TOP
My Jewellery Moments to collect collectie; Bedelsieraden: bedelketting, bedelarmband en oorhanger
Lifestyle Shoppen

My Jewellery | Moments to collect

My Jewellery Moments to collect. Het is de naam van de nieuwste collectie die 15 januari 2020 officieel werd gelanceerd. Deze trendy collectie bestaat uit een ruim aanbod van sieraden en persoonlijke bedels. Had jij vroeger ook een bedelketting of -armband?

Bedels

Vroeger had ik zelf een mooie bedelketting waar ik af en toe nieuwe bedels voor kocht. Zo kocht ik ooit een hoefijzertje omdat ik gek was op mijn pony. En volgens mij ook een lieveheersbeestje? Dat weet ik niet meer zeker. Was het een passend geheel? Dat is ook iets wat ik me niet goed meer kan herinneren. Wat ik nog wel weet is het rinkelende geluid wat de bedelketting maakte als ik hem om had.

 

My Jewellery Moments to collect 

De nieuwe collectie Moments to collect bevat meer dan 20 verschillende bedels die je met bijpassende armbanden en kettingen kunt combineren. Er zijn zelfs bijpassende oorringen! Een complete collectie waarmee je dankzij een eenvoudig ‘kliksysteem’ dus eindeloos kunt variëren! De collectie is in zowel goud als zilver verkrijgbaar en door gebruik van stainless steel verkleuren deze sieraden niet.

 

Speciale momenten 

Met de bedels van My Jewellery Moments to collect kun je speciale momenten uit je leven verzamelen aan een mooie armband of ketting. Bij iedere gebeurtenis of herinnering hoort een bedel die je herinnert aan die momenten. Ook kun je de bedelsieraden gemakkelijk iedere dag afwisselen, omdat je ze snel los en vast klikt aan jouw ketting of armband.

 

Persoonlijk sieraad

Bijzondere momenten van een reis, liefde of vriendschap combineer je eenvoudig tot een persoonlijk sieraad. Collect your moments! Natuurlijk super leuk om voor jezelf samen te stellen, maar ook een aanrader als je op zoek bent naar een uniek, persoonlijk en betaalbaar cadeau. De Moments collectie is vanaf woensdag 15 januari te koop, zowel online (hier) als in de 13 My Jewellery boutiques.

 

My Jewellery

Dagelijks inspireert My Jewellery duizenden modeliefhebbers via verschillende kanalen. Het sieraden- en modemerk heeft een inspirerende merkbeleving, leuke prijzen en snel wisselende collecties die zorgen voor een trouwe fanbase. Sinds de eerste winkelopening in 2015 heeft My Jewellery al 13 boutiques en 10 shop-inshops geopend in grote Nederlandse steden. Daarnaast heeft My Jewellery ruim 300 partner stores in voornamelijk de Benelux. My Jewellery is ook buiten de Benelux te vinden en breidt zichzelf steeds verder uit. Naast de inspirerende boutiques die als paddenstoelen de grond uit poppen vergeet het My Jewellery-team niet waar het allemaal begon, de succesvolle online webshop en het eerste kleine pandje in ’s Hertogenbosch.

Sharon Hilgers, eigenaresse van My Jewellery heeft binnen 8 jaar tijd een team gecreëerd van ruim 300 jonge, creatieve en enthousiaste werknemers die zorgen dat My Jewellery groeit met de dag. My Jewellery is bijna niet te missen online en probeert nu ook offline zijn slag te slaan. En dat doen ze verrassend goed!

 

Gerelateerd:

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, tekstschrijver. Bovenal vrouw van de liefste, moeder van drie lieve kinderen en in verwachting van de vierde. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die moeilijk stil kan zitten.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *