Achter de schermen | April 2018 - Gera Raakt
TOP
Achter de schermen april 2018
Behind the scenes Lifestyle Persoonlijk

Achter de schermen | April 2018

De eerste volle maand van mijn nieuwe blog Gera Raakt zit er alweer op. Daarnaast zit mijn eerste jaar als ZZP’er er ook alweer bijna op. Tijd om de balans op te maken en jullie een kijkje achter de schermen te geven. Hoe gaat het met mij en mijn bedrijf?

 

De cijfers

De eerste dag van de maand kijk ik altijd even naar de cijfers. De cijfers zijn voor sommigen niet zo belangrijk, maar ik geef het eerlijk toe: ik hou ervan om groei te zien en te zien welke artikelen goed gelezen worden (of juist niet). Daar gaan we:

Bezoekers: 274

DA/PA: 10/16

Facebook: 102

Pinterest: 241

Twitter: 425

Instagram202

Gepubliceerd: 5

 

Voor de eerste maand in actie ben ik eigenlijk erg tevreden. Er is natuurlijk nog werk aan de winkel om de waardes van mijn DA/PA te verhogen, maar dat is ook een kwestie van tijd.

Helaas publiceerde ik deze maand maar 5 artikelen. Ik heb absoluut geen gebrek aan inspiratie en ik hoop volgende maand veel meer artikelen te publiceren! 

 

Samenwerkingen

Deze maand had ik, tegen mijn verwachting in, toch een samenwerking voor mijn blog. Verder hoop ik mijn eerste winactie zeer binnenkort te organiseren en ontving ik een aantal persberichten. Misschien vind je het niet zo spectaculair, maar ik ben voor mijn eerste maand behoorlijk tevreden.

 

Overige werkzaamheden

De reden dat er afgelopen maand ‘maar’ 5 artikelen online zijn gekomen is eigenlijk vrij simpel: mijn overige werkzaamheden (als content creator) nemen rap toe. Dat is natuurlijk geweldig nieuws! En betalende klanten gaan nu eenmaal voor.

Wat ik inmiddels allemaal nog meer doe dan stukkies schrijven voor mijn blog? Ik schrijf maandelijks een blog voor een webshop, ik beheer een Facebookpagina en ik heb inmiddels drie strippenkaarten van vijf uur verkocht. Deze strippenkaarten zijn drie maanden geldig en inzetbaar voor diverse tekstvragen. Zo redigeer ik blogs voor anderen en schrijf advertenties die ingezet worden op Facebook. Heerlijk werk waar ik mijn creativiteit in kwijt kan en met volle teugen van geniet!

 

Mijn plannen voor mei?

Op Huismama publiceerde ik bijna dagelijks een artikel. Ik merkte dat op een gegeven moment de balans zoek was. Ik legde mezelf zoveel druk op dat het ‘moeten’ werd. En dat is niet goed. Toch hoop ik in mei meer berichten online te zetten. Vooral omdat ik daar als persoon erg gelukkig van word.  

Ondanks dat mijn blog live is heb ik nog een aantal dingen die ik aan de website wil verbeteren. Hopelijk gun ik mezelf daar in mei ook de tijd voor.

En verder? Weet je, ik zie het wel. Hoe minder druk ik mezelf opleg, hoe beter het met mij en mijn werk gaat! 

 

Achter de schermen april 2018

 

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, tekstschrijver. Bovenal vrouw van de liefste, moeder van drie lieve kinderen en in verwachting van de vierde. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die moeilijk stil kan zitten.

«

»

3 COMMENTS
 • Layla
  2 jaar ago

  Wat goed voor die eerste maand 🙂 Ik ben (onlangs) ook met een nieuwe blog gestart. Eigenlijk heb ik mijn oude blog “laten vallen” voor deze nieuwe blog op wordpress. De eerste maand(en) vind ik het altijd zoeken, maar wat leuk dat het zo snel gaat voor jouw!

 • Roelina
  2 jaar ago

  Lekker kalm an doen, ik snap dat zo dat je business nu voor gaat, same here! Ik misste je scherpe mening overigens wel hoor in bloggersland 🙂

 • kimberly
  2 jaar ago

  lekker bezig 🙂 en idd die druk is helemaal niks. Vooral doen wat voor jou werkt! je hebt al mooie resultaten gehaald.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *