Achter de schermen | Oktober 2020 - Gera Raakt
TOP
Achter de schermen oktober 2020 Gera Raakt
Behind the scenes Lifestyle Persoonlijk

Achter de schermen | Oktober 2020

November is aangekomen, de herfst heeft haar intrede gedaan. Tijd om terug te blikken op oktober, wat gebeurde er allemaal achter de schermen? 

De rust is duidelijk wedergekeerd, ik ben weer bij mezelf aangekomen en ik kan weer vaker en beter ontspannen (iets wat nog beter zou gaan in een mooie hangmat van Hangmat Wereld!) Het resultaat? Mooie bezoekcijfers bij al mijn websites! Met GeraRaakt bereikte ik de magische grens van maar liefst 4000 unieke bezoekers! Wat betreft affiliate inkomsten was het ook een topmaand en met het oog op november en december verwacht ik ook deze maanden mooie omzetcijfers. Wat mij betreft genoeg redenen voor een feestje!

Benieuwd naar de overige cijfers? Je vindt ze hier.

 

Gastblogs

Nu ik de rust weer heb gevonden merk ik ook dat ik weer ruimte krijg om andere blogs te lezen en daar ook eens te reageren. Erg leuk om te zien wat collegabloggers bezighoudt. Daarnaast richt ik me ook weer op een stukje linkbuilding voor mijn blog. Ik schreef deze maand voor MCKleuver over lichtpuntjes in de donkere dagen. Mocht je er geïnteresseerd in zijn, je leest het hier.

Voor Amber Jamie mocht ik een blog schrijven over mijn belangrijkste levenslessen. Ze wil deze graag met anderen delen om positiever en gelukkiger in het leven te staan. Het artikel zal in december pas online komen.

Puur-Koken leverde zelf een gastblog aan. Ben jij blogger en zou je ook graag een gastblog willen schrijven voor GeraRaakt? Mail dan naar info@geraraakt.nl.

Voor mijn blog had ik deze maand trouwens ook nog een hele toffe samenwerking: een luisterkindsessie voor mijn jongste zoon. De review zal ik een dezer dagen schrijven. 

 

Nieuwe bedrijfsnaam

Oktober was ook de maand van het doorvoeren van de laatste veranderingen. Nu ik weer dicht bij mezelf ben en ik weer helder heb hoe ik mijn bedrijf in wil richten was het namelijk ook tijd voor een nieuwe bedrijfsnaam. MadeByStock is het geworden! Wat ik nu precies doe? Dat is wel een leuke om even uit te leggen. Mijn man en ik zijn samen behoorlijk creatief in het bedenken van leuke domeinnamen. Naast mijn persoonlijke blog heb ik ook nog Leesboekenenmeer en Spelenspeelgoed, beide affiliate webshops. Ik vind nieuwe projecten nou eenmaal echt fantastisch! Daarom heb ik nu ook maar Voorsauna.nl erbij gekocht. Een leuk projectje voor erbij, in mijn vrije uurtjes (ahum). 

Al die websites zelf onderhouden is op den duur natuurlijk niet te doen, zeker niet in mijn eentje. Daarom zijn al mijn websites, behalve mijn persoonlijke blog, in principe te koop. Dit is het werk waar ik écht blij en enthousiast van word.

 

Privé

Zakelijk gaat het dus duidelijk erg lekker. Maar hoe gaat het met mij persoonlijk? Een tijdje geleden besloot ik om te breken met mijn ouders, iets wat misschien rigoureus lijkt maar me veel rust heeft gegeven. Ik besloot toen ook om zelf naar de psycholoog te gaan, als ware het een cadeautje voor mezelf. Tijdens mijn laatste sessie heb ik besloten om nog een gesprek samen met mijn vader te hebben. Waarom? Mijn ouders zijn duidelijk bang om me kwijt te raken, maar hebben geen idee wat ik nodig heb. Plus ik ben een vechter, ik geef ook niet zonder slag of stoot op. Ik ben erg benieuwd hoe het gesprek gaat lopen en of er überhaupt wat uitkomt. En baat het niet dan schaadt het denk ik ook niet. Kapot is het op dit moment toch al, veel slechter kan het allemaal niet worden.

De psycholoog vroeg zich af of ik me niet stoerder voordeed dan ik eigenlijk ben. Maar als je geen band hebt met iemand, als je niks met elkaar kunt bespreken wat ertoe doet, laat staan zonder er ruzie over te krijgen, dan is er eigenlijk toch ook niks te missen aan die ander? Ik vraag me af en toe weleens af of ik zoveel anders ben (of denk) dan anderen, maar dat is eigenlijk weer voer voor een heel ander blog. Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat ik een lichtelijk hechtingsprobleem heb. Misschien is dat laatste juist wel het hele probleem.

Al met al is er genoeg om de psycholoog eventueel bezig te houden tot sint juttemis. Het leuke is dat de man zich nu al verheugt op onze volgende afspraak, hij heeft geen idee hoe het nou precies zit met onze dynamiek. Hij kan het maar niet goed peilen. Toch ook leuk dat tenminste iemand zich er op verheugt.

 

Er gebeurde in oktober bij mij dus weer genoeg en bij jou? Ben jij ook lekker spijkers met koppen aan het slaan in de laatste maanden van 2020? Of mag het van jou wel 2021 worden?

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

Gera Stockschen

Op GeraRaakt.nl deel ik mijn ervaringen met het (gezins)leven dat mede door ADHD en autisme af en toe erg interessant is. Ik kan moeilijk stilzitten en heb veel interesses die ik graag tot op de bodem uitzoek. In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger en levensgenieter. Wil je meer weten? Ga dan even naar de pagina Over mij.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.