Mijn ideale kantoor, hoe ziet die eruit? - Gera Raakt
TOP
Mijn ideale kantoor, hoe ziet die eruit?
Ondernemen Persoonlijk

Mijn ideale kantoor, hoe ziet die eruit?

Over een poosje hoop ik dan toch eindelijk mijn eigen kantoor te hebben. Stiekem ben ik er al een beetje (veel) over aan het fantaseren. Want hoe ziet mijn ideale kantoor eruit?

Hoewel ik al jaren ‘gewoon’ in de woonkamer werk merk ik, zeker nu de kinderen groter worden, steeds vaker dat ik toch behoefte krijg aan een plekje voor mezelf. Een werkplek waar ik mijn spullen gewoon eens kan laten staan zonder dat er kleine vingertjes op allerlei knopjes van mijn laptop beginnen te rammen, of tekeningetjes maken op mijn (altijd belangrijke!) notities. Kortom, een ruimte die ik met leuke en mooie spullen kan inrichten en het beste van alles: waar ik alleen kan zijn met mijn gedachten en niemand me stoort.  

 

Mijn ideale kantoor 

Mijn ideale kantoor zie ik al helemaal voor me: een mooie lichte ruimte, een chique zwart bureau met dito leren bureaustoel. Natuurlijk ook de nodige kasten waar ik ruimte heb voor leuke snuisterijen en de nodige ordners. Want ik hanteer op dit moment, heel eerlijk, ik maak er geen geheim van, een losbladig administratiesysteem. In mijn kantoor zouden dan ook de nodige kasten komen met ruimte voor de administratie, zowel privé als zakelijk. Wist je dat je zelfs bedrukte ringbanden kunt kopen? Ook wel heel gaaf natuurlijk, zeker als je klanten op je kantoor zou ontvangen.

Misschien maak ik in de kast zelfs wel plaats voor de diplomamappen die ik in de loop der jaren verzameld heb. Ze liggen nu toch maar ergens op een plekje stof te vangen, dat is toch wel erg zonde van al dat harde werken.

Hanteer jij op dit moment ook een losbladig administratiesysteem? Lees dan eens dit blog met de nodige tips

 

Yin yang

Voor het raam zal ook donkere vitrage komen. Ik voorzie een hoog yin yang gehalte in mijn ideale kantoor! Misschien moet ik dan ook maar wat Oosterse plantjes aanschaffen, maar aangezien mijn groene vingers duidelijk nog in ontwikkeling zijn, weet ik niet zeker of ik de plantjes er wel zo’n groot plezier mee doe… 

Een aantal jaren geleden zag ik bij Eigen Huis en Tuin van die vierkante bakken voor aan de muur met vetplantjes. Eén keer in de week met water besproeien zou voldoende moeten zijn om ze in leven te houden, misschien is dat een beter idee. Ook dat zag er namelijk erg leuk uit.

Nu ben ik wel benieuwd: heb jij een kantoor? En hoe ziet jouw ideale kantoor eruit?

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Gera Stockschen

Op GeraRaakt.nl deel ik mijn ervaringen met het (gezins)leven dat mede door ADHD en autisme af en toe erg interessant is. Ik kan moeilijk stilzitten en heb veel interesses die ik graag tot op de bodem uitzoek. In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger en levensgenieter. Wil je meer weten? Ga dan even naar de pagina Over mij.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.