Achter de schermen | Januari 2020 - Gera Raakt
TOP
Achter de schermen januari 2020 - Gera Raakt
Behind the scenes Lifestyle Persoonlijk

Achter de schermen | Januari 2020

Februari 2020, hoog tijd voor een nieuwe Achter de schermen. Ik heb namelijk heel veel leuk nieuws om met je te delen!

Keuzes

Sinds de start van GeraRaakt is er ontzettend veel gebeurd. Onze jongste dochter werd geboren, Leesboeken en meer kreeg vaste vorm plus veel liefde en aandacht en mijn werkzaamheden voor Tekst & VA namen explosief toe. En dan kom je op een moment dat je als ondernemer keuzes moet gaan maken: hoe nu verder? Om mezelf meer lucht te geven besloot ik met pijn in mijn hart om dit blog een beetje los te laten. Ik kan nu eenmaal niet alles alleen…

Maar met die wetenschap wist ik ook: ik heb hulp nodig. Maar hoe? En beter nog, van wie? De eerste stap was mijn oudste zoon Johan te vragen of het hem misschien leuk leek om voor mijn website Leesboeken en meer te schrijven. Gelukkig wilde hij dat wel! Ik hoop hem in de toekomst steeds meer taken toe te vertrouwen zodat hij die website zelfstandig kan runnen, mits hij dat natuurlijk ook wil. Maar goed, hij zit nu in 5 vwo, ook hij heeft beperkt tijd. Eigenlijk had ik nog meer hulp nodig…

 

Blogteam

In principe zou mijn probleem relatief makkelijk zijn op te lossen door mijn noodkreet in verschillende groepen online te zetten, maar zo zit ik niet in elkaar. Ik wil het liefst geen bloggers in mijn team die voor diverse websites schrijven. Vaak zie je op een gegeven moment toch overlap van onderwerpen of ze geven er al snel de brui aan. Ik besprak mijn probleem met een vriendin en, hoera, zij wilde voor mij gaan schrijven! Inmiddels heeft ze een aantal blogs geschreven voor Leesboeken en meer, maar ook op GeraRaakt zullen haar schrijfsels binnenkort verschijnen. Ik hoop dat jij haar net zo fantastisch vindt als ik. Mijn standaard waaraan voldaan moet worden is in ieder geval hoog…

Maar, je gelooft het misschien niet, dit verhaal wordt nog veel beter! Toen ik laatst de kinderen van school haalde raakte ik aan de praat met twee moeders. Ik vertelde over de groei van mijn bedrijf en dat ik op het punt was gekomen dat ik keuzes moest maken omdat ik het gewoon niet meer in mijn eentje draaiende kon houden. Wat denk je? Ik verliet de school met twee e-mailadressen op zak! Inmiddels zijn ook die kogels door de kerk en bestaat mijn team, met mij meegerekend, uit maar liefst vijf mensen. Gewoon een hand vol! Ik vind het helemaal fantastisch en loop weer over van de inspiratie. En eerlijk, wat een toppers zijn het. 

Er gaat wel een kleine verandering plaatsvinden. Mijn blogteam vindt schrijven namelijk geweldig, maar anonimiteit is voor hen ook een groot goed. Daarom zullen hun schrijfsels onder de naam ‘Redactie’ geplaatst worden. 

 

Groei

Dit jaar zal voor mij in het teken staan van groei. Ik vind het namelijk geweldig om nieuwe projecten uit de grond te stampen, maar ik wil nu eerst de drie projecten die ik heb lopen groot maken voordat ik van mezelf iets nieuws mag beginnen. Ik moet wel zeggen dat afgelopen januari de beste maand ooit was voor GeraRaakt. Ik mocht maar liefst 1953 bezoekers ontvangen. Mijn doel voor 2020 is 5000 unieke bezoekers. 

Fingers crossed!

Gera Stockschen

Op GeraRaakt.nl deel ik mijn ervaringen met het (gezins)leven dat mede door ADHD en autisme af en toe erg interessant is. Ik kan moeilijk stilzitten en heb veel interesses die ik graag tot op de bodem uitzoek. In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger en levensgenieter. Wil je meer weten? Ga dan even naar de pagina Over mij.

«

»

2 COMMENTS
 • Anita Willems
  4 jaar ago

  Dat gaat als een speer!

  • Gera
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Ja, dat gaat zeker goed! Ik heb er ook weer enorm veel zin in!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.