Compacte kweekkas - Action weekdeal - Gera Raakt
TOP
Compacte kweekkas - Action weekdeal
Moestuin Shoppen

Compacte kweekkas – Action weekdeal

Denk jij erover om een moestuin te beginnen? Dan kan een compacte kweekkas uitkomst bieden. En Action heeft nu een toffe weekdeal: een broeikas voor slechts €29,95. Deze aanbieding geldt alleen online, dus wees er snel bij!

Moestuin

Nu wij verhuist zijn hebben wij een hele grote tuin (ruim 1500 vierkante meter), met een aantal bijgebouwen waaronder een kas. Alle bijgebouwen zijn aan een uitgebreide opknapbeurt toe en liggen een aantal glasplaten van de kas eruit. Kortom, ik kan de kas op dit moment niet gebruiken, maar ik wil wel een moestuin beginnen! Nu zag ik een toffe aanbieding van de Action: een compacte kweekkas.

Wil jij trouwens ook graag een moestuin beginnen, maar heb je geen idee waar te starten? Lees dan vooral even het blog met Moestuin tips voor beginners.

Voordelen van een broeikas

Wat zijn nou de voordelen van een broeikas? Nou, door het gebruiken van een kas vervroeg je het seizoen, omdat je eerder voor kunt zaaien en in het najaar kun je planten en kruiden binnen zetten en (proberen te) laten overwinteren. Zo heb je er langer plezier van. Een ander voordeel is dat je planten beter beschermd zijn tegen ongedierte zoals slakken en ander ongewenst bezoek.

Compacte kweekkas

Compacte kweekkas - Action weekdeal

Action heeft op dit moment dus deze leuke broeikas, gemaakt van duurzaam PVC en gemakkelijk te gebruiken, in de aanbieding. Met een afmeting van 143 cm lang, 73 cm breed en 195 cm hoog is deze broeikas groot genoeg om jouw favoriete planten en gewassen in te verbouwen. Wat je allemaal kan verbouwen in een broeikas als deze? Nou, eigenlijk alles wat jij maar wilt! Van tomaten tot paprika’s, van aardbeien tot komkommers, en van rozen tot viooltjes.

Verkrijgbaar bij:

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks meer missen? Volg me dan ook op FacebookTwitterInstagram of Pinterest!

Gerelateerd

Deze pagina bevat mogelijk affiliate links om deze content gratis aan jou te kunnen aanbieden. Mocht je op een van deze links klikken en iets bestellen, dan krijg ik een commissie van de webshop. Dit kost jou niets extra’s, maar het zorgt er wel voor dat ik gratis content voor jou kan blijven maken.

Gera Stockschen

Op GeraRaakt.nl deel ik mijn ervaringen met het (gezins)leven dat mede door ADHD en autisme af en toe erg interessant is. Ik kan moeilijk stilzitten en heb veel interesses die ik graag tot op de bodem uitzoek. In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger en levensgenieter. Wil je meer weten? Ga dan even naar de pagina Over mij.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.