TOP
Biobim cereals
Shoppen

Review | Verantwoord ontbijten met Biobim + winactie (gesloten)!

We weten allemaal dat ontbijten goed voor je is, zeker voor kinderen in de groei. Helaas schiet een verantwoord ontbijt er vaak al snel bij in. Daarom was ik enorm blij toen ik een pakketje ontving van Biobim met de nieuwe cereals!

 

Granenontbijt

Biobim heeft het assortiment uitgebreid met twee nieuwe cereals: aardbeien hartjes en appel ringetjes. Dit granenontbijt is gemaakt van 100% biologische ingrediënten en bevat geen geraffineerde suikers, zout, palmvet en andere toevoegingen. De cereals zijn gezoet met fruitconcentraat en gedroogd fruit. Hartstikke gezond dus!

 

De test!

Wie mij een beetje kent weet dat ik gek ben op producten die vrij zijn van onnodige toevoegingen. Ik was wel erg benieuwd hoe mijn kinderen de cereals zouden ontvangen, omdat zij eigenlijk altijd ontbijten met brood of havermoutpap. Maakt onbekend ook in dit geval onbemind? Op zaterdag was het dan zover. De ultieme test zou plaatsvinden! Ik gaf ze een beetje cereals in een kommetje met een beetje melk. Het resultaat? De kleintjes wisten niet zo goed wat ze ermee moesten…Puber en ik vonden ze trouwens wel erg lekker.

Maar ik ben natuurlijk niet voor één gat te vangen. Je kunt ze namelijk ook prima als tussendoortje geven. Geen geklungel met melk en veel gezonder dan chips of iets dergelijks. En echt, ze vinden ze zonder melk ontzettend lekker!

 

Winactie

Weet je wat zo leuk is? Omdat ik zo ontzettend blij word van het merk Biobim wilde ik graag een winactie opzetten. Biobim stelt hiervoor een pakket ter beschikking met diverse producten. Het pakket heeft een totale waarde van maar liefst meer dan €20,-!

 

Het pakket bevat de volgende producten:

2 x de nieuwe cereals (aardbei en appel (12+))

2x papje (spelt 6+ en tarwe 12+)

3 x tussendoortje (aardbei, wortel en naturel (12+))

3x fruithapjes (fruit en granen 6+, gemengd fruit 6+, muesli fruit 8+)

3x groentehapje (gemengde groenten 6+, venkel rijst 8+, pompoen bloemkool 6+)

 

Wat moet je doen om kans te maken op dit fijne pakket?

 • Laat in de comments onder dit bericht weten dat je meedoet (Let op: laat wel een geldig e-mailadres achter anders kan ik geen contact met je opnemen).
 • Optioneel: like mijn Facebookpagina.
 • Optioneel: deel het bericht met je vrienden.
 • De actie loopt tot maandag 14 mei 2018. Op dinsdag 15 mei 2018 zal ik een winnaar kiezen.

 

Op deze winactie zijn mijn voorwaarden van toepassing.

 

Biobim cereals

Biobim cereal

 

 

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, tekstschrijver. Bovenal vrouw van de liefste, moeder van drie lieve kinderen en in verwachting van de vierde. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die moeilijk stil kan zitten.

«

»

10 COMMENTS
 • Silvy
  2 jaar ago

  Weet niet of ik nog mee kan doen ?

  Wil graag het pakket winnen, zoontje van (bijna) 16 maanden begint zijn dag met een biologisch papje van de AH en probeer ik verder zo gezond mogelijk te laten eten / snoepen.

  Ben nog niet bekend met de nieuwe producten van biobim, ben erg benieuwd ??

  • Gera
   2 jaar ago
   AUTHOR

   Kan nog! De actie sluit om 00.00 uur ☺

 • Esmeralda
  2 jaar ago

  Klinkt heel erg lekker! Ik waag graag een kansje.

 • Dorien
  2 jaar ago

  Oeh jammie! Mijn dochter en ik zijn al bekend met enkele producten ben benieuwd naar dit lekkers!

 • Am
  2 jaar ago

  Yes! Het speltpapje wil ik best winnen voor de uk. En de cereals lijken inderdaad meer op een tussendoortje voor de peuter dan ontbijt ?

 • Tamara
  2 jaar ago

  Jaa graaaag! Nu mijn oudste sinds kort op school zit is het ontbijt zo belangrijk. We hebben nu wat minder tijd voor een uitgebreid voedzaam ontbijt, dus iets makkelijks en voedzaams zou van pas komen. Dan kan ik daarna de tussendoortjes meegeven naar school en Mn jongste een lekker biobim papje en fruithapje geven ?

 • Sabine Kohino
  2 jaar ago

  Hmmm, lijkt me heerlijk voor mijn kids!Ze zijn nu verzot op die mierzoete cereals, dus ik ben erg benieuwd wat ze hiervan vinden!

 • Roxy Heerschop
  2 jaar ago

  Het lijkt me leuk om deze gezonde ontbijt producten eens te testen!

 • Marian zw
  2 jaar ago

  Ik denk dat ze dit bij ons ook wel een lekker ontbijtje vinden. Ik maak graag kans. Denk dat de kids van 6-8 dit meer waarderen dan onze pubers.

 • cobi
  2 jaar ago

  Ik ben wel benieuwd wat mijn aapjes hier van vinden

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *