Achter de schermen | Augustus 2018 - Gera Raakt
TOP
Achter de schermen augustus 2018
Behind the scenes Lifestyle Persoonlijk

Achter de schermen | Augustus 2018

Jazeker, september is gearriveerd! Ben jij, al dan niet stiekem, ook zo blij dat de zomervakantie weer achter de rug is? Hoe fijn vrije tijd ook is, ik vind het eerlijk gezegd wel lekker dat het ritme van alledag weer terug is. Toch blik ik met veel plezier nog even met je terug op augustus. Wat gebeurde er allemaal?

 

Cijfers

Normaal gesproken begin ik vaak met een overzicht van de cijfertjes. Dat ga ik vanaf nu anders doen. De actuele cijfers vind je vanaf nu onder het kopje samenwerken, dat scheelt me immers dubbel werk!

Helaas ontdekte ik halverwege de maand dat er geen bezoekers meer werden geregistreerd. Het bleek dat ik de filters iets te strak had ingesteld, iets met het braafste meisje van de klas willen zijn ofzo…Gelukkig kwam ik er vrij snel achter wat de oorzaak was en kon het eenvoudig opgelost worden. Ondanks dat ik maar liefst vier dagen aan cijfers mis én de zomervakantie, is mijn blog wel gegroeid. Dat is altijd fijn om te zien.

 

Zomervakantie

Zoals gezegd stond augustus voor ons gezin in het teken van vakantie. En hoewel ik me tijdens de vorige Achter de schermen had voorgenomen om in de vakantie door te werken aan mijn blog is daar in de praktijk niet zoveel van terecht gekomen. Wel heb ik de opdrachten die ik als Virtual Assistant doe door laten lopen. Helemaal niks doen zit gewoon niet in mijn aard.

Op het laatste moment boekten we ook nog een weekje vakantie naar Drenthe. We bezochten in die week Kabouterland, liepen een Boomkroonpad en bezochten Wonderwereld. Ook hebben we gefietst, gewandeld en op een regenachtige dag mijn moeder bezocht. Kortom, de week was zo weer voorbij. Ach, wie hou ik voor de gek? Eigenlijk vliegt iedere maand me voorbij…Heb jij dat gevoel ook?

 

Peuterspeelzaal

En nu is het dus weer tijd voor ritme. Echt, hoe leuk ik de vakanties ook vind, ik ben eigenlijk net zo blij dat ze weer voorbij zijn. We hebben normaal gesproken als gezin een druk, maar fijn ritme te pakken in het dagelijkse leven. Na de vakantie is de jongste ook op de peuterspeelzaal begonnen. Hier heb ik een heel dubbel gevoel bij en ik moest ook echt wel even slikken. Natuurlijk is het erg fijn dat ik nu twee ochtenden voor mezelf heb en rustig kan werken. Aan de andere kant was de één op één tijd die ik met haar had toch ook wel erg leuk. Nou ja, uiteindelijk gaat het niet om mij, maar om het feit dat dochterlief duidelijk toe was aan een nieuwe uitdaging.   

 

Plannen voor september

Mijn plannen voor september? Schrijven, schrijven en nog eens schrijven…Ik merk dat ik onrustig word als ik weinig aan het schrijven voor mezelf toekom. Daarom stort ik me daar voor de aankomende maand even op, zodat ik weer ruimte krijg om al die andere plannen die ik in mijn hoofd heb te ordenen en tot leven te brengen. 

De laatste tijd vraag ik mezelf ook regelmatig af of ik niet eens op zoek zou moeten gaan naar gastbloggers. Gewoon, zodat er meer continuïteit komt in het verschijnen van artikelen. Ik vraag me af wat jij van dat idee vindt? Mocht je zelf een goed idee hebben voor een artikel, stuur dan vooral een e-mail naar info@gerastockschen.nl!

 

Achter de schermen augustus 2018

 

Gera Stockschen

In steekwoorden omschrijf je mij het beste als: boekenwurm, blogger, tekstschrijver. Bovenal vrouw van de liefste, moeder van drie lieve kinderen en in verwachting van de vierde. Ook nog eens gek op eten en een echte levensgenieter die moeilijk stil kan zitten.

«

»

2 COMMENTS
 • nicole orriens
  2 jaar ago

  Zelf houd ik nooit zo van gastbloggers. Ik kom op een blog vanwege die persoon. Net zoals ik bijvoorbeeld op bezoek ga bij Mieke. Dan vind ik het niet zo leuk als daar ene Anneke zit.

  Anderzijds kunnen gastbloggers een nieuwe stem op je blog zijn en de druk van de ketel halen.

  Dus tsja, voors en tegens.

  • Gera
   2 jaar ago
   AUTHOR

   Dat is ook een goed argument die ik vaker heb gehoord. Ik geloof dat ik het idee voorlopig nog maar even in de ijskast zet. Bedankt voor het delen van je inzicht 🙂

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *