Achter de schermen januari 2021 - Gera Raakt
TOP
Achter de schermen januari 2021
Behind the scenes Lifestyle Persoonlijk

Achter de schermen januari 2021

De eerste maand van 2021 hebben we alweer achter ons gelaten. Tijd voor een terugblik op mijn januari 2021! Gaat het allemaal nog een beetje?

Zullen we alle clichés achter ons laten? Gewoon het feit accepteren dat wanneer je eenmaal met je ogen knippert er alweer een maand verstreken is? Ergens zou je toch verwachten dat wanneer alles gesloten is en er een avondklok van kracht is er meer tijd overblijft. Dat blijkt  allemaal een illusie te zijn.

 

Persoonlijk

Hoewel er dus van ‘extra tijd’ geen sprake is, varen de kinderen en ik behoorlijk wel bij ons eigen ritme. Ja, ze missen af en toe hun vriendjes wel eens, maar op de één of andere manier is er toch meer rust over ons gezin gekomen. Daarom baal ik er stiekem wel van dat de scholen (zoals het nu lijkt) weer open gaan. Sterker nog, mijn wens om op wereldreis te gaan of te emigreren was nog nooit zo sterk als het afgelopen jaar. Of het er ook echt van gaat komen is nog verre van zeker. We moeten straks toch echt weer het keurslijf in.

Persoonlijk hebben wij als gezin dan ook weinig last van alle maatregelen, we vermaken ons prima. Wel jammer dat nu de kinderen thuis zijn er niet meer sneeuw gevallen is… Ik moet alleen wel zeggen dat ik de avondklok wel een psychologisch dingetje vond. Al jaren kom ik na 21.00 uur niet meer op straat, maar zodra het dan officieel niet mag dan zou ik het graag toch doen.

 

Zakelijk

Aangezien we op dit moment weinig (en tegelijkertijd toch heel veel) meemaken, ga ik maar snel over op het zakelijke deel. Ik kan nu eindelijk zeggen dat de vernieuwde versie van Leesboekenenmeer.nl eindelijk live is! En ik heb de smaak wat affiliate marketing betreft helemaal te pakken, het is gewoon een beetje verslavend. Daarom ben ik langzaam maar zeker het aantal websites steeds verder aan het uitbouwen. Ook leuk om te merken dat ik om me heen meerdere mensen aangestoken heb met dit virus.

Het maakt wel dat ik altijd op zoek ben naar gastbloggers. Mocht je zin hebben om wekelijks een blog aan te leveren, laat het me dan vooral weten via info@geraraakt.nl.

 

Hoe gaat het met jou? Ben jij blij dat de scholen weer gaan beginnen? Of heb je ook zo je bedenkingen?

 

Uitgelichte afbeelding: 123rf.com

 

Gera Stockschen

Op GeraRaakt.nl deel ik mijn ervaringen met het (gezins)leven dat mede door ADHD en autisme af en toe erg interessant is. Ik kan moeilijk stilzitten en heb veel interesses die ik graag tot op de bodem uitzoek. In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger en levensgenieter. Wil je meer weten? Ga dan even naar de pagina Over mij.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.