Prinsessen verjaardagstaart: prinsesboltaart HEMA, review
TOP
Prinsesboltaart Hema review; Prinsessen verjaardagstaart chocola en aardbei
Lifestyle Review Shoppen

Prinsessen verjaardagstaart: prinsesboltaart HEMA, review

Onze jarige dochter vierde aan het begin van deze maand haar zesde verjaardag. Natuurlijk hoort daar een mooie verjaardagstaart bij! Dochter mocht er eentje uitkiezen en wilde graag een prinsessen verjaardagstaart en het werd de prinsesboltaart van de HEMA. In dit blog vertel ik je er graag meer over. 

Roze verjaardagstaart

Toen onze dochter geboren werd was ik er stiekem een beetje bang voor, want wat nou als ze een echt meisjes-meisje zou blijken te zijn? Ik ben dat namelijk totaal niet, zou dat dan wel goed gaan tussen ons? Nou ja, je weet hoe het gaat met dat soort angsten, onze dochter bleek dus een echt meisjes-meisje die enorm van roze houdt en ondanks mijn angst gaat het tot nog toe prima tussen ons. Maar een meisjes-meisje wil natuurlijk wel graag een mooie roze verjaardagstaart. Die mag op haar verjaardag absoluut niet ontbreken! Toen ik een tijdje terug bij de HEMA was zag ik dat ze een roze prinsessen verjaardagstaart hadden, de prinsesboltaart. Nou, daar hoefde onze dochter niet lang over na te denken! 

 

Prinsesboltaart HEMA

 

Prinsesboltaart Hema review, roze prinsessen verjaardagstaart

Deze roze prinsessen verjaardagstaart van HEMA is geschikt voor acht personen. Zoals je op bovenstaande afbeelding kunt zien is de prinsesboltaart een bolvormige taart met daarop het bovenlijfje van een prinses, welke gemaakt is van suikerwerk en dus eetbaar is. De bolvormige taart is gemaakt van witte chocolade met daarop een mooie print. Dit stelt de prachtige jurk van de prinses voor.

 

Prinsesboltaart Hema, review; Roze prinsessen verjaardagstaart

De bol is gevuld met cake, crème en aardbeienvulling. Wij hebben dit niet gedaan, maar voor het beste resultaat kun je de taart doorsnijden met een warm mes. Wil je meer weten over de ingrediënten, voedingswaarde en allergeneninformatie? Kijk dan even hier.

 

Conclusie prinsessen verjaardagstaart

Wauw, de HEMA prinsesboltaart is prachtig om te zien. De taart zat ook verpakt in een mooie, doorzichtige doos. Wil je de taart graag versieren met kaarsjes, dan is het in verband met de chocolade buitenlaag handiger om er een ander taartje bij te kopen.

En dan komt het moment van aansnijden… Wil je graag het beste resultaat, gebruik dan een warm mes voor het aansnijden van de verjaardagstaart. Op die manier glijd je als het ware door de chocolade heen en breekt de chocolade minder snel. Nu moet ik zeggen dat wij de taart ‘gewoon’ met een koud mes hebben aangesneden. Als je dit met beleid doet gaat het ook goed.

Maar nu de hamvraag: hoe smaakt de verjaardagstaart? Toen ik de taart voor het eerst zag dacht ik bij mezelf: hmm, is dit genoeg voor acht personen? Ik kan daar een volmondig ja op zeggen! De taart is lekker, maar echt enorm machtig. Heb je of ben je een zoetekauw, dan is deze taart perfect. Ook leuk dat je het poppetje op kunt eten, al vond ik er persoonlijk niet heel veel smaak aan zitten. Onze dochter heeft het echter met veel plezier opgegeten.

Ben je op zoek naar een mooie, betaalbare en bovendien roze verjaardagstaart? Dan is de prinsesboltaart van HEMA echt wel een hele leuke en smakelijke taart. Je bestelt hem eenvoudig bij de HEMA gebakservice, die vind je hier.

 

Vond je dit artikel leuk om te lezen en wil je in de toekomst niks missen? Volg me dan ook op social media: Facebook, Twitter of Pinterest.

 

Gera Stockschen

Op GeraRaakt.nl deel ik mijn ervaringen met het (gezins)leven dat mede door ADHD en autisme af en toe erg interessant is. Ik kan moeilijk stilzitten en heb veel interesses die ik graag tot op de bodem uitzoek. In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger en levensgenieter. Wil je meer weten? Ga dan even naar de pagina Over mij.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.