als Virtueel Assistent Pinterest voor o.a. Mamaliefde.nl (4,1 mln. maandelijkse kijkers) en JufMaike.nl (op dit moment 589,2 k maandelijkse kijkers) en schrijf ik als professioneel blogger voor de webshops Kauwsieradenenmeer.nl en Slabenzo.nl.

Pinterest vind ik een ontzettend leuk kanaal en mijn plan is dan ook om in de loop van 2020 mijn diensten met betrekking tot dit sociale medium verder uit te werken.

 

Deel 2. Leesboekenenmeer.nl

Naast schrijven is lezen een enorme grote hobby van me. Eentje waar ik een aantal jaren echt geen tijd voor had. Ik mistte het lezen ontzettend en in gedachten vormde zich een plannetje: ik wilde het liefst een soort Bruna-achtige webshop, met ruimte voor boeken en allerlei andere producten. Het plan kreeg dit jaar echt vorm in mijn affiliate webshop Leesboekenenmeer.nl. Supertof!

 

Deel 3. Gera Raakt

En dan komen we bij last, but not least: Gera Raakt. In 2020 zal mijn blog weer worden waar het oorspronkelijk voor bedoeld was: het delen van mijn persoonlijke mening en ervaringen. Als ik iets te vertellen heb en ik er tijd voor vrij kan maken.

 

En zo ervaar ik voor het eerst in tijden rust als ik aan mijn bedrijf denk, vooral omdat ik nu een duidelijke focus heb. Ik heb zin in de toekomst, laat 2020 maar komen!

Heb jij jouw doelen/prioriteiten voor 2020 ook al helder?

 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay. Wees zuinig met de tijd die je hebt…

Gera Stockschen

Op GeraRaakt.nl deel ik mijn ervaringen met het (gezins)leven dat mede door ADHD en autisme af en toe erg interessant is. Ik kan moeilijk stilzitten en heb veel interesses die ik graag tot op de bodem uitzoek. In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger en levensgenieter. Wil je meer weten? Ga dan even naar de pagina Over mij.

«

»

3 COMMENTS
 • Kreanimo
  5 jaar ago

  Veel succes.
  Niks zo belangrijk als balans.

 • Irene
  5 jaar ago

  Balans vinden in het leven, steeds opnieuw en opnieuw. Goed dat je nu dingen anders gaat doen. Ik heb nog geen plannen voor 2020.

 • Anita Willems
  5 jaar ago

  Wat leuk om weer wat van je te lezen.
  Gek hè hoe iets een tijdje heel noodzakelijk kan voelen en dan opeens niet meer.
  Fijn dat je een hernieuwde balans hebt gevonden.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.